Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Asociācija: būtisks ietaupījums no veselības apdrošināšanas izskaušanas valsts pārvaldē nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Norge
N
Dumpja kungs, vai Jūs ticat tam, ko sakat?
Teodora
T
Vārds vietā! Precīzi uzzīmējāt šīs Latv. perspektīvu!
t
t
tiesa kas tiesa - mediķu drīz iek''s LV var nebūt lai ceļ jaunās slimnīcas, uzņemšanas nodaļas un pērk kau platīna polises, bet kurš apkalpos, ja nebūs medicīnisko darbinieku??
Teodora
T
Es Jums 100 % piekrītu - nedaudz izmēģināsju sevi mūsu varenajā privātasjā sektorā... Tieši tāda pat aina, kādu aprakstāt Jūs. Priekšnieki ( īpašnieki, viņu radi un draugi) sistemātiski braukā ar savām skaistajām mašīnām uz restorānu pusdienās, bet darbiniekiem darba vietās .... viszemākā līmeņa darba apstākļi utt. u.t.jprm. Algu arī nekādu nemaksā. PALDIES! Ja apstākļi nespiedīs - nekad VAIRS neiešu strādāt pie privātajiem maitām!!!
Teodora
T
Ja būtu normālas pie mums tās privātfirmas, domāju, ka arī tie saimnieki apdrošinātu savus darbiniekus. INTERESANTI - varbūt kāds no diskutieriem zina - kā tas ir citur (neLatvijā)???
Marika
M
būtiski ir nevis visu tikai likvidēt, bet likvidēt tikai tad, kad kaut kas ir radīts vietā, lai cilvēki nepaliktu bez nekā. bez algas un bez sociālās aizsardzības. jo par valsts līdzekļiem ārstēties vairs nevarēs, apdrošināšanu atņems un cits veids kā saņemt palīdzību netiek radīts vietā. sistēmai ir jābūt.
jautājums
j
Nū....Privātajā arī algas maksā aploksnēs , lai nemaksātu nodokļus. Valsts institūcijām arī šo praksi pārņemt ? Vēl vairāk ietaupītu....
vov
v
Dombrovskis malacis, ja vēl uztaisītu kādu paraugprāvu, tad piedotu JL laikam dažus viņu grākus! Visur kostatē pārkāpumus, bet neko nedara - Gaismas pils, D-tilts, Parex... nu kad beidzot!!!
vov
v
ja valsts ir pakaļā, tad nevajag nekādu apdrošināšanu. Kas, neviens nav strādājis privatajā sektorā?? Pamēģini ieminēties uzņēmuma vadītājam, laikā, kad uzņēumam iet slikti, sapirkt darbiniekiem polises hahaha!!!
zvirbulēns
z
Viss ir sapuvis, viss. Cilvēkos nav ideālu, ideja par Latviju. Visi tik skatās kur ko nozagt! Un skatās viņi kā to dara augšas, tā teikt macās. Pluss vēl drausmīgi zemais izglītības līmenis. Virkne augstākās valsts amatpersonas pat Satversmi nezin, par likumiem nerunājot. Piemēram, šodien noskanēja ziņā, ka ministru orezidents Dombrovskis izdevis rīkojumu, kas aizliedz iestādēm, institūcijām pirkt veselības apdrošināšanas polises. Te pārkāpti tik daudz likumi, ka ne uzskaitīt. Dombrovskis pārkāpis savas pilnvaras, ministru prezidents nevar izdot šādus rīkojumus, otra lieta, rīkojums pretrunā likumiem, kas nosaka, ka tās polises ir jāpērk. Jā, nezinu, es te gaismu tuneļa galā neredzu. Trakonams, visos līmeņos.
jautājums
j
Tur Jums taisnība vajag skatīties no gaišās puses ! Darbs ir un labi ! Jo Dombrovskis jau mierā neliksies kamēr nebūs bezdarbu vismaz līdz 50% dabūjis. Un visu veselības aizsardzības sistēmu saārdijis ...Tā JL ir principa lieta ! Tā kā polises patiešām ir tīrie nieki un sīkumi. Un kur tad arī ar to polisi iesi? Ja slimnīcas būs slēgtas un mediķi emigrējuši...
Jojo
J
Pareizi! Ir tik daudz vairaak neaizsargaatas sociaalo kaarto shkjiras, ka iereednis, kuram ir darbs, ir veel laimiigs. Jo ir maaminjas, kas audzina beernus, ir pensionaari, ir bezdarbnieki, ir darbinieki, kurri savaa dziivee nav redzeejushi polises.... taa kaa, iereedniishi, pietiek gausties, priecaajaties, ka Jums ir darbs, jo lielai dalja taada nav! Nost ar poliseem, nost ar izredzeetajiem, parastais mirstiigais visu maksaa pats no savas nopelniitaas naudas. Kaadeelj, lai straadaajoshais uztureetu iereednju veseliibu????
Punkts
P
Tev ir pilnīga taisnība!
jautājums
j
Nu pasaki man, kā tas nākās? KNAB ir, Iepirkumu uzraudzības birojs ir, Iepirkumu likums ir, konkursi un procedūras, sūdzības un pārsūdzības...Un korupcija kā ir tā ir ! Un notiesāts arī neviens par negodīgiem iepirkumiem nav. Nu tad varbūt jāatceļ tās procedūras un jālikvidē tās iestādes ? Ja jau jēgas tik un tā nekādas...
zvirbulēns
z
Jā, tā tas ir :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas