Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Brigmanis: Atmosfēra koalīcijā ir lietišķa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
her Brigman
h
tikpat lietišķa kaa toreiz Saldus partkomaa , kad pieņeemi leemumu apgaaniit Latvijas briiviibas ciiniitaaju piemiņas vietu Airiitees???
ff
f
Atmosfeera ir lietiska -raporteeja augusts no galdapaksas.
Brigita
B
Ak, kāds liekulis! Vai tiešām domā, ka cilvēki ir tik aprobežoti, ka nesaprot, kas ir ZZS?
Ir
I
tikai viena vēlme, lai cilvēki saprastu, kādu ļaunumu nes ZZS.
geo
g
Cauri nesēji ZZS savu melno darbu ir padarījuši, ko pierāda vairāki balsojumi pēdējā laikā. Kas tā par koalīciju, ja daudzos jautājumos bloķējas ar SC. Dombrovskim vajadzētu iedot vēl dažas dzeltenās kartītes par priekšvēlēšanu likuma iemešanu miskastē un pieļaušanu Vilnītim spēlēt teātri, kā arī spiest uz saviem partneriem ZZS, lai Vienotības deklarētie tiesiskuma jautājumi tuvāko mēnešu laikā būtu atrisināti. Varbūt, tad var cerēt, ka kāds iemetīs kādu balsi par jums. Kaut gan ZZS līdzīgi kā TP un apvienība savu resursu ir izsmēlusi. Nu cik var skatīties, kā 7 mēnešu garumā viens vīrelis patstāvīgi uzmet savus partnerus un V ar premjeru priekšgalā rij vienu krupi pēc otra. Var jau piekrist Šķēles teiktajam Saeimas zālē, ka "amatpersona realizē savu varu kā to vēlas", bet katra balsojuma izvērtējums iestāsies visai drīz. Un šajā sakarā jautājums, kāpēc atlaistam darbiniekam būtu jāmaksā 3 mēnešalgu kompensācija un pēc kāda laika daži no viņiem atkal jāpieņem darbā ?
Air
A
August, vai Tev pašam smiekli nenāk? Irākas pēdējam diktatoram arī bija preses sekretārs, kurš līdz pēdējam redzēja ASV armiju panikā bēgot no Bagdādes. ZZS var salīdzināt ar dēli - piesūcas tikai tur, kur var nosūkt un tā, lai nemana.
Ezis
E
Apdirsām un viss kārtībā! Neko vairāk no pakalpiņa jau nevar arī gaidīt! Prost... ir un paliek prost.... bučot nevajag un kājas jau plati. Un žēl ka arī nākošajā vieta lienes ielas malā tas ir saimā garantēta ,sunītis naudu atpelnījis ,jānopērk vieta vēlreiz.
demokratija
d
Ir nekavejosi japienem likums, kura tiek noteikts, ka visiem deputatiem ir janonem visas imunitates un privlegiajs, kuras vini bauda uz apzagto Latvijas iedzivotaju rekina, ir janosaka likuma, ka nakosajas Saeimas velesanas nedrikst piedalities Latvijas valsts izlaupitaji un Latvijas tautas apzadzeji un tas iznicinataji, Godmanis, Gailis, Birkavs, Krasts, Naglis, Berzini, Skeel, Sleseris, Kalvitis, Stokenbergs, Pabriks, Riekstins....LC, TP, ZZS, LC/LPP, TB.
toms
t
Nu sis smerdelis Birgmanis ir ta nobijies,ka biksinas vinam ir pilnas. Sis komunistu regs gribeja sevi iztelot ka gudru un viltigu strategi, velot par Zatleru, bet citi sis salasnu partijas biedri veleja par Berzinu, kurs sakarigi un sapratigi nevienu teikumu nespej pateikt, bet vins ir izdevigs ZZS salasnam. Jacer, ka Latvijas pilsoni nekad vairs neveles par so viltus zemnieku interesu parstavju partiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas