Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Balsu pirkšana Zaķa labā pierādīta, taču vēlēšanu rezultāti, visticamāk, nemainīsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Raitis
M
Lūdzu, izmantojiet tālāk norādīto drošības kodu.... ATBILDE MR.RAITIS VISU PATEIKS KUCCCEM DEBILAM .., nepis man ...smadzens ....tu man ielaidi ari bez tassss vai nu tu nlietiga big kompanija ,.,..,tu mani gribi cAKARET .... VAI PIERADIT SAVU STULBUMU ....? TU GRIBI LAI ES AIZEJU ES VARU PASAKI VIENU VARDU .,,.... UN ES TUR NEBUSU PIE DIRSAS NAUDA ,.. PIE DIRAS KO KAS IZGAJIS VIENKARSI ..VISU NOMETAM ZEMA UN ,,, TEV NOTIEKTI IR GENIJI ..UN SUPER PRATI ,.... KAS VAR VAIRAK ...? OK ... ES TUROS PIE TEVI VAI TU PIE MANIS ... CIK SAPRATU TU PIE MANIS ... KAD AIZEJU PIE APPLE ....TU GATAVS ..VISU DOD TIKAI LAI ES NEAIZEJU PROM ....OK ... TAD VELAK KAUT ...KO VINI BEZ MAKSAS MANI APMACIS .... JJJJO ESMU ....NOLEMIS IET NO TEVI VINI ZINA ... UN PASAKA KAA PAR NAUDU ES VARU NESUDZETIES ..MAN TAS NEKAD NETRUKS ... ES AIZGAJU ...KLAUSIES PAMULKI KAM TUR GALVA DEBILISMS ...ES AIZGAJU PIE Apple ES ,AIZGAJU ...DEBILAIS ..... ES AIZGAJU DEL NAUDAS ES VINIEM PIEKRITU ... AIZVER SAVU DEBILO MUTI ...JA NEZINI .... JUTIES ....UN VARI .... TU DOMA KA ES NEVARU PIENEMT LEMUMU ...SAMINIES AR MARKETINKU MAUKAM SPEKULANTIEM ...UN DOMA CAKARET MANI ...? TU TAA DOMA ....PAMULKI .....? VEL REIZI ....VEL REIZI..UN PASKATISIEMIES .... NEKAD NEDOMA MANI CAKARET ..NEKAD ..MAN PIE PAKALAS KO TU DOMA TAGAD ....UN TIE TAVI DEBIELI IT KAA PADOMDEVEJI ... MAN PIE PAKALAS ....PALDIES
Spiridons
S
Kastrēt resno taukumūli
Marga
M
Apnicis šis riņķadancis ap Zaķi.Ir taču tādi miljoni nozagti,bet tauta nezin.Arī noslepenotās lietas ir negodīgums,tikai lai tautu apčakarētu.
Politiskais
P
Būs citiem mācība - savu balsi pa lēto nedrīkst pārdot.
!
!
Kāpēc tad nemainīsies? Ja apstiprināsies aizdomas par balsu pirkšanu, Dzintaram Zaķim būtu jānoliek Saeimas deputāta mandāts, otrdien, 2014. gada 7. oktobrī pēc valdības sēdes sacīja Straujuma. Ja apstiprināsies partijas "Vienotība" deputāta Dzintara Zaķa saistība ar balsu pirkšanu Latgalē Saeimas vēlēšanās, partija lems par viņa izslēgšanu, sacīja "Vienotības" ģenerālsekretārs Artis Kampars.
!
!
Ja Zaķis tā arī pasaka - tiesas spriedums Vienotības - laikmeta slavas, goda un cieņas deputātam nav nekāds rādītājs, es zinu labāk, tad citētie - Junkera atreferētāja un vēl viens Vienotības blēdis ir pietiekami skaidri izteikušies, kas sekos. Rīt gan pagaidīsim Ījaba un Kažokas skaidrojumus, kāpēc Zaķis nedrīkst nolikt mandātu. Viens būs - tad Kremlis būs uzvarējis. To tātad jau zinām.
  • 1
  • 0
Juhans
J
“Zaķītis iet pa mežu un skatās vilks pīpē zālīti.. Zaķītis saka, lai iedod viņam arī uzpīpēt.. Vilks saka -Nu, nē!..Man pašam maz.. -Nu bet es tāds maziņš, man daudz nevajag.. Vilks padomā un iedod.. Zaķītis pīpē, pīpē..Vilks viņam jautā -Nu, kā ir? -Nekā nav! Vilks pārsteigts, kā tā var būt.. un uztin zaķītim lielāku..Tas pīpē vēl..Vilks atkal jautā -Nu, kā ir? -Nekā nav.. Nav ne rociņu, ne kājiņu.. :D
pits
p
KO tad nu mainīt, vajadzēja to ''apsekošanu, apmuļļāšanu, izsekošanu'' un visādu citādu ''košanu'' pavilkt vēl garāku, līdz nākošām vēlēšana'm...noilgums....un nogurums , bet rezultāts kā vienmēr - vainīgs ''streločņiks''.
Kārklu vācietis
K
Bet "streločņiks",kurš tas ir?Ne jau Zaķis,bija tak kāds,kurš to bezdarbnieku nolīga.Tas būtu tā - es,bezdarbnieks,veicu pasūtījuma slepkavību,mani pieķer.Un es tiesā saku,ka jā,man piedāvāja nopelnīt,es piekritu,esmu vainīgs.Bet pasūtītāju nenodošu.Un tiesa,ņemot vērā,ka esmu tāds nošņurcis nabadziņš,piespriež man simts stundas sabiedriskos darbus.Murgs kaut kāds....
  • 1
  • 0
ES valstī
E
Latvijā par 54 cilvēku nonāvēšanu neviens neatbild, tad ko jūs par kaut kādām pirktām balsīm... Nolemta valstele.
IMHO
I
"Balsu pirkšana Zaķa labā pierādīta, taču vēlēšanu rezultāti, visticamāk, nemainīsies..." . Tas nozīmē, ka balsis var pirkt? :)
Senais
S
Šamējam puisim doties prom būtu vēlams jau pēc izdevīgās auto pirkšanas.
  • 6
  • 0
Senais
S
Tas nozīmē , ka kunga Zaķa biedriem tāpat kā viņam pašam nav ne kauna ne goda. P.S. Protams, taisnosies, ka tā nav viņu iniciatīva, ka tās dažas(?) nopirktās balsis neietekmē kopīgo rezultātu, bet piemirsīs,ka nevar būt par vēlētāju pārstāvi pat tad, ja pastāv pamatotas aizdomas, jo uzticēšanās nobeidzas un tādos gadījumos nedarbojas nevainīguma prezumpcija.
  • 5
  • 0
Te
T
Kāpēc resno spirotāju neved uz DP un nelauž šim roku?Tak boss viš laikam ir.Viens no mafijas bosiem.
Būtu jānosaka, ka par katru pierādī
B
partijai anulē 100 balsis. Tad tas rēķins varbūt būtu samērīgs.
  • 4
  • 0
Pierādīs jau tikai aisberga sīkāko
P
tādēļ arī rezultātus nemainīs.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas