Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Askolds Rodins: Pēc divdesmit gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Oi, nesatraucies, kad grūstās, tad arvien sanāk kādi misēkļi, citādi nemaz nevar būt! :)))
cirks
c
Piedod, nepaspēju izlasīt tavu atvainošanos, jo bišku uzkarsu ... un automātā atcirtu ... :)) Miers !
cirks
c
Jā, vecais - Ansim taisnība ! Ja runa ir par Belokoņu, tad kapēc tu nesauc lietas īstajos vārdos ??? Citādi jāsāk domāt, ka pats esi tas, kurš dzēris ...
dzeris
d
Piekrītu pionieris un lalala - 23 augustu pasludināt par komunistiskā un nacionālsocialistiskā režīma upuru piemiņas dienu, pārējās sēru dienas izriet no šī pakta. Vajag mazāk sērot, vairāk domāt par nākotni.
TP ZURKALAANS NO KULDIIGAS
T
RE,KO LATVIJAS PARAZIITI IZDARIIJA AR LATVIJU.IZZAGA,IZLAUPIIJA,LIELAAKIE ZAGLI TIKA MILJONAARRU KAARTAA,VIENKAARSAA TAUTA KAA BIJA NABADZIIGA ,PALIKA VEEL NABADZIIGAAKA.TAS IR PATEICOTIES SITIEM PARAZIITIEM;TP.ZZS.TB/LNNK.LPP/LC,UN GALVENAIS,SKEELEM,LEMBERGAM,UN PAAREEJIEM HALUJIEM.
lalala
l
Latviešiem vispār būtu jābeidz gausties par pagātni, un censties uzlabot tagadni. Lai gan no pagātnes šobrīd mēs ļoti daudz varam mācīties- pirms divdesmit gadiem stāvējām rokās sadevušies, varbūt arī tagad tomēr vajadzētu vienam otram roku padot, un palīdzēt piecelties. Nedomāju, ka vajag jaunu sēru dienu, un ne jau šajā dienā. Kādēļ gan to nesaukt par Baltijas valstu kopības dienu vai kā tā? Nevajadzētu koncentrēties uz visādiem paktiem, bet gan uz vienotību.
pionieris
p
Lietišķi emocionālas dabas ierosinājums: 23.augustā valstiski pieminēt komunistiskā un nacionālsociālistiskā režīma upuru piemiņas dienu, pie viena samazinot "obligāto sēru dienu" skaitu, jo no 23.augusta Latvijā izriet gan 25.marts, gan 14. un 17.jūnijs, gan 4.jūlijs. Citādi patiešām tos sēru karogus karam pārāk bieži.
zvirbulēns
z
Ansi, nedusmo! Tev taisnība faktiski es biju domājis Belakoņu! Es esmu smagi izgāzies.
Precizējums
P
Faktiski vērts pieminēt divus MR līgumus. Otru, protams, parakstīja 1939. g. 28. septembrī, kad PSRS apstiprināja, ka Sarkanarmijas iekarotā Austrumpolija kā arī Lietuva nu piederēs nevis Vācijai, kā 23. augustā bija norunāts, bet gan PSRS.
Ansis
A
...tai skaitā, beztēmā pie.išoties Rodinam un tiem, kam šitāds diskusijas stils derdzas, - šāda kašķa taisīšana latviešus izolē vienu no otra un atstāj vienu pret vienu ar krieviskuma kolektīvi uzmācīgo solidaritāti, lai cik lēta un falša tā nebūtu.
Ansis
A
Visuzinošais čiepstētāj, jopcik maķ, vai tas tavs slepenais Lobezņikovs, par kuru gūglim nav nekas zināms, nav plašākai publikai zināmais Belokoņs, un tikai tev, kā parasti, vienīgajam zināma īstā patiesība? Par krievisko mentalitāti tev, protams, taisnība. Taču latviskā tieksme meklēt kašķi par katru cenu, tai skaitā
I.B.
I
"Lielais latviešu paldies"! kungs vērtētāj !
zvirbulēns
z
Nedzer, vecīt, nedzer! Es runāju par Lobezņikovu, ne Labazņikovu!
zvirbulēns
z
Nu tad uzrakstiet, lai tie lielībnieki nelielās kā boļševiki uz Pēterburgas pils vārtiem uzrāpušies, lai atmet slāvisko mentalitāti - lielīt sevi.
zvirbulēns
z
Ar Jums viss ir kārtībā, ja visi būtu tādi, mēs dzīvotu citādā Latvijā. P.S. Manis teikto Jums nevajag uzņemt tik personiski!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas