Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Brigmanis: Zatlers ir vēsture, bet Lembergs ir tagadne un nākotne

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
z
z
Lembergs nespēj nodalīt savas savtigas biznesa intereses no Valsts .Nu noklāja ielas ar ķieģelīšiem utt ir labi protams ,bet ražotne ta piederēja viņam .Lembergs nav tas labākais un nekad nestradas tikai valsts interesees ,bet ar šeftmaņiem
tantuža no laukiem.
t
Es domāju tā,ka Latviju jāvada,tādiem kā Lembergs! Jā,viņš ir stingrs,prasīgs,bet paskatamies no otras puses? Cik daudz ir padarīts Ventspilī? kur notiek lieli pasākumi? un es pat domāju,ka tur arī pāries Majoru estrādes izmantotāji! Cilvēki,kas labi veikuši savu darbu,saņem lielas pensijas,algas bijušas tātad labas! jā,dzīti un prasīts daudz,bet vai tie tūkstoši,kas pārtiek no pabalstiem,paciņām....vispār grib strādāt? un tādus Lembergs protams nemīl,bet mūsu valdība....tik piešķir to visu un nedomā,ko darīt lai šīs masas tak darītu arī ko labu Latvijas labā!. Kad redzēju Ēģiptes nemierus un vandālismu,biju šokā,bet cilvēki skaidri pateica...NAV STINGRA ROKA<KAS VADA VALSTI! un pie mums,pie mums tā nav? TIEŠI TĀ IR! Dambrovskis ko rūc zem deguna,prezidensts tā pat un Zatlers? met tik kažoku uz visām pusēm,lai saņemtu dzīvokļus,mašīnas un aldziņu,ko nebūt nav pelnījis!. Jā,Lembergs ir bagāts,bet nevajag skaust,bet vajag pašiem ko darīt! Jā...ne mazums viņam līdzās ir skaļu frāžu lējēji,bet ne darītāji,bet arī tos viņš ir iepazinis un domāju,daudzi no tiem staigātu pa lauku PASTALĀS!.
ка(О)зел
к
Лембергс - ум, честь и совесть нашей эпохи.
DFS
D
PIE PSIHIATRA TE JAIET LIELAKAJAI DALAI.BUTU TIESAM TOS LAIKUS LIKUSI PIE MALAS. NU CIK VAR AR PAKALU PA PRIEKSU IET. JUS TE LIELAKA DALA ESIET DAUDZ SLIKTAKI PAR TIEM KOMUNISTIEM.
ww
w
BUTU NU VIENREIZ JUS CIENITI RAKSTITAJI TOS KOMUNISTU LAIKUS LIKUSI MIERA. CIK VAR IET AR PAKALU PA PRIEKSU. TE VIENS OTRS RAKSTITAJS IR DAUDZ BRIESMIGAKS.
eve
e
Šķiet šim politiskajam praulam labāk skatīties skapja virzienā. Varētu jau aprēķināt, cik liela daļa no tās bedres, kurā esam, var pavisam konkrēti uzkraut ZZS, tāču nav jau mums tā pieņemts.
Žanis
Ž
Lembergs jau pozē fotogrāfam kā savulaik Musolīni un tagad Žirinovskis
niks
n
Nu nesanāks, tovarišč Brigmaņis. Pa priekšu nāksies zaļās nozagtās naudiņas no zemnieku kabatiņām atpakaļ EK budžetā samaksāt. Bet Ventspils pahanam būs Viņas majestātes tiesai arī sava kase jāatdod. Nespīd.
Andrejs
A
Ja, Lembergs neļau Eiropai saimniekot atvijā, jo negri, lai kads atklāj, ka ats jau sen visu izsaimniekojis, smirdigais sikkrupis.
Janis
J
Lemberga nakotne ir memuaru rakstishan kamera tuvako 20 gadu garumā. Brigmaņa nākotne - pienest vinam cigaretes, papiru un zimuļus.
rollau
r
Brigman, Tu esi bezmugurkaulnieks, lielāku pakalpiņu par tevi nekur neatrast!
...
.
Iedomaajos - Lembergs kailcirtee kliedz "es esmu naakotne". Laupiitaaji gan nepadosies, centiisies caur pashvaldiibaam. Ja ES shsos finansees, tad pashi vainiigi.
Ričards
R
Nezinu vai būtu jābrīnās, ka tieši šo izlasu diena.lv lapā. Hip, hip - urrā!
Ričards
R
Nezinu kā ar Zatleru, tad jau lai pagātne ir abi divi - ne Lembergs nākotne!
kāds sakars komunistiem ar zemnieki
k
kā tad "kulaku" apkarotāji, kolhozos dzinēji un tml, kuri saucās PSKP, pēkšņi kļuva par ZZS? Zemenieki komunistiem vienmēr bijuši iznīcināma suga
Sol
S
Salīdzini Latvijas laukus pirms 20-25 gadiem un tagad! Vai tieši neoliberāļi nav tie, kas izpostīja lauksaimniecību, rūpniecību, kultūru, lai izputinātu valsti un lai mēs tagad būtu pakaļā visai Eiropai? Ko dara pie varas esošie liberālisma radikāļi - tikai griezt un žmiegt, neko lai attīstītos.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas