Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte
"Rīga ir pelnījusi tādu kandidātu, kas var sacensties ar tagadējo varu Rīgā," Bondara (no kreisās) izredzes optimistiski vērtē Juris Pūce

Bondara iznāciens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Biedrs
B
Viennozīmīgi par Bondaru!
karlis
k
Lai izdodas
Pasarg Dievs!
P
Ja šiem izdosies tikt pie siles, tad tiešām vāks. Pūci par zagšanu jau ir izmetuši no visām vietām, kur šis sēdēja. Latvijā, kur korupcija ir normāla lieta, pat Pūces zaglīgums bija pārāk par traku! Bondars ir tipiska mēbele, bet arī sev neatteiks uzdzīvot par nodokļu maksātāju naudu. Kaut kā galīgi drūma Latvijas politiskā skatuve, jā tādi vazaņķi un zagļi raujas pie varas.
  • 5
  • 3
Pētersīlis
P
Priekš kam Jēkabsone kandidēs? Tad jau izlasē toč nespēlēs?
Aija meitene
A
Es pate balsošu par Bondar kungu un Pūces kungiem jo šie ir ar labāko redzējumu kas uzrreiz padsrīs latviju bagātu. Pūces kungs ir ar progresīvu skatu uz dzīvi un viņš atnesa latvijai pārticību jo bija tas kas organizēja Veiksmes stāstu un vēl atšķirībā no atpakaļrāpulīgā ušakova Pūces kungs ir par Praida rīkošanu Rīgā tādēļ mēs būsim lepni par Eiropas izvēli. Balsosim un negaidam bet jau daram to tagad
Elizabete
E
Man patīk, ex prezidentes Vairas Vīķes Freibergas sulainis Bondars.
ARGO
A
Ne tikai sulainis, un ne tikai VVF, bet arī Krištopānam, Antonovam, Encem. Tagad Pūcem un Žagaram. Latviešu vagara un nodevēja tips, politiskais hameleons. Viņa izglītības līmenis ir principā "pasākumu vadītājs". Tāpēc viņam visu laiku jāmeklē kādi jauni rauti, ja iepriekšējie vairs nav finansiāli izdevīgi. Rīgā nepārvarēs 2 % barjeru.
  • 19
  • 2
Jeyss
J
ir pieņēmis izaicinājumu, par sevi balsot nevarēs... Nu, va nav godavīrs?
Smējējs
S
Par ko balsošu vēlēšanās? Par savu čomu vai par komandu? Ar čomu varēšu sarunāt sev un radiem darbu pašvaldībā vai pasūtījumu savam biznesam, jo čomu pazīstu no bērnības. Ar komandu nevarēšu neko sarunāt - tie darīs pašvaldībā savu darbu, kā pratīs un spēs, bet necietīs, ka es līdīšu viņu darbā savu labumu sarunāt. Kas ir Mārtiņš Bondars - čoms vai komanda? Bondars ir komandā "Latvijas reģionu apvienība." Kas tā par komandu? Kādi "reģioni" tajā apvienojušies? Viens no "reģioniem" ir Artuss Kaimiņš no "Suņubūdas". (Skat. 12. Saeimas kandidātu sarakstus). Kaimiņš palīdzēja "reģionu apvienībai" savākt balsis, lai arī Bondars tiktu ievēlēts Saeimā. Ko "reģions" Bondars darīs pašvaldībā? Ar ko "apvienosies"? Komandas tak nav... Bēdiņa :(
Buks
B
Nav taisnība! Kaimiņš nevis palīdzēja Bondaram iekļūt Saeimā, bet aiz ausīm viņu tur ievilka. Citu variantu nebija, tā sanāca. Pats Bondars bija dikti par to pārsteigts. Ta sanāca.
  • 0
  • 0
Smējējs => Matemātika
S
1) Būtu Saeimā 8 "apvienoti reģioni", bez Kaimiņa palika 7. 2) Ko nozīmē LATVISKĀS partijas? Partijas latviešiem? Katriem čomiem pa partijai? Cik partiju latviešiem vajag? Vai ar TuB/LNNK/Visu Latvijai par maz? Visi čomi vienā partijā nesalien? Kāpēc Bondars ir kaut kāds nesaprotams "apvienots reģions"? Ko vēlētājam nozīmē tāds nosaukums?
  • 10
  • 0
Matematika
M
1) Bez Artusa LRA butu 6 deputati. Tagad ir 7, jo puisis jau nebija spejigs tureties preti naudas vilinajumam 2) Bondars jau ir apvienojies ar Attistibai, jo latviskas partijas izvelejas spelet speli - mes tevi, Nil, neaiztiksim un tu arii mus neaiztiec.
  • 7
  • 0
Juris
J
Bondars to var izdarīt! Viņš ir gudrs, pieredzējis, turklāt ar harizmu! Ušaks blakus nobāl. Tas tikai prot zagt. Bet tiem, kuriem gribas, lai viņus turpina apzagt, es pat iesaku balsot par saskaņu!
papildinot "Juri"
p
Es gribu, lai Ušaks mani neturpina apzagt! Viņš to nemāk darīt! Bondars to var izdarīt! Viņš ir gudrs, pieredzējis, turklāt ar harizmu vārdā Pūce! Šie spēs pacelt zagšanu jaunā līmenī! Ušaks blakus nobāl.
  • 8
  • 3
reklāma
r
Balsosim par zagļu saskaņu, kas saucas Bondars&Pūce. Bondars&Pūce - saskanīgi zagļi!
  • 9
  • 4
харизма saucas
х
"Glumeklis"
  • 14
  • 4
Fiksais
F
Vai šitā nav slēptā reklāma - katrā Dienā n-tie sākumraksti ar šiem varoņiem? Ja Diena grib būt objektīva, tad varbūt varētu nopublicēt šo varoņu "veikumu" iepriekš?
Saskaldīs latviešu balsis
S
Un domē nemaz neiekļūs
Es
E
Sākas klaunāda! Viens otru pazemos, samazgas lies virsū un pie tā visa, smaidīs. Kad beidzot parādīsies strādātgrībošie un gudri cilvēki.....
Tiešām
T
Sadzirdu krievisku akcentu...
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas