Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Brigmanis: Mēģinājumiem nomainīt ZZS ministrus var būt smagas sekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM » 22:58 14.03.2011 23:26 Varbūt jūs ar tām mokām vnk pārspīlējējāt? ........................................ .................................................... Varbūt par pārspīlējumu Jūs varētu spriest tad, lai nedot Dievs, ja Jūsu ģimenē atgadītos kaut kas līdzīgs, iespējams, tad man arī būtu tiesības pajautāt Jums - varbūt Jūs ar tām mokām vnk pārspilējat?====================== Jums vnk patīk žēlot sevi. Šajā ziņā esat īsts latvietis.
diskobumbaba
d
graujam valsti brigmani, ko? Apzināti? Lemberga lelle! Pašam neko nekad nav gribējies sasniegt?
Jā -KML
J
Atceros, kā mūsu LLU studentiņi brauca pieminekli rakst laukā un bērt ciet pārraktos ceļus, ko partijnieki bija likuši pārrakt. Kā galvenā komandētāja uzvārds tika minēts - Brigmanis.
Oma
O
Kā astrologi stāsta, tad šis būs smags gads visā pasaulē gan dabā, gan cilvēku prātos! Palasot komentārus jāsecina, ka pie mums zvaigžņu iedarbība arī sākusies, jo tik stulbas domas gaišš prāts nespēj radīt! Cilvēki vēsturi vairs neatceras, gatavi savu zemi pārdot nodevējiem un tautas pazemotājiem, cildina zagļus un izsaimniekotājus, ka, kā nupat izlasīju, pat par prezidentiem gatavi iecelt veselu kretīnu rindu. Nudien, jālūdz Dievs, lai nepazaudējam pavisam savu veselo saprātu, to gara gaismu, kas iznesta cauri gadu simtiem!
KLM
K
Ku kū mazepa - vai lasījāt ''aculiecinieks'' komentāru ? Ko teiksiet vēl jaunu par ''sirdsšķīstajiem'' Latvijas komunistiem, kuri ''novērsa asinsizliešanu'' Latvijā, un kopā ar tautu, protams, tautas priekšgalā, sagaidīja dziesmoto atmodu? Vai ir kāds sirdi aizkustinošs stāsts par Latvijas komunistu darbiem - ''glābjot'' tautu no iznīcības? Ku kū, biedri mazepa ?
mjā...-mazepa
m
Tik uz Tvaika ielu!
aculiecinieks
a
Kāda jēga mainīt ZZS ministrus? Tik un tā viņi pildīs Hūtes pavēles. Ar savu galvu ZZS ministri nedomā .
aculiecinieks
a
Brigmanis deva rīkojumu izjaukt atjaunoto KALPAKA PIEMIŅAS VIETU . Divus pieminekļus Brigmaņa rokaspuiši aizveda uz grantsbedrēm un ieraka , BET Kalpaka piemineklis nav atrasts vēl šodien. Kalpaka pieminekli uztaisīja no jauna. ZZS IR Hūtes nopirkti rokaspuši , kuri izpilda viņa rīkojumus . Vienkārši pretīgi , cik zemu cilvēks var nolaisties , ne jau par Latviju viņiem sāp , viņi sargā Hūtes pakaļu no cietuma.
skolmeistars
s
Jelgavas novada ZZS biedru Malumednieku Cauni ar nemainīs,jo būs smagas sekas.Vai kāds nevarētu paskaidrot,ko šis Augusts darīja ar Kalpaka pieminekli/piemiņas zīmi/vietu būdams Komunistu priekšnieks Tukumā.
Solvita
S
Skatos, ka te viens otrs piemirsis, ka ZZS visus gadus kopā ar TP un LPP/LC zaga, korumpējās un izvaroja valsti, nozina tautu nabadzībā, bet tagad vaino visā Vienotību!!! Nebūtu toreiz-2004.g. ZZS atbalstījuši Šļosaku un nogāzuši Repši, Latvija neiebrauktu tādā krīzē kā to ieveda vEmsis ar cūķi. Labāk būtu nu paklusējuši ZZS padlas, bet lai jau ārdās, viņu gals tuvojas lēnām, bet neatvairāmi. Lembergs drīz sēdēs kā es te sēžu...
pakausis
p
da lāb.. un princese pamostās dēl skūpsta.. un piparkūku namiņos dzīvo kanibāli :D pietiek lasīt pasakas - šie uzvedas kā tādi mazi psihiatrijas slimnīcas napaleonu nodaļas pacienti.. neko vairāk par sevi neredz.. kamēr tauta atvērtām mutēm gaida ka no šiem kas atkritīs... varbūt pietiek? nejau šiem dumjiem būt.. lai jau ir.. varbūt katram no mums laiks sākt pašam ar sevi un sākt beidzot celt Latviju nelūrot uz tām dēlēm, kas piesūkušās mūsu kakliem par "kungiem" viens otru uzrunā?
KLM
K
Varbūt jūs ar tām mokām vnk pārspīlējējāt? ........................................ .................................................... Varbūt par pārspīlējumu Jūs varētu spriest tad, lai nedot Dievs, ja Jūsu ģimenē atgadītos kaut kas līdzīgs, iespējams, tad man arī būtu tiesības pajautāt Jums - varbūt Jūs ar tām mokām vnk pārspilējat?
Kārkliņa
K
N eticu zzs, tā ir zemiska nodevēju un tirgotāju partija , kas savas balsis pa kluso pārdot un izspilda Hūtes uzdevumus. Pa kluso nobalsot , piepirkt vajadzīgās balsis , pilnīgi apzināti grauj valsts darbību . Brikmanis ir inteliģentais blefotājs un neticu neviena viņa teiktajam .
pakausis
p
pabiedēji ? ej pupās! viss jau ir sačakarēts.. pie sēnes ko tu saki - Latvija jau ir beigusies... hahaha.. atradies biedētājs... tu sākumā pamēģini pabarot 3 bērnus ar godīgā darbā nopelnamu algu - un tad te biedē ar to ka kaut kādi uzvārdi kaut kādos amatos tur kaut ko mainīsies :D atradies svarīgais.. visa tā jūsu politika ir tikai pašslavināšanās.. visi jūs britnijas bez apenēm.. un jūsu vicināšanās interesē tikai no Dinamo atrautu imbeciļu prātus! vai nu sāc uzvesties kā pieudzis cilvēks.. vai smirdi savā ģimenes apkārtrakstā!
KLM
K
Varbūt jūs pats to pieminekli arī apgānījāt, lai ieliktu kurvīti Brigmanim, ko? ........................................................ ........................................... Nu protams, mana mocekļu ģimene vispirms iecēla Brigmani par 1 sekretāru, viņš ko sliktu nojauzdams tam pretojās, bet beigās piekrita, un tā viņa kļūda - dabūja kurvīti ar pieminekļa apgānīšanu. Asprātīgi, vai ne, ko?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas