Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Ārgalim nav skaidrs, ko īsti Dombrovskis bija ieriebis Zatleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kļūdu labotājs
k
Premjers Dombrovskis ieriebj katru dienu ne tikai Zatleram, bet arī tautai ar saviem meliem un grāmatu, sacīdams - esam izgājuši no krīzes. Meli! Vai ģimene, kas tērē vairāk nekā nopelna tā teiktu? Valsts joprojām tērē vairāk nekā nopelna, un tāpēc tie ir briesmīgi meli teikt - esam ārā no krīzes.
Piebilde
P
Kādā sakarā publicē Ārgaļa spriedelējumus? Kas viņš ir? Un `vispār varbūt tādam Ārgalim vajadzētu klusēt klusi klusi?
Pārliecība
P
Duļķo ūdeni...( vai jauc vēlētājiem prātus). Varbūt tiks mazāk balsu V vai TB/LNNK.
  • 0
  • 0
Janis
J
Argailim ir pilnigi komunistiska - blatba domaashana un argumentaacija. It kaa personiska nepatika vai personiski konflikti buutu tie, kuru deelj jaapienjam politiski leemumi. Veel vairaak - es pilniigi neticu, ka taads Argailis piedaliisies referendumaa, un balsos par saeimas atlaishanu. Tas ir kaarteejais triks , un tuksha muldeeshana. Vinjsh tikai shajaa atspoguljo to sisteemu, no kaa tik ljoti gribas atbriivoties. Pretiigi lasiit.
Janis
J
es gribeeju rakstiit BLATA domaashana - kaads kaadam sariebis, kaads kaadam kaut ko izkaarto utt
  • 2
  • 0
Joga
J
Zaglis Nr 1 ierunajas.
Phē!
P
Šitais ilggadīgais grābējs gan kaunu neprot.
Berta
B
Ārgalis pareizi domā. Tieši tāda nesaprašana ir lielākajai tautas daļai - KO īsti Dombrovskis un Zatlers nav varējuši sadalīt? Viņiem vajadzēja strādāt KOPĀ. Protams, ka Dombrovskim arī tagad ir lielāks atbalsts, nekā Zatleram, jo ilgtermiņā ir varējis darīt labus darbus un nodrošināt stabilitāti, lai cik tas grūti viņam būtu nācies (strādājot vienā koalīcijā ar destruktīvo ZZS). Par līdzautoru grāmatā - Ārgalim laba humora izjūta, jo ar valsts izvešanu no krīzes nodarbojas valdība. Ar tām pāris Zatlera atnākšanas reizēm uz valdības sēdi, lai "sadotu" pārkarsušajām Brigmaņpapa un Lemberga stipendiātu smadzenēm tomēr nepietiek, lai skaitītos par krīzes pārvarēšanas varoni. Turklāt - Zatlers ne vienmēr ir bijis konsekvents, kā arī nebūt neatsakās no amatpersonas labumiņiem, bet ar Lilitas svētību vēl grābj, ko var. Un otrs - Zatlers nu nekādi nebūs politiķis, ne šajā saulē, ne citā. Tautai ir laba atmiņa, tāpēc Zatlera "komanda" nevieš ticību, bet sagādā lielu vilšanos.
gn
g
kā tad, Zatlera partija mūs vedīs saulītē. lai sarunā beidzot kādu normālu cilvēku bez sevis, ja grib lai par viņu domājoši cilvēki balso. kāpēc visi normālie kadri viņam atsaka, tak jau partijas zelta kodolu ieraugot pārgrib.
  • 0
  • 0
Bertiņ,
B
Zatleru un viņa partiju ir vērts atbalstīt,jo viņš kā politiķis nestāv uz vietas,bet virzās ar darbiem,kas var nodrošināt tautas labklājību,UZ PRIEKŠU.Ar Premjēru Dombrovski nekādu domstarpību nav,bet sapratis cik smagi un bezjēdzīgi Dombrovskim vadīt Valsti uz attīstību ar glumajiem,neuzticamajiem,darba kolēģu uzmetējiem ZZS,Brigmaņi un pajoliņu no Ventspils Lembergu,arī Saskaņas centra politiķi skatās Lembergam mutē kā tādam brīnumam un zelta teļam.,Zatlers SAPRATA,ka labākais variants pārvēlēt Saeimu un vismaz uz 75 procenti samazināt AAA kaitīgo ietekmi uz deputātu darba spējam un veselo saprātu.
  • 0
  • 0
Air
A
Ja nav ko teikt, tad labāk paklusēt. Labi, ka Diena parāda šo caurkritušo politiķu "augstās" prāta spējas, kuras konkrētajā gadījumā laikam balstās puķkopībā.
Ha=ha
H
Laikam pamatprofesija t.s. politiķim A.Ārgalim ir traktorists? Vai mehanizators?
carlito
c
Kāpēc vientiesis? Jebkurš domājošs cilvēks saprot, ka ir publiskie argumenti, kas tiek pasniegti auditorijai, lai skaidrotu to vai citu lēmumu, un ir privāti spriedumi, kas netiek publiskoti, bet parasti ir patiesie cēloņi tāda vai citāda lēmuma pieņemšanai. It sevišķi, ja publiskotie argumenti nekādi nepaskaidro izdarīto izvēli vai, kā šajā gadījumā, ir atklāti muļķīgi. Ja kāds cilvēks domā, ka kāds politiķis no tribīnes pasaka visu patiesību un tikai patiesību, tad viņš ir nožēlojams nelga.
juris
j
Prātīgāk jau būtu paklusē,bet gribas......
Krista
K
Labdien! Nedomāju, ka Jūs esiet vientiesis, bet savu interešu aizstāvis gan. Kad Saeima nobalsoja, neatļaut kratīšanu Šlesera dzīvesvietā, daudziem vienkārši "nebija ko teikt"..... Visatļautība bija situsi augstāko vilni ... Cik ilgi vēl? Un kad prezidents iejaucās, tā bija reāla, pašsaprotama reakcija uz notiekošo. Cik tas ir bija paša prezidenta interesēs, neiedziļinos, bet daudzu Latvijas iedzīvotāju saprotama reakcija gan. Jūsu Dievs un karalis partijas boss Šķēle!!! Kā vispār nav kauns pēc Jūrmalgeitas vēl parādīties un kaut ko spriedelēt politikā!!! Un man bija pilnīgi vienalga cik latu, kurš kuram maksā par nokļūšanu "pie stūres" (jo politika vismaz Latvijā ir netīra lieta), bet kad "ekspremjers '' Šķēle pateica, mēs darīsim tā , ka nevarēs strādāt... tas man šo Jūrmalgeitu izgaismoja pilnīgi. Kungs audzina dēlu, vai nekad nepadomā, ko izveidos? Nauda pār visu nevalda, kaut arī ir vajadzīga. Audzējiet puķes, tas ir priekš tīras dvēseles, tas Jums izdodas, lai veicas, nebojājiet savu vārdu politikas cūcībās! Par Saeimas atlaišanu nav Vienotības un Dombrovska vaina, esiet taču vīrs un nerunājiet muļķības, kurām pats neticat (domāju, ka esiet pietiekoši domājošs un redzīgs). Labu vēlot, vienkārši latviete
Anita
A
Lai tiktu vaļā no oligarhiem,tas bija pareizais gājiens,bet mazliet ievainoja Dombrovski un tauta jau saprot,ka viņš to nebija pelnījis. Nekas ,ievēlēsim Dombrovski atkal.
Daina.
D
Kā var nesaprast,kāpēc atlaida Saeimu? Tāpēc ,ka nenobalsoja par Šlesera izdošanu kratīšanai.Tas bija pēdējais piliens un loģiskais gājiens no Zatlera puses.
burku lietas
b
v ienam zirneklim nava skaidrs, ko otrais zirneklis buutu kak bi ieriebis treshajam - un publikumam ta tas - no zirneklju gala - ta tagad netiks izskaidrots shaa kaa taa :) - mauc tik uz kaadu partiju AR KAADU NELEETU INFORMAACIJU ... vai "1 m gosudarstvennoi granici", un visi jautaajumi, taa saciit, atkritiis kaa nebijushi :P
legolas
l
Kā muļķīši ņemas. Nesaprot, ko Dombrovskis bija izdarījis. Nejaukie manipulātori ar vājiem prātiem. Ārgali, Tu tiešam esi muļķis un plānā galdiņa urbējs vai par tādu tikai izliecies? Vai arī domā ka tauta tiešam ir tik stulba. ka šos tavus naivos teikumus uztvers par nopietniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas