Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Brigmanis: Rīt jau paša Dombrovska nebūs, ko viņš te vēl var apsvērt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
virstevs
v
paregojums. kamer valsti pastaves valsts uznemumi tikmer valsts cietis muzigos zaudejumus bet seftmani kas sez so rupnicu padomes klus bagataki ar katru dienu. airbaltic tam ir piemers visi tur kluva bagati Fliku ieskaitot bet valsts zaude 42 miljonus. SECINAJUMS: JAPARDOD 100% VISI VALSTS UZNEMUMI.
Ojārs
O
Interesanti, ko pārstāv apvienības "Vienotība" jau atlaistas Saeimas vairs neeksistējošas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis?
Ruta
R
haoss valstī ar saeimas atlaišanu, referendumu, vēlēšanām bija vajadzīgs lai atkal taisītu lielo grābienu.
tantuks
t
Izskatas ka ZZS ir jedzigaka no visam parejam patijam.
angry
a
pareizi. Dombrovskim nav ko laiku tērēt, ņemoties ar Auguli, jo skaidrs, ka nākamajā valdībā ZZS noteikti nebūs. par Auguli pat nerunājot.
klepus
k
Kad pienāks rīts,Komunists Brigmanis jau pats nebūs -tāpat ,kā visa tā sauktā ZZS banda,kurai ir smirdīga Ventspils smaka...
stingrā mamma
s
Smiekligi un nožēlojami. Vienotiba sabikstījusi Valdi Dombrovski tēlot Zatlera stingrību. Atlaista likumdevēja veidotas valdības premjers draud atlaist paša veidotas valdības ministru no atlaistas koalīcijas. POLITISKS ATLAIŠANAS PLAĢIĀTS. Nenopietni un smieklīgi.
stingrā mamma
s
Smiekligi un nožēlojami. Vienotiba sabikstījusi Valdi Dombrovski tēlot Zatlera stingrību. Atlaista likumdevēja veidotas valdības premjers draud atlaist paša veidotas valdības ministru no atlaistas koalīcijas. POLITISKS ATLAIŠANAS PLAĢIĀTS. Nenopietni un smieklīgi.
bimbam
b
Blatlers ir nožēlojams korumpants, kurš tēlo tautas varoni! Bēdīgi, ja par Latvijas saulvedi mēģina kļūt rūdīts blēdis godīguma aizsegā. Žēl Blatlera veidojuma biedri, kuri, iespējams, tik tiešām ir krietni cilvēki!
  • 0
  • 2
Vienotība traucē zagļiem
V
to jau visi zin
Konča
K
Dombrovskis atlaidi Auguli ! AIR -BALTIKAS akcionāri ir mūsu pašu bāliņi ,kas droši noveduši uz bankrotu ,lai pa lēto atpirktu no valsts daļas. Vai tā tik nav Šlesera darbība un viņš nav akcionārs, kas slēpjas zem ārzemja akcionāra . Es balsošu par Dombrovski , tikai vienotībai ir spēks . Bet Brikmanis un ZZS ir parazītiska partija un tie kas balsos par to ir Latvijas ienaidnieki .
Lelle
L
Re kā!!! Vecais komunists sāk draudēt! Tas nozīmē, ka jūt savas beigas...
Vita
V
Brigmanis rok sev kapu!
Ivars Graudums
I
Ceru, ka Dombrovskis paliks premjeers. Un ja cheloveks liela Brigmani, tad ZZS nedriikst veeleet, jo cheloveks latvieshiem nekaa laba nenoveel..
He
H
Žēl, ka tādiem vecajiem komuņagām un sekretāriņiem - brigmanim un lembim, pēc neatkarības atjaunošanas atļāva piedalīties politikā. Lai nu ko, bet partijas skolā smadzenes iemācīja skalot.
to
t
to smadzeņu skalošanu ne tikai dzird - tā arī nešķīsti smird
  • 3
  • 1
Andrejs Bubinduss
A
Kaut kas diezgan daudz Satiksmes ministrijā laikam nav kārtībā, pietiek ar haotiskajiem remontiem uz ceļiem, vai nu pagājušo gadu par daudz paņemts avansā, vai savējie remontē vairāk kā pavirši un nekvalitatīvi. Bet vēršu uzmanību uz bīstamu, valsts interesēm kaitējošo politiku izglītības ministrijā, kuru nez kāpēc ZZS uzskata par savu ietekmes sili. Un tas, ka atkal tiek konsolidēta profesionāli - tehniskā izglītības sistēma, samazinot jau tā ne pārāk daudz esošās profesionāli tehniskās mācību iestādes, ir kaitnieciskums pret Latvijas valsti. Jau tā būvniecībā, retaurācijās un rekonstrukcijās strādājošie uzņemumi spiesti konstatēt, ka pietrūkst profesionali apmācītu strādnieku, jo no ielas paņemts bezdarbnieks vai kursus pabeidzis nebūs specifisku darbu veicējs. Tiem sagatavo apmācot, vairāku gadu garumā, ar noteiktu teorētisku zināšanu līmeni, daļa strādajošie jau sen strādā , sākot no Zviedrijas līdz Austrālijai, jo šeit optimizējošās sistēmas algu prakse admionistratīvi pielīdzina darba atalgojumu un citur var nopelnīt 6-10 reizes dienā vairāk. Un pat neliela vai vidēja uzņēmuma vai darbu vadītājam patlaban, kurš pārzin specifiskos darbus, izdevīgāk ir strādāt Zviedrijā vc. par amatnieku, nekā šeit par vadītāju. Un šeit kā vadītājiem jakonstsē, ka katastrofāli trūkst kadru. Un tāda ZZS, kura nez kapēc iedomājas, ka viņa ir kompetenata un tapēc tiesīga noteikt izglītības, t.sk. preofesionali tehniskās izglītības nakotni, veic admisistratīvi kaitniecisku darbību, izskaužot Latvijā amata prasmes un amata prasmju izglītību. Un tās ir viens no iemesliem, kādeļ es aicinu latvijas vēletajus neatdodt savas balsis par ZZS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas