Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Bite un Vanaga pametīs Reformu partijas Saeimas frakciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nožēlojami!
n
nu re kā skrien pie citiem vēžiem! HAHAHHAHAHA.. vēžu pārgupēšanās ir sākusies. Bijām pie krieviem, esam pie vāciešiem un otrādi! Formu tik nomaini, kā jūti, ka kāds sāk zaudēt, pārsviedies pie otriem. Šie "aizejošie" gabali ir vispār norakstīti spēki un cilvēki, uz kuriem paļauties vispār nedrīkst. Pamest biedrus...cik loģiski. Vēlēšanas tuvojas, laižam pie tiem, kuriem reitings stabils, kad tik savēl atkal un varam turpināt sēdēt!!!!!!!!!! vot urlas un politiskie bandīti. Tās ir ŠAUSMAS, KAS TE NOTIEK, ŠAUSMAS!
Pilsone
P
Sižets no KP sēdes materiāliem: visi - par, pret - nav, pieņemts - vienbalsīgi. Piederība partijai ir atkarība., jo personīgo viedokļu nedrīkst būt.
  • 0
  • 0
>Andrim
&
Ir pēdējais laiks izbeigt deputāta statusu saistīt tikai ar piedrību partijai! Un laiks izbeigt tās frakcijošanās, jo tautas vēlētiem deputātiem katram jāstrādā TAUTAS LABĀ!
andris
a
Ir pēdējais izbeigt atrašanos Seimā deputātiem, kuri nepieder neveinai frakcijai un partijai!!!!! Ir jānoliek mandāts!!!!
zelts
z
bezjedziga zaglu rotacija censoties uzminet kur bus zelta strukla.
ŠMEISER42
Š
REPŠE SAVUS LANDSKNEHTUS VEDA NOZVĒRINĀT UZ BAZNĪCU .ZATLERAM VAJADZĒJA SAVU BANDU AIZVEST PIE HIPNOTIZĒTĀJA ,VISS BŪTU ŠTOKOS . HA !
Lilija Lielziede
L
Latviajs degradats Zatlers, kurs, lidzigi ka Rumpis, Vikene izlaupa Latvijas valsti un apzog latvieus tautu dzivojot valsts dzivoklos, sanemot nepelnitu pensiju un visa veida privlegijas, skandinaja ka vins ticot dievam, tacu, tai pat laika vins, kurs, it ka iedomajie sir ka ir svets, seru diena dodas uz Lietuvu ar savu alkatigo, nekaunigo pieguletaju un tur dzer sampi un liksmojas....bet loti, loti tic dievam, met krustus, bet nekaunas apagt latvieus tautu un latviajs valsti, nerunajot jau par boja gajusajiem Zolitudes tragedija,ka tiem kau elementara ciena butu jaadod. Ka smejies eju baznica, metu krustus, metos uz celiem un ludzos, ak man tikai neatnem citu civleku sastradato bagatibu, labumu izskerdesanu...tai pat laika Latviaj lielaka dala iedizovtaju dzivo neiedomajam nabadzibs,desmitiem tukstosi dzivo pusbada, slimibas...
Cilite
C
Kad iskatas Inga Vanaga pec purna? Ja ta ir ta, kura stradaja Izglitibas ministrija tad vina ir nekavejoties iazmet no ieredna amata, jo vina bij ta, kura darija visu iespejamo, lidzigi ka to darija veca Kanadas ragana Vikene, kura Latvija ievies asis divvalodibas skolas, lai Latvijas valsts un pasvaldibu skolas, bernudarzos berni turpinatu macities okupantu valoda- krievu valoda, bet tikai ne Latvijas valsts valoda- latvieus valoda.
klubs21
k
Paldies drosmīgajām Ingām, kuras pirmās uzņēmās iniciatīvu pamest Zatlera blondīņu klubiņu. Gaidu,kad dāmu piemēram sekos vēl virkne sakarīgu RP frakcijas deputātu demaršs no grimstošā kuģa. Atbalstiet abas dāmas.
Knābējs
K
Kaķis pie viena cauruma arī ilgi nesēž! Jāskatās, kur kādu siltāku vietiņu var atrast!
dabas vērotājs
d
Tuvojas vēlēšanas un sākas Latvijas politikānisma zaņķī tik ierastais žurku migrācijas laiks.
H
H
Inga Bite jau kādu laiku ir Demokrātisko patriotu cilvēks - mājas lapā ar visu bildi. Vienlaicīgi būt divās partijās?...
naivais
n
Latvijā arvien vairāk sarodas partijas, kurās vienīgais būtiskais ir, lai visiem būtu vienāds viedoklis. SC skola ir iedarbīga! Tas būtu super, ja šis vienīgais viedoklis būtu, ka Latvija ir pāri visam un tās sakārtošana ir kopīga rūpe. Lab-klājība ir iespējama tikai labā organizācijā.
Diena
D
Kas vispar ir reformu partija un vai ta vispar ir partija? Pec manam domam nē Partija sabrādā pašus cilvēkus, kas vispar grib palikt tādā partijā, tie citi jau tik vajadzīgi lai podziņu nospiestuu, tāpat visu diktē partijas kodols?
Diena
D
RP deg ugunīs - dodu ka oktobrī sadegs
Ameba
A
man arī būtu kauns atrasties vienā frontes ierakumā ar merkantilo Kukles kundzi un garā vājo,toties fashionablo (ha ha ha) zoodārza atradeni. Pašiem būtu labāk,ja šo neveiksmi aizklapētu ciet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas