Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Analītiķi: Dombrovska nominēšana premjera amatam ir nozīmīgs faktors esošās ekonomiskās politikas turpināšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
koks
k
kāds var pateikt ko DOMBROVSKIS IR IZDARĪJIS lai valsti izvestu no krīzes!
koks
k
kāds var pateikt ko DOMBROVSKIS IR IZDARĪJIS lai valsti izvestu no krīzes!
adombrovskim poh..,ka tik MP krēsls
a
Ādažu poligonā pagaidām neskaidros apstākļos cietuši vairāki zemessargi, - hospitalizēti deviņi cilvēki, no kuriem divu stāvoklis ir smags
Dačuks
D
Lāčuks ir un būs labākais! Skauģi un tie, kuriem atņemta vara, kuri nodzīti no siles dzied naida un gaudu dziesmu, jo laikam naudas maciņš saplacis?!
Sociālists
S
Zviedrijā biezie spiesti nodokļos atskaitīt pat līdz 70% peļņas. Lūk,ja šeit Dombrovskis būtu spējīgs kaut ko tādu ieviest-tad varētu runāt par kaut kādu progresu.Un budžeta deficīts arī tiktu likvidēts. Citādi -tikai tukša muldēšana.
TIEŠI TĀ!
T
Dombrovskis ir atjaunotās Latvijas labākais Ministru prezidents, kurš saņēma līdz kliņķim novestu valsti un neskatoties uz krīzes izraisītāju aktīvo pretestību nostādīja to uz izaugsmes ceļa!
Vārds
V
stagnācijas
  • 1
  • 1
attīstību!
a
būtiskākais ir izveidot darboties spējīgu valdību! Te Momentāli vajag rīkoties! Lūk jaunais Ekonomikas Ministrs liekas uzņēmīgs, spējīgs! Vajag jaunas smadzenes, domāšanu vajag pagriezt uz pusi - Momentāla rīcības, uzņemt Milzīgus ekonomiskās attīstības apgriezienus! Mēs Latvieši un protams Krievu tautas cilvēki, mēs esam un Mums ir jābūt spējīgākiem par daudzām kaimiņ valstīm! Liekiet prātus kopā, vajag piesaistīt, konsultēties ar vadošajām EU valstīm! Vāciju, Holandi, Zviedriju, Somiju, Norvēģiju!!! Ko darīt, kā darīt, kā būtu efektīvāk??!! Visa Latviešu tauta gaida un nevar sagaidīt beidzot ikdienas dzīves uzlabošanos! Visi, protams arī Krievu tauta, dzīvojošā Latvijā! Abpusēja cieņa un sadarbība, nevis atstumti malā!
hmm...
h
Kāpēc -krievu tauta - raksti ar lielo burtu?
  • 0
  • 0
vot
v
Valdiņš 3 gadus to tik vien darīja kā apgraizija nabagos, bet saudzēja savas sugas brāļus -bagatos kamparus,repšus,utt
piekrītu
p
Jā tā galu galā ir! Vajadzēja arī jaunu ministru prezidentu. Te vajag veci ar apgriezieniem! Un neskatīties kādas komandas krekliņā viņs iznāk uz laukumu, bet ieraudzīt viņā Rīcībspējīgu, Valdniecisku vadītāju! Kurš noliks nepieciešamos izdividus vietā! Lai nespirinās!
  • 2
  • 2
Dombrovska sausais atlikums-
D
Latvijā ir regresīvā nodokļu sistēma, kur no maziem ienākumiem noplēš vairāk kā pusi, bet no miljonu ienākumiem gandrīz neko
Clash
C
Pirms te gudri spriežat - nosauciet viņa vietā labāku
Vārds
V
Einārs Repše
  • 2
  • 0
XYZ
X
Stipri neuztraucaties. Valdība netiks apstiprināta...
w3e
w
Šķiet, ka Latvijā vairs nav nevienas citas ekonomikas nozares, kuru pārstāvjiem pajautāt viņu viedokli, tikai bankas. Nav vairs ko brīnīties, ka šeit valda totāls banku lobijs ar marioneti dombrovski priekšgalā.
Jurka
J
Nu,nu!Nav īsti riktīgi.Vēl tak ir Prudentija ar visgudro Rungaiņa kungu galvgalī!
  • 2
  • 0
tūļītis
t
Analītiķi arī krīzi paredzēja mēnesi pēc tās sākuma.
Andris
A
Kad beidzot tiks pabeigta Bankas Baltija lieta,kad tiks aiz restēm ietupināts tā laika banku prezidents Repše par apzinātu nolaidību un bezdarbību par bankas nogremdēšanu,gaidām ar nepacietību.To jau nu tā nevar atstāt.
Repše ir nogremdējis
R
tikai daudzus Latvijas labuma kampējus,nevis Banku Baltija,kur cilvēki uzticēja par labiem procentiem savus iekrājumus ar bēdīgām sekām.
  • 4
  • 2
lauķis
l
Skatos- te kampēji komentāros sašūmējušies! Nekas, Dombrovska valdība jūs izmēzīs! Godīgumam ir jāuzvar pilnībā, un lielākā sabiedrības daļa tam tic!
Andrejs B
A
vārdam- to jauno nodokļu sistēmu un arī izmaiņas likumdošanā, drīzāk izmaiņas nodokļu piemērošanā , diferencēšanā vareja sagatavot , publicēt diskudijām un apspriest, ja būtu vēlēšanās un izpratne par ekonomiku. Ja izpratne aprobezijas ar banku un tirgus analītiķu konsultācijām un rekomendācijām, tad tie nav ieinteresēti nodokļu un likumdošanas izmaiņās. Nodokļu sistēmas izmaiņas un izmaiņas likumdošanā ir rādītājs, kurš atklāj- valsts intereses tiek lobētas banku, finasu tirgu un finansistu interesēm. Jo banku un finansistu atbildība ir visai miglaina, priekšrocības pašnoteiktas,
  • 1
  • 0
Jukums
J
1. Visu laiku tiek uzsvērts, ka Latvijā ir mazs nodokļu slogs. 2.Tajā pašā laikā visi atzīst, ka darbaspekam nodokļi ir neproporcionāli augsti. 3. Jautājums: Kas ir ta kategorija, kas maksa mazus nodokļus vai nemaksā nemaz? 4. Vēl jautājums: Kāpēc Dombrovska valdība līdz šim neko nav darījusi lai šo situāciju labotu? 5. Un vēl viens jautājums: Kam, tieši kurai kategorijai tas ir izdevīgi? 6. Un vēl: Vai tas ir izdevīgi arī valstij kopumā?
  • 5
  • 2
Vārds
V
Tieši kampējiem te nav par ko sūdzēties, jo viņi no nokamptajiem miljoniem maksā smieklīgus nodoklīšus vai nemaksā nodokļus vispār un dzīvo cepuri kuldami. Dombrovskis kampējiem nodrošina siltumnīcas apstākļus, nodokļu ofšoru.
  • 3
  • 2
Vārds
V
Ja Dombrovskis tiešām domātu par tautu, tad viņš nekavējoties ieviestu jaunu nodokļu sistēmu, jo patreizējā ir kliedzoši negodīga. Tauta ir glupa un nemaz neaptver, cik negodīgi ir nodokļi. Latvijā ir regresīvā nodokļu sistēma, kur no maziem ienākumiem noplēš vairāk kā pusi, bet no miljonu ienākumiem gandrīz neko. Visiem vienādus nodokļus!
  • 2
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas