Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Atgriežas pie mācītāju partijas saknēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Šleseram ir viena pamatvērtība - vara un tās dotās iespējas. Mainās tikai uz biznesa plānu balstīts viedols.
Ieva
I
Nu jā, ja koks nopūst, vai nokalst un nolūzt, tad saknes atkal ir pašā augšā....
*
*
Negribot Šlesers pasaka kādēļ jārīko referendums - jātērē nauda lai valstīj sliktāk, LPP lielākas izredzes nākošajās vēlēšanās, 'tomēr šaubos vai vēlētāji sapratīs LPP un SC savienību ja nesaprata LPP un TP apvienošanos.
Arturs M
A
Šlesers ir narciss un apmāts cilvēks,jeb kurš psihoanalītiķis to pateiks.Viņš ir bīstams sabiedrībai ar savām idejām un rīcību!Viss sākās ar atbalstu grāmatu dedzināšanai,un gāzi grīdā,tas izsaka daudz ko,ja ne visu un NULLE paškritikas!
Terorists
T
Cik zināms tad divas izsalkušas žurkas vienā būrī nevarot dzīvot,jo tad hanibālisma gadiens neizbēgams. Un ja vēl būrī ir daudz izsalkušu žurku kas 20 gadus bija pieradušas labi baroties,bet tagad jāsāk badoties tad jāmeklē jaunas barotavas vietas vai arī vienai otra jānočamā.
who cares
w
Derēja palasīt Heraklītu...
rex
r
Mīļie kristieši! Baušļi ir domāti jums, vienkāršajiem lajiem, nevis cienīgtēviem, kas tos sludina. Padomājiet paši: "TEV NEBŪS..." - tas nozīmē, ka MAN, kas to sludina, BŪS... Ja jau tas tā nebūtu, tad Baušļos būtu sacīts "MUMS NEBŪS ...", tas ir - nevienam nav brīv šos morāles likumus pārkāpt,bet melnsvārči uzsver, ka tas attiecināms tikai uz kādu citu, nevis uz pašu.
Elizabete
E
Un savdabīgi, ka LPP/LC ir tie, kas kādreiz ir pieņēmuši likumus pat māmiņu un tētiņu algām neirerobežotā apmērā un tagad atkal cīnās, lai tās atgrieztos sākotnējā variantā. Nav jau arī brīnums, kaut kur bija lasāms, ka pat Godmanis sadomājies vēl vienu bērnu radīt. Un tas taču būtu briesmīgi, ja viņš "nabadziņš", savu māmiņu algu nevarēs saņemt uz pilnu banku. Jo arī LB "nabadziņam" Vanagam 45 000 Ls vietā būtu daudz lielāka summa, ja Saeima nebūtu vienojusies par tiem "pabalstu" griestiem, ko tagad steidzīgi grib atcelt, kaut vai ar referendumiem.
prahtweeders
p
Kungi,izsaku līdzjūtību. Jums stāv priekšā mantas dalīšanas laiks. ''Ģimenes un kristīgās vērtības'',ko latvieši tādos brīžos izrāda,vēl neviens šausmu romāns aprakstīt nav spējis.
debestevs
d
Sleseris ir sizofrenikis un par to ir jaruna publiski, jo sosdi kretini ka Sleseris ir bistami nestabilaj, izlaupitajai, bankrotejusai Latvija valstij un saskeltajai Latviajs sabiedribai. Sleseris ir jaiespunda kada darba nometne uz visu muzu, lai vins tur stradau n pieludz savus pestelus...
nuja
n
Tev nebūs Tā Kunga, sava Dieva, Vārdu nelietīgi valkāt, jo Tas Kungs neatstās nesodītu, kas Viņa Vārdu nelietīgi valkā. (2. bauslis)
Viesulis
V
Nezināju, ka kristīgās vērtības ir zagšana!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas