Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Bērziņa intervijas rada iespaidu par interesi iegūt Saskaņas atbalstu; Urbanovičs tādu nenoraida

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecais
V
Latvijas prezidents nevar būt tikai latviešu prezidents.
korekcija
k
"Krievnacistiskā partija Saskaņa"
Kas mēs esam?
K
Jarānu par prezidentu. Vismaz iemācītu latviešu tautai smieties.Mēs esam Eiropas province,un no suverēnas Latvijas ir palicis tikai nosaukums,jo savas vērtības mums arī vairs nav ,mums uzspiestas svešas,(ne )vērtības.Prezidenti arī partiju ielikteņi.kuri nekalpo tautai . Pseido demokrātija ,kur vara ir tā sauktā elite ,kura kalpo savu mērķu piepildīšanai.Kas ir tauta ? Tautai nekas nepieder,tauta priekš nodokļu maksāšanas.Ak kāds prieks dzīvot Latvijā ,jo mērķu šai valstij nav ,tātad cerības arī nav.Nav pat gaisma tuneļa galā,bet ir viens melnais caurums ,kur Latvija tiek ierauta.
krjīms
k
Speciāli Onanīmam: >un ko sliktu mums izdarījusi tagadējā krievija? Lūdzu nesakiet, ka tagadējā krievija ir tas >pats, kas 70 gadus atpakaļ. Kaut gan, iespējams, daudziem tas tā ir. Krievija nav tas pats, kas 70 gadus atpakaļ. Krievija ir daudz agresīvāka, bīstamāka, viltīgāka ļaunāka un imperiālistiskāka.
Grizelda
G
Doma jau skaidra (varbūt ne visiem). Tas saistīts ar islamistu praksi maksāt lielas naudas summas pašnāvnieka radiniekiem. Ja kāda ģimene ilgstoši dzīvo trūkumā, viens noziedojas "svētajai misijai", lai pārējie būtu pārtikuši. Šis Krievijas likums izskatās, ka ir vērsts tieši pret šādu praksi. Faktiski gan droši vien cietīs pilnīgi nevainīgi cilvēki. Izdomās kādu politisko konkurentu pasludināt par teroristu un aptīrīs gan viņu, gan viņa radiniekus, draugus, paziņas, atbalstītājus
Ome
O
ZZS un saskaņas balsis viņam jau ir vēl tikai jāpiepēr dažas korumpētās vienotības balsis un varēs vēl 4 gadus lobēt kremļa inereses
Mikelis
M
kaut jūs maitas tur visi nosprāgtu, nekas nav mainījies un nemainīsies , šajā dauņu valstī!!! tie paši vēži, tajās pašās kulītēs!!!!tikpat nekaunīgi dala krēslus un uz d irst kas tika solīts pirms vēlēšanām!!!!šiem morālajiem kropļiem ka tik kabatu sev piebāzt, par plebejiem šamējiem i nospļauties?
Mikelis
M
Malači, tā turēt!
kādā
k
ja jau mūsu smuko latviešu omīti sauc par raganu, tad kā tad, lai nosauc to latviešu nācijas nīdēju - trako fūriju Ždanoku ?Kurš ,beidzot, aizstāvēs mūsu -pamatnācijas ,godu un tiesības!?
rīge
r
tie cilvēki ir lumpeņi, un latviešu tautu arī skāra Staļina kampaņa izveidot jaunu cilvēku sugu: šarikovs -homo sovjeticus..
vaks
v
Protams! Un turpināsim izlaupīt Latviju ar saukli - lai nepaliek Kremlim.
Sofija
S
Prezidents ļoti labi zin, ka nav atbalsta tautā. Tauta viņu nicina. Un ir par ko. Viņš nav prezidenta goda cienīgs. Tomēr iet iz mērķi - būt prezidents. Viņam, Āboltiņai piekājas, ko tauta domā.
....
.
Kas kaunu neprot, badu nemirst.
lapsiņa
l
Bērziņa intervija bija nožēlojama. Žēl Latviju !
bļina
b
Vai arī, ja saka, ka okupācija bija laba, kas arī izplatīts mīts salašņu centra elektorāta vidū

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas