Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Brigmanis: Valdības vājākais psoms ir IZM

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha, ha, ha
H
Un veselības ministrija visspēcīgākā, ja? :(
Kaukuļu Jēpis
K
Brigmanis kā jau boļševiku laiku vadonis vadās pēc vecas formulas un kārtējo reizi demonstrē, ka labākā aizsardziba ir uzbrukums. Varbūt varēja pastāstīt par Auguļa satiksmes ministriju, Dūklava-Straujumas Zemkopības ministriju un arī Veselības ministriju pirms kopā ar SC ķeras pie IZM.
Keris
K
Tiesi tapec, ka si zaglu banda, salasnasa, lumpeni ZZS ar komunistu Birgmani prieksgala un vinu virsvadoni un vislatvijas laupitaju, ciganbaronu Lembergu ir tie, kuri trauce sakartot Latvijas Izglitibas sistemu atbilstosi Latvijas valsts Satversmei un referenduma rezultatiem Par valsts valodu, kura tika pieprasits, ka visas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos ir janodrosina bernu izgitosana un apmacibas 100% Latvijas valsts valoda- tacu sie idiotu bandas ZZS pretesibai slinkais un nespejigais, visdegunigais kretins Sladursksi (Vienotiba) nespej sakartot Latvijas izglitibas sistemu atbilstosi Latvija svalsts un latviesu tautas interesem. Ir nekavejotie lidz Latvijas 100. gadei janodrosina, ka visas Latvijas valsts unn pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos Latvijas valsts teritorija visi berni tiek apmaciti 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda.
Ledus lācis
L
Par budžeta vietu skaita samazināšan u jau tika aizkulisēs runāts, kad šadurskis no ministra posteņa bija šāviena attālumā. Otra vīzija bija palielināt augstskolu pasniedzējiem algu, samazinot viņu skaitu un palielinot viņu kontaktstundu skaitu. Tāds "algas palielinājums"jebkuram normalam cilvēkam šķiet neizdevies joks. Taču šoreiz tā ir traģēdija, jo tā Latvija scilvēku dzīves līmeņa uzlabošanos saprot daudzi Latvijas klerki un augstākas personas.
Dace
D
Valdības vājākais posms ir VM.
ZZS
Z
sarkanie baroni rullē!
Raimonds
R
IZM ir vienīgā ministrija, kura kaut ko vismaz cenšas darīt, tāpēc arī nevienam nepatīk. 25 gadus bērnu skaits strauji samazinās, bet skolotāju un skolu skaits stāv uz vietas. Tas visiem patika. Brigmanim patīk stagnācija un nekā nedarīšana, tad vēlētāji vairāk balso par ZZS. Bet Latvijai tiek nodarīts milzu kaitējums, jo pat ar simtiem miljoniem Eiropas naudas investēšanu mūsu ekonomika stāv uz vietas, nevis attīstās.
veselība
v
Valdības vājākais posms ir veselības ministrija, kas turpina laist uz grunti veselības aprūpes sistēmu
Jepishatovs
J
stiprākais posms laikam ir lauksaimnieciiba , jo tjaa var sheemot ar pvn, izgliitiibas jomaa sheemas brigmanim nav , vot tev komunizma cēlājs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas