Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atstādinātā Požarnova vietu Baldones novada domes vadībā ieņem Audzers

Par Baldones novada domes priekšsēdētāju kļuvis Raimonds Audzers, kas ievēlēts no Vienotības saraksta un ir partijas biedrs kopš tās dibināšanas. Jāatgādina, ka novembra sākumā ārkārtas sēdē iepriekšējais mērs Andrejs Požarnovs (Gods kalpot mūsu Latvijai) no amata tika atcelts.

Jauno koalīcijas līgumu parakstījušas partijas VienotībaGods kalpot mūsu Latvijai un Latvijas zaļā partija. Līgumu parakstījis arī no Reģionu alianses saraksta domē ievēlētais Edgars Brigmanis.

"Baldonei ir neizmantots potenciāls attīstīties par zaļāko Pierīgas pilsētu ar sakārtotu infrastruktūru un attīstītu uzņēmējdarbību. Pašvaldības jaunā koalīcija vienojusies par ilgtspējīgu Baldones novada apsaimniekošanas politiku, lai būtiski uzlabotu novada iedzīvotāju dzīves līmeni," pausts koalīcijas līgumā.

"Pašvaldību vēlēšanās iedzīvotāji mums deva mandātu strādāt viņu labā, tādēļ esmu gandarīts par plašu un stabilu koalīciju, kas spēs mērķtiecīgi īstenot ieceres, lai Baldones novadā uzņēmēji veidotu jaunas darba vietas, iedzīvotājiem būtu pieejami dzīvokļi un esošās ēkas tiktu nosiltinātas. Novadā strādāsim pie ceļu infrastruktūras sakārtošanas un sabiedriskā transporta pieejamības, izmantosim katru iespēju veicināt novadā kultūras aktivitātes," sola jaunais mērs Audzers.

Koalīcija apņēmusies nākamajos četros gados pabeigt Baldones stadiona būvniecību un atjaunot Baldones kultūras namu, modernizēt ūdens un kanalizācijas sistēmu un uzbūvēt jaunus īres dzīvokļus.

Top komentāri

Karlīna
K
Raimond! Pazīstot Tevi un zinot Tavus principus un uzstādījumus, esmu pārliecināta - Baldone ir drošās rokās! Veiksmi Tev darbā un audzinot mazo meitiņu!
Turks
T
Labākais Baldones mērs kopš neatkarības atgūšanas! Apsveicu!
Nu reiz
N
beidzot Baldonē kaut kas labs notiek! Iepriekšējās domes vadītājas laikā Baldone tik uz leju, tik uz leju.... gadus 20-it. Neviens vairs necerēja Baldonē ne labu darbu dabūt, ne bērnus labi izglītot. Ja jaunais mērs būs gudrs, tad baldoniešiem laba dzīve priekšā. Veiksmi un centību!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas