Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ansis Dobelis izstājas no LSDSP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jāā
j
Tu kļūdies,Dinevičam nav jāveido partija.LSDSP bija,ir un būs arī bez tādiem dobeļiem ,kuriem vajag ar jebkuriem līdzekļiem varu,ja neizdevās,tā bija viņu nespēja pārliecināt vairākumu un vairākums dienžēl zina ko var un nespēj izdarīt Ansis Dobelis.
Google
G
Dinevičs tikai aizmirsa piebilst, ka diemžēl arī pats izveidot partiju nav spējīgs.
biedrs 2
b
Savādi, laikam LSDSP valdei notiek slepenās sēdes, jo tajās, kurās es esmu bijis, gandrīz katrā bija no Anša priekšlikumi un ieteikumi, kuri gan tika noraidīti.
biedrs
b
iesaku vairak aiziet uz sēdēm......kad tad netika ļauts Dobelim strādāt? cik priekšlikumus viņš kā valdes loceklis iesniedza risināšanai? un cik tika noraidīti ? neviens!!! pats nestrādāja un citiem neļāva.lai dodot tik varu tad darīs....tā nenotiek pierādīt ar darbiem vajag, ka var uzticet varu...pie varas ,jau bija kā ģenerālsekretārs,bet izdarīt neko neizdarīja.
jāā
j
Es esmu bijis visās LSDSP valdes sēdēs.Ansis ka valdes loceklis bija nulle,jo nekādus būtiski jaunus priekšlikumus neiesniedza.Zemes māte nav izvēlīga,tāpēc pēdējā laikā vairāk paņem gados jaunus.Skuķīt, neizaicini savu likten,jo jaunība ir ļoti ātri pārejoša priekšrocība.
ieteikums
i
Ansim Dobelim vajadzēja palikt partijā un pieņemt, ka šajā kongresā viņš zaudēja. LSDSP nav kāda konkrēta cilvēka partija, tā ir 100 gadīga partija, kurā laika gaitā ir bijuši dažādi cilvēki ar atšķirīgiem uzskatiem. Ar šo rīcību Dobelis parāda, ka jauneklīgā vēlme pēc ātriem rezultātiem dominē viņa vērtību sistēmā. Par LSDSP - partijai ir 100 gadi, tā ir pārdzīvojusi daudz lielākas grūtības nekā tās ir šodien. Pārmaiņā ir vajadzīgi gadi un liels darbs. Ansi, lūdzu, padomājiet par to.
skuķe
s
Lai izdodas, Ansi! Smieklīgi lasīt to zaimotāju komentārus, kas neko nezina (vai kurus Dinēvičš sarunājis attiecīga viedokļa paušanai), izsdara fundamentālus secinājumus. Labāk vispirms noskaidro, par ko runā, vai turēt savus pirkstus tālāk no komentēšanas. Esmu bijusi uz dažām LSDSP sēdēm, paskatījusies, kā viss notiek. Jo tieši jaunie, to skaitā Ansis, centās mainīt sistēmu, ka vadonis (citādi to nenosaukt) izsaka savu viedokli, visi pamāj ar galviņām un laimīgi dodas mājup. Par pārmetumiem komunikācijā - viens ir runāt, otrs ir sagaidīt atbildi. Ja "otrā galā" visi ir vēl neatsaucīgāki par sētas mietu, tad nav ko pārmest par nekomunicēšanu neīstajam, bet paskatīties uz tiem, kurus drīz jau Zemes māte aicinās!
Jukums
J
Pilnīgi atbalstu Ansi Dobeli. Uzskatu viņu par vienu no perspektīvākajiem jaunajiem politiķiem un ceru, ka viņs tikai vēl teiks savu vārdu Latvijas politikā. Ceru, ka parādīsies jauns, sociāldemokrātiski orientēts spēks Eiropas izpratnē, kurš beidzot iestāsies tieši par darba ņēmēju interesēm. Pašlaik tādu partiju vispār nav.
Hahā
H
Ansis bija,ir un būs tikai izpildītājs.Saimnieks pasvilpa un viņš paklausīgi aizskrēja prom no LSDSP.
Lelle
L
Mmmmmm. Smuks puisis.
Villijs Brants
V
Dinēvičam par to maksā tie, kuri politikā dara visu pret sociāldemokrātijas principiem. Tādēļ jau šobrīd esam tur, kur esam. bez reāla sociāldemokrātiska spēka, kas turētu pretestību mafiozajiem kapitālistiem Latvijai nav nākotnes. bet diemžēl, pie mūsu sociāldemokrātiskā spēka stūres ir gļēvi komformisti, kas saņem naudu par klusēšanu un apzinātu sociāldemokrātijas principu graušanu. Dinevičš ir korumpēts noziedznieks, kas noziedzies pret Latvijas valsti!
bbb
b
kāpēc par šito rakstam?tas čalis tak ir badīgs kā dingo suns .
kase tukša
k
Kamēr viņš tur varēja labi "uzvārīties" un uzpūst savu "es", tikmēr viņš tur ņēmās
Svarīgi visai tautai!
S
Tiešām nacionāla mēroga ziņa.
Imants
I
Sociķiem nav ko izlikties. Kad bija pie varas RD, tad grāba trakāk par visiem! Ansītis varētu paiet malā un sākt darīt godīgu darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas