Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Atsevišķu produktu cenas gada laikā dubultojušās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kino
k
nepērciet neko rimi un maximā, jo viņi uzskrūvē cenu dubultā. Tā ir ļaunuma sakne
kino
k
boikots maxima un rimi!
mn
m
Pētījumi, secinājumi, Ārprāts!!! Lauksaimniecības tirgus veicināšanas centrs!!! Tāds centrs ar steigu jāklapē ciet, lai netērē budžeta naudu!
Elizabete
E
Nu jā, kad jau mums ir "pasaules globālās cenas", tad arī cenu samazinājums ir tāds pasaulīgs. Tā vietā, lai samzinātu cenas elementārām ikdienas pārtikas precēm, ko iegādājas pensionāri un daudzbērnu ģimenes, pie mums ziemā samazina cenas redīsiem. Šokējoši jau bija janvārī 5x dienā klausīties paziņojumu, ka redīsu cenas ir pieaugušas par 20 %. Redīsi laikām ir nozīmīga CSP pārtikas groza sastāvdaļa. Bet kuru gan interesē, ka, kopš Latvijā ražoto sieru cenas ir pacēlušās virs Ls 4 kg, tos pērk daudz mazāk cilvēku. Bet apgrozījumam krītot katastrofāli samazinās arī budžeta ieņēmumi....
borcinsh
b
...ja runat par cenas celshanu - tad ir jasakt no ventspili ! tur , labakajos gados , cenas bija - dubultojušās (!) neka visa valstii ! PS laikam par to "sakartotaku" ir jamaksat !
Pasaule
P
Šis izcēlums Vislielākais cenu samazinājums bijis mandarīniem - cenas pazeminājušās par 21%, citroniem un redīsiem par 20%, gurķiem par 18%, degvīnam Absolut Vodka par 19%, salātiem podiņos un pusžāvētai desai Servilāde par 9% izskatās pēc parodijas.
a13
a
Pirms gada tirgū kartupeļi bija 25 s/kg, tagad 35 s/kg. Kur tur sanāk +161%? Varbūt Gulbes kantora "darbinieki" tālāk par Stockmanu nav bijuši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas