Laika ziņas
Šodien
Dūmaka
Rīgā +20 °C
Dūmaka
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

"Ave Lat Sargs": atvainojamies, taču fotogrāfs uzvedās neadekvāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nuu
n
būtībā jau ir tā, ka bildējot arī publiskā telpā tev DRĪKST palūgt kaut ko nefotografēt, ja tu spītīgi turēsies pretī, tad var iesūdzēt tiesā pēc kaut kāda tur likuma par uzmākšanos, par psiholoģisko traumēšanu un vēl nez ko. Un Anglijā ja fotografs uzstājīgi un cītīgi bildēs pret, kāda cilvēka gribu, kurš atrodas publiskā telpā var arī tiesā zaudēt un izmaksāt kompensāciju. Tā kā..nu nav jau fotogrāfam jaklust par piedošanu, bet cirvi publiskā telpā. Un tas cilvēks, kuru bildē var palūgt izdzēst bildes, to gan var arī nedarīt, bet kadēļ vinemēr jarisina šādas situācijas ar agresiju. Balcam bija vajadzīgas bildes, tātad varēja arī pacensties izskaidrot, kadēļ bildē. Vienīgi apsargi gan nekādā gadījumā nedrīkst grābstīties gar fotoaparātu un fiziski aizskart, par to tiesā var iesūdzēt viņus.
Kirbis
K
Īsti dzīvesgurdrs tas fotogrāfs toč nav.. un, šķiet, ka bērnībā vecāki nebūs šamējam iemācījusi šo to no elementāras uzvedības, - proti, pirms bildē ko citam piederošu - palūdz atļauju... nekā sarežģita, vai ne? Toties problēmu būtu mazāk.
nu nu
n
zinot Balčus jaunskungu....jāuzteic apsargu izturētība un nervi
valts-jekabs
v
Latvijas sabiedribaa un valsti ir pamatigi deformetas moralas vertibas un kameer taa buus, tikmeer nekas labs nav sagaidaams... shi sabiedriba pazaudejusi sajeegu par to,kas ir milestiba,lidzcietiba,zhelastiba,tolerance,uzmaniba vienam pret otru.........taas vietaa sex,nauda,vara,ego.........un nesodita visatljautiba,ka ricibas instruments.
valts
v
Latvijaa 99% gadijumu apsargs ir bandits ar dokumentiem,kas gan tur ko brinities...
Kronis
K
Skaidrs, ka Šķēles firmas apsargi melo. Melo kā suns arī viņa apsardzes vadītājs. Tādus tas izmācīt tikai ar korektu tiesvedību: vai tiešām Diena preses brīvības vārdā nevar uzņemties ierosināt prāvu un novadīt to? Tā beidzot būtu nostāšanās demokrātijas pusē ar darbiem, nevis tikai vārdiem. Naudas maisu patvaļai jāpieliek PUNKTS.
iks
i
Man liekas tas projekts tiek attīstīts jau ilgi, pagaidām tas ir nesakārtots pilsētas kvartāls. Un nesakārtotība vienmēr pievilina fotogrāfus.
maritis
m
nez' kurš ieviesa šo " apsargu'',latviski taču ir '' sargs '',bet,nu,žurnālistiem jau valodu nemāca...
j
rīt ejam uz akciju pie tango uz dzirnavu ielas, ņemam līdzi fočuku un pl.13 izvelkam to ārā un fočējam! te runa nav tikai par balču, bet visu cilvēku+fotogrāfu tiesībām! tas var gadīties jebkuram.
piens&atkritumi
p
Ave Lat ir Šķēles uzņēmuma filiāle, un kalps Krongorns bija iesaistīts arī viņa digitālā Kempmayer afērā, kas joprojām nav iztiesāta līdz cietumam. Cietušajam uzreiz bija jāpieprasa policijas izsaukšana, bet latifundista miesasargs rīkojies prettiesiski krimināli, kā jau tur pierasts.
ggg
g
TAS nav flešmobs, ja par to tiek publiski paziņots.
garrais
g
Protams ka svarīgas, atkritumu bizness kā nekā.
ssd
s
potenciālais digitālais zaglis: bijušas vairākas zādzības,ainestas monolītās pagraba dzelzbetona pārsedzes 10t. svarā katra ,aizdomīgais tips tik ātri nozudis ar visu 10t. nesamo,ka apsargi nevarējuši panākt zagli...nekas cita ai bankrotējušajā, neuzbūvtajā graustā nav ņemams....konkorns paspīdēja.....
Jūras mandarīns
J
Ne tik traki. Krongorni = 2, Harijs un Leonīds, Hariju paņēma pie pakaļējā tilta TV digitalizācijas sakarā, šis ir Leonīds, bet ari nav gudrs. Piesaistīt uzmanību savai firmai ar tik neprofesionālu un stulbu iekritienu, vismaz kādu no vadības locekļiem nu gan īpašniekiem derētu izmārrutkot/nahrenizēt.
KAMPĒJgeita?
K
Sakritība vien nevar būt : atkal Šķēles "ģimene"! Uzvārds "Krongorns" tagad ir jau funkcionārs AveLatā - bet šoreiz jau nevis izprihvatizētajā un tūlīt ofšoru vekseļos pārvērstajā Latvijas pārtikas pārstrādes/ražošanas uzņēmumu ķēdē AveLat, bet gan apsardzes struktūrā ar līdzīgu nosaukumu Ave Lat, un ar to pašu uzvārdu Krongorns figurēja aizdomās turētā persona arī sakarā ar tā paša Šķēles organizēto un drīz atmaskoto pirmo digitalizācijas Kempmayer afēru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas