Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Bez darba vismaz 6000 skolotāju, atstāj bez solītās pārkvalifikācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Exxlib
E
Runājot par Lietuvu: no septembra - skolotājam 3399 liti. (Ls 679,80), bet no 01.2010 - 3739 liti...
homo soveticus
h
Un par ko pati esi izmācijusies?
zande
z
Tev laikam kāds učuks skolā uz varžacīm uzkāpa
lauķe
l
Arhitektu portālā A4D (a4d.lv) redzamas daudzu šogad slēgto skolu bildes.
viva
v
A vot šitas gan ir apmetiens. par šo milzīgs fui koķei. vot par šo ir jāiet protestēt nevis par skolu slēgšanu (kas bija ilgi atlikta reālitāte). jāprotestē pret to, ka zzs visu dara pēdējā brīdī, nepārdomāti un vainojot citus savā neizdarībā (to skolotājus, to svf, to "valdību). maitas. vienkārši izmest 2000 cilvēkus uz "citiem" pabalstiem. maitas. pat nepaskaidrot kapēc sola, bet neizdara.
Miervaldis
M
Daudz tu man solīji, maz tomēr devi...
aste
a
paskatījos igauņu delfos - igauņi maksā pirmklasniekam pabalstu Tallinā ap 225 latiem, citos rajonos dažādi, bet visos maksā. par skolu slēgšanu nav runas ne lietuviešu ne igauņu delfos.
OxO
O
Kad beidzot parādīsies kādi skaitļi par to, cik vispār bērnu piedzima 1985., 1990., 1995. gados. ---- 1980. gadā piedzima 35534, 1985. gadā - 39751, 1987. gadā - 42135, 1991. gadā - 34633, 1998. gadā - 18410 bērni utt.
OH! OH! OH! HO!
O
TOTIES MUMS VALSTS PĀRVALDĒ VISS IR KĀRTĪBĀ!!!
ps to vp
p
Tu vp esi nositams dzimtenes nodevējs! un mēsls!
kāmis
k
tad jau padalies ar info, neslēp sveci zem pūra. varbūt zini arī cik naudiņas uz vienu skolēnu ir lietuvā un igaunijā? ieteiktu tik klaji publiski neizrādīt savu stulbumu, ja neesi spējiga sameklēt pat dažus cipariņus.
Musolini
M
Šlesers pat bez augstākās izglītības ir pratis savā dzīvē pārkvalificējies par ministru... Un tagad gatavojas kvalificēties par valsts vadītāju! Iedomājoties vien, ka valsti vada cilvēciņš bez augstākās izglītības, nelabi paliek.
Fausts
F
Un kurš muļķis šajā valstī noticēja par kaut kādu tur valdības solīto pārkvalificēšanu? Lai ticētu Latvijas valdības solījumiem, ir jābūt maigi sakot panaivam cilvēciņam. Galvenais, ka liekēži, kurus baro tauta paši ir paspējuši pārkvalificēties par "tautas kalpiem"!
to mamma
t
šokējoši skolās ir strādāt ar bērniem, kuriem ir tādas mammas. Domāju, ka vienīgā alternatīva ir maksas izglītība, ņemot vērā, ka daudzi vecāki nemaksā nodokļus, bet savās prasības skolotajiem un skolai ir ļoti kategoriski. Maksas izglītība visu atrisinātu - mammas dabūtu atvērt maciņus, un no skolotājiem varētu prasīt abildību par rezultātu, un to visu regulētu līgums!
dgt-->krista
d
Par skolotájiem loti biezhi mácas cilvéki,kuriem tas ir aicinájums. Varbút néesi informéta ka,lai klútu par skolotáju, ir augstskola jápabeidz. Cilvéks, kurs ir spéjígs pabeigt augstskolu, nevar bút nekonkurétspéjígs! Cita lieta, ka jaunieshi tagad loti nopietni párdomás, vai vérts par pedagogu studét...visticamák-viñi to nedarís.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas