Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Bērziņš par kandidēšanu izlems pirmdien pēc ZZS valdes sēdes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uh7
u
ko āksties, vecais, tak nolemts jau, a tu vēl lauzies kā jauna meitene zaļumballē, kurai saimniekdēls dejas laikā dod paturēt rokā
Jānis
J
LPSR bijušo sadzīves pakalpojumu ministru gan mums nevajag, tas nu gan būs šķērmi....
hop
h
Prezidents tautai vispār nav vajadzīgs, jo viņu tauta neievēl. Īstenībā tas ir Saeimas prezidents un tautai gar to nav darīšanas! Šito arī laikam uzrunājā zoodārzā, tak lai sauc uz saeimas kafejnīcu un tirgojas!
Dr.xy
D
Es vakar tikos ar Pavlika Morozova klonejumu,Biskekas Ivanu.Vins ari Ivans Lurbanovics. Vins man teica,ka varetu but Prezidenta kandidats. Es teicu,ka vina dadzas kvalitates ir gana labas,lai sanemtu Saeimas atbalstu. Citets no ciganzena teikta,mainijusie tikai kandidata persona. Atlaist Saiemu!
arnolds
a
Nu lai jau tāpat kā Švarcenēgers publiski atzīstas par soļiem ne tiem taisnajiem..citādi maitas žurnālisti visu cels kaut kad gaismā!!
pizģ*c
p
... cik nu maskavas atbalsiits , galvenais , ka Lembes draugs , studiju biedrs , 4. maijaa balsojis par neatkariibu , par ko saņeemis apbalvojumu , kaa Lembe , yrijzvaigžņu medaali , vienvaardsakot iists aarietis , Lembem vajadziigais peedeejais cilveeks varas hierarhijaa un taa ir : prezidents prokurors tiesnesis peec šii pasaakuma Lembe varees buut apmierinaats akuraat kaa ar Londonas tiesu , nebuus veltiigi nomesti zemee tie 7 000 000 Ls no kuriem Emsis ļoti lielas summas nogaadaaja pie peerkamajiem tauttas veeleetajiem deputaatiem ( nodeveejiem) , ne mazums veel izteereets veeleešanu propagandaa, lai šodien seedeetu blakus premjeram un lieliitos ar 88%īgu tautas atbalstu
Biete
B
Vai Bērziņš pats nezin, ka Latvijā prezidents nevirza un neatjauno ekonomiku,? Šeit prezidentam ir citas funkcijas
lapsa
l
Berzins izlemsot par kandidesanu pec ZZS valdes sedes. Jacer ka Zemnieku savieniba saprot ka Berzinu var ievelet tikai ar Maskavas palidzibu ar saskanas centru. Jacer ka Zemnieku savieniba saprot ka tadejadi automatiski noklust valsts nodeveju rindas. Tauta nekad nepienems ka prezidents ir Lemberga marionete un Maskavas atbalstits kandidats.
dddd
d
Kaut ka bija rakstits ka Lembja marionetei Berzinam lielas ceribas tikt ieveletam.. kau ka neredz gavilejosas tautas komentarus par labu Berzinam.. toties gavile 5 kolonna saskanas centrs kas kopa ar nodevejiem Lembergiesiem tagad pasuta muziku.
Murgainā Latvija
M
Ja jau viņš pats ir aizskrējis pie Ventspils pundura un pateicis, ka grib būt prezis, tad kāpēc tagad melot, ka vēl domās??? Vislabāk visus šos afēristus būtu aizsūtīt uz Buhenvaldi!! (vieta pie Kuldīgas).Cik ilgi mēs vienam puzes pundurim ļausim čakarēt smadzenes visai Latvijai???
poh
p
Kas par vecu purnu! Man butu kauns, ja sads purns parstavetu Latviju arzemes.
kas
k
tas tāds?
jumors
j
Mums tikai vēl spicē baņķierus vajag, tad neviens neko pret bankām iesākt nevarēs, jau tāpat puse Latvijas parādu verdzībā.
Kāpēc ne
K
Jau pirms 4 gadiem ZZS vēlējusies Bērziņu izvirzīt Valsts prezidenta amatam, bet sarunu rezultātā priekšroka toreiz tikusi dota ķirurgam V.Zatleram. A.Bērziņš ir pārliecināts, ka, liekot lietā savu bagāto finansista un tautsaimnieka pieredzi, viņš varētu daudz dot Latvijas ekonomikas izaugsmei.
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
Zaļo naftinieku zicpriekšsēdētājs Bringmanis gan teica ka balsos par Zatleru a ko ta nu ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas