Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Brigmanis: Zatlera paziņojums vērtējams pozitīvi un ir savlaicīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trahtenbergs
T
piemiņas vietu apgaaniitaajs pamodies ar kautkaadu raami mamlaa...
Pipo
P
Brigmani, tas bija atkarīgs no Lilles, nevis no Tavas kodlas.
summary
s
A, kas,- ja ar visu rāmi, - labo spriešanu un domāšanu, beigu beigās, vienu no visspēcīgākajiem kandidātiem uz šo amatu uzmetīs
liliputs
l
CEKIST BRIGMANI,TU ESI APRUNAAJIES AR LEMBERGU,VARBUUT HUUTEM SAVAADAAKI SPRIEDUMI.
Skepse
S
Visu cieņu Zatlera kungam. Ceru, ka būs otrs termiņš.
KLM
K
Vispirms ir jāaizbrauc uz Puzi.... ................................................... .............................................. Bet tā vienmēr bijis - rajonu kompartijas 1 sekretāri vienmēr brauc pie LKP CK locekļiem - lai precizētu partijas nostāju vienalga kādā jautājumā... Tā tas no dižā sifilitiķa Ļeņina laikiem pieņemts - nu kā Brigmanis var pārkāpt tik svētas tradīcijas?
v
v
"Katrai lietai ir sava kārtība", sacīja Brigmanis. Vispirms ir jāaizbrauc uz Puzi, dziļi dziļi jāpaklanās, jāsaņem instrukcijas un tad var arī tautas kalpa pienākumus sākt pildīt.
neļķu Alīna
n
Saskaņas centrs balsos par - Zatleru. Jo tā SC liks darīt - Krievijas prezidents Medvedevs un premjers Putins. Zatlers vizītē Krievijā abiem ,t.i.,Medvedevam un Putinam ir paticis, ka viņi norādīja, ir -prognozējams. 29 balsis SC plus 33 Vienotība=62 balsis, plus vēl Slessers arī teicās atbalstīt, tā ka ZZS ar savu Lembi un Daudzi var paiet malā.
SC
S
Par prezi bīdās Daudze. Lembergu nevēlēs, jo tas būtu starptautisks skandāls. Vai tas apmierinās Saskaņas centru, vēl nevar zināt. Vienotība savus āžus var iesālīt.
hmmm
h
Domāju būs tā: 1. Zatleram būs puslīdz stabils vairākums Saeimā un viņa kandidatūra tiks virzīta uz balsošanu. 2. Tad, "pēkšņi", pazudīs dažas balstiņas un vairākuma nebūs. 3. Visi taisīs lielas acis un brīnīsies - kā tad tā, es "100 punkti" balsoju par. 4. Un tad par prezidentu ievēlēs Lembi.
Ha ha
H
ZZS laikam cer ievēlēt par prezidentu Lembergu vai Daudzi? Nē, labāk būs ievēlēt atkārtoti Zatlera kungu. Pie tam Zatlera kungs risinās Satversmes grozījumus par prezidenta pilnvaru palielināšanu, kas ir ļoti apsveicami.
Oskars
O
Vecie KOMUNISTI negrib PADOTIES !!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas