Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Arhibīskaps Vanags nosoda "Jaunās paaudzes" rīkoto grāmatu dedzināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitaja
l
Kā jau krievs, Ljedjajevs, tikai pārņem metodes, kas caur viduslaikiem, tad komunisma sākumiem, tagad tiek kuro reizi jau pasniegtas Latvijai. Grāmatas cītīgi dedzināja komunisti, pat tīri nevainīgas, jo nemācēja izlasīt, kur nu vēl saprast. Dedzināja arī nobijušies latvieši, apziņā, ka vārds apdraud dzīvību. Man liekas, ka ir pienākusi beidzot tā reize, kad, šo viltus pravieti ar mierīgu sirdi var izraidīt atpakaļ uz varen plašo dzimteni. Noteikti noziedzies pret vairākiem likuma pantiem, vajag tik pameklēt. ŠI stulbība arī atturēs prominentas personas no glābšanas akcijām. Vanags kā pirmais atstāj grimstošo kuģi.
Tutuu
T
Vai ir vēlēšanās izprast? Varu ieteikt gudru cilvēku, ar ko aprunāties. Lai Dievs palīdz rast skaidrību!
Jautaajums
J
Vai tad attieksme pret notikumiem laika gaitā nemainās? Ja ir runa par elku svētkiem vai elkdievību pielūgšanu, utt, tad, protams, pret to ir jāvēršas, taču es arī uzskatu, ka Jāņi, kā vairums latviešu svin, pie pēdējiem nav pieskaitāmi. Šaura domāšana tikai dara ļaunumu. Ticība nāk no Dieva, arī tās lielums vai mazums. Mēs paši tur maz ko varam ietekmēt. Tikai dzirdēt Dievu, saprast, paklausīt vai nepaklausīt, augt ticībā ir mūsu daļā. Ja kāds iedomājas, ka viņš pats ir savā spēkā ir stiprs ticībā un pareizs, tad viņš pats pagodinās. Un tas laikam nav īsti labi, vai ne?
babulis
b
Paldies Vanaga kungam par nostāju un viedokli. Man žēl, ka tik daudz komentētāju atkal nevarēja atturēties no ķengāšanās par kristietību un Dieva kalpiem. Dievs, māci mums izteikt savas domas, nepazemojot citus. Bet grāmatu dedzināšanu es noteikti nosodu, Jāņus svinu un Ļedjajeva kustību neatbalstu, kā visu, kur, siekalām šķīstot, krieviski bļaustās.
Kur Dieva bijība.
K
Vai kādam, Apustuļu grāmatas 19 nodaļa,kur ierakstīts Dieva vārds ,ir tiesības interpretēt pēc cilvēka paša gribas .Bībelē teikts,ja kāds no Dieva vārda ko atņem ,vai pieliek,tad tam būs vieta degošā uguns jūrā. Vai nav pārgalvīgi teikt,ka tagad 21 gs. Eiropā Dieva vārds ir zaudējis savu nozīmi,vai tad Dievs būtu izmainījis Savu gribu, atkarībā no laika un vietas,taču nē.Man izraisa brīnumu,ka tik vienkārši tiek apšaubīts Dieva vārds,un vēl jābrīnās par to cilvēku, kurš to dara.
Tev,jautrais.
T
Tu saki pagriez otru vaigu,pareizi,tai brīdī ,kad tu nesit pretī ,bet pagriez otru vaigu,tad pato otro vaiogu nāk Dieva sods.Dievs saka neatriebieties paši,bet atstājiet tiesu manās rokās.
Drošība.
D
Tie kas esam Jēzū Kristū, mums ir aizstāvis debesīs ,Augstais Priesteris Kungs Jēzus Kristus,kas mūs aizstāv Dieva Tēva priekšā dienām un naktīm.,tāpēc mēs nebīstamies un nebaiļojamies.
jautrais
j
...jā, cienīga atbilde, ja tev iesita par vienu vaigu, pasniedz arī otru. Bet ko tu darīs,i partijas biedri...
Dieva kalps apsūdz Dieva kalp
D
Kristieši pazīst savu brāļu apsūdzētāju.
ululiņš
u
Nekad neesmu sapratis, ar ko atšķiras tēvreizes skaitīšana no buramajiem vārdiem. Abus skaita kaut kādu interešu dēļ.
emeralda
e
Arī ar Tālivaldi Tālbergu vajag aprunāties bīskapam Vanagam....
Bet
B
Ne,Vanaga kungs,gramatu dedzinasana nebija kluda! Tas ir apzinati izpildits Kremla uzdevums lai visados veidos izpilditu programu par varas parnemsanu Latvija. ------ Loģiski. Simptomātiks krievu fašisma gājiens.
Pagāns
P
Ok, laižam uguni klāt tā krieva tempļiem. Un pašu slīcinam Daugaviņā :) Vanags to labi atceras, tāpēc arī sāk runāt pret maizes Tēvu.
smoker
s
Vanags nosoda hahahhahahah. Vaidziņi resnē vien no Bladajeva pirādziņiem. Nēsi nu liekulis, svētais tēvs. Būtu paklusējis, citādi uz koncertiņiem vairs netiksi. Nožēlojamā valsts - visi sapuvuši, sākot ar baznīcu....
gm
g
Vanagam saskaņā ar uzticēto amatu ir zināma autoritāte ticīgo vidū, viņam ir dotas lielas iespējas uzrunāt sabiedrību. Vai viņš šo iespēju ir izmantojis pilnībā, kādēļ publiskajā telpā kaut kādi Ļeģajevi var nomākt viņu, kādēļ Vanagu mēs kārtējo reizi dzirdam vien kā atbalsi uz kārtējo sektantu izdarību? Katram savs ceļš ejams Ticības lietās? Protams. Tomēr es šeit sadzirdēju kaut ko no vienaldzības, augstprātības. Es nesaku, ka Vanagam jānodarbojas ar savas Baznīcas propogandu, populismu par katru cenu mēģinot palielinot savas konfesijas baznīcenu skaitu. Tomēr jāatceras, ka viņš ir sludinātājs, viņam ir uzticēts nest Vēsti, nenoslēgties vien savas Baznīcas sienās. Grūti saprast, ka Latvijas tradicionāli un vēsturiski lielās konfesijas vadītājs spēj uzrunāt cilvēkus vien atbalsojoties Ļeģajevā, homoseksuālisma problēmās un sieviešu nelaišanā kancelē. Protams, katram ir tiesības vārda, uzskatu brīvības ietvaros paust savus uzskatus, bet viņš nespēj un nespēj iziet no šī šaurā lokā, viņš paliek citādi nesadzirdēts. Līdz ar Vēstījumu. Plašāku, gaišāku, iedvesmojošāku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas