Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Būt vai nebūt - tāds ir jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Tu nodevej, mergli, runa par iespejam: ' ... izdarit pardomatu izveli, objektivi izvertejot gan vestures macibu, gan konkretos apstaklus un nekritot no viena gravja otra ...' ! ... Tas ir pareizs sledziens par savu politikanismu ar ko Tu pats sava pargudriba parliecinats, nezinadams ko isti dari - vai ari tik pat viltigi ka Zatlers to ir sacis - izdariji : 1. vai vesture nemaca ka Kvislingus un Kangarus neciena vinu savtigas dabas del. 2. vai vesture pec divtukstots gadu cinam par Patiesibu un Taisnibu nepierada nacionalas latviesu tautas Taisnibas un Tikumibas parakumu par maksligas un nemoralas ideologijas vertibam! 3. vai konkreta situacija neprasija patriotu konsolidaciju ne atkrisanu, un ka ar savu darbibu Tu izdarija pakalpojumu - vel nezinam kam ! 4. Vai Tu ta pats nepalidzeji valdibas orei tiesi pretejo - gazties no oligarhijas otra okupantu gravi !!!! ... '... Pielietot nespeja, latviesu politikim, analizei ' ... Tik plasas kopsakaribas ...' !!!! Vov !!! ... Tavs pasa zargons, iestidzis tik daudzas pretrunibas un pienemumos, kuri nestrada realitate, ari neko nepasaka, jo ir tikai partulkots profesionali izpildits tulkojums no Globalistu Abeces, kas tomer izradas tuksa un nederiga, un, ir tikai pasinteresu velmes muldona( ka to pierada krize pec krizes vinu tik plasu kopsakaribu analizu un speju pielietosana , vai ne!) ... Tikai stradajot ar nacionalam interesem, prioritate, dos mums iespeju parvaret globalistu izverstas ekonomiskas, demografiskas un politiskas krizes !!!! ... Vai tad neredzi, ka airBaltic krize, velreiz, mums maca to, ka jarikojas tikai savas nacionalas intereses - citadi tiksim aprakti zem internacionalistu mahinaciju mesliem !!!
kvass
k
Labs raksts. Lai cik oportūniski tas arī neizklausītos, jebkurš izlēmīgs ceļš Eiropai un Latvijai ir labāks par esošo muļļāšanos. T.i. vai nu ciešāka federācija ar no tās izrietošo valstu finanšu samešanu kopējā katlā, vai nu nobankrotē tie kam jānobankrotē un attiecīgi franču-vācu bankas un pensiju fondi pazaudē dažu gadu virspeļņu. Šobrīd ne jau grieķu dēļ notiek muļļāšanās. Tagad tiek dots laiks lielkapitālam pārgrupēties šaubīgos kredītus uzveļot valstu valdībām, grieķu strādniekam no tā palīdzēts netiek.
hul
h
Nesaprotu kā tik sakarīgs cilvēks var būt VL/TB/LNNK... Vienīgais šajā balagānā, kuru ir interesanti paklausīties.
Guna
G
Tāpēc, ka viņš nav SC vai Zatlera partijā, kurā visi ir no palīgskolām.
  • 0
  • 0
funny
f
Izskatās, ka drīz ar visām valūtām varēs kurināt krāsnis. Laikam būs jāpērk kāda lauku sēta un jālasa grāmatas, kā audzēt sivēnus, kāļus un kolrābjus
Fredis.
F
Zile ari prognozeja, ka Igauniju neuznems Eirozona, bet uznema vispar Ziles kungam pedejos gados , loti jocigi tie komentari un uzstasanas.
Atceros tevi jau no 1993.
A
Sēdi savā Briselē un atpakaļ nebrauc, Bob! Tava uzvedība (attiecībā pret VL) no malas izskatījās vienkārši cūciska. Priecājos, ka rekord-14 mandātus NA spēja savākt arī bez tevis, ņuņa.
anna
a
nav arī skaidrs kā viņš savu pārliecību izskaidro ar suverinātes zaudēšanu un latviešu izbraukšanu
anna
a
viņš ir traks. vispirms apraksta situāciju, tad pilnīgi neloģisku secinājumu. vienīgais, kas izskaidro - ka viņš ir nacionālā bloka pārstāvis. un gatavs ieiet ES struktūrā līdz galam, lai izvairītos no Krievijas. itkā nebūtu nekādas citas alternatīvas
Fiksais
F
Eirokumunismam pienāk gals, tāpat kā PSRS utopijai. Cilvēku alkatība to iznīcinās - Eirokomisāru alkatība. Ko šie cilvēki tādu dara, ka jāsaņem tūkstošiem algās, bonusos, privilēģijās? Atbildība? Vai drīzāk bezatbildība, par kuru drīz bus jāmaksā ar asinīm? Patiesība ir tāda, ka VISAI ES bus jādzīvo ar Latvijas algām, lai sabalansētu budžetus. Bet tas nozīmē vienu - pilsoņu karu, jo ne Portugāles, ne Spānijas, ne Itālijas, ne Grieķijas pensionārs nebūs gatavs dzīvot par 200 eiro. Tāpat tā milzīgā ierēdņu varza, kura nerada NEKĀDU pievienoto vērtību, bet saņem algās tūkstošus. Smiekligi lasīt par parādu atlaišanu - kāds taču ar to ir samaksājis?
anna
a
naudai jau nav reāla seguma. ja cilvēki atmestu izdomātos noteikumus, tad tas būtu pavisam vienkārši
  • 2
  • 0
,,,,
,
Bla, bla, bla. Pēc pēdējām aptaujām 80% Vācijas pilsoņu nevēlas vairs maksāt ne centu grieķiem, demokrātijā tas nozīmē visai skaidru risinājumu šai lietai - Grieķija bankrotēs un ieviesīs jaunu naudu.
Šalle
Š
True, true...
Ministry of Truth
M
Vajadzētu pāriet uz Šveices franku. Uzkrājumos noteikti.
priekš nu, un
p
kāda starpība, kas kāpj vai krīt, ja visi pasaules pajoliņi pirks Šveices frankus, tad vari minēt, cik bieži viņiem būs jādevalvē valūta, vai arī kādā mirklī jāpiedzīvo defolts. Tas pats ir ar zeltu - Tu jau vari pirkt to par rekordcenām, šo "it kā drošo valūtu", bet kaut kādā mirklī riskē palikt pēdējais, jo kritiens agri vai vēlu būs fantastisks....
  • 2
  • 0
un, un
u
pajoliņ, nejau šveices franks kāpj, bet pārējās valūtas krīt.. paskaties zelta cenas šveices frankos un tad paskaties to pašu cenu dolāros un eiro.. tad paskaties, kas notiek ar naudām, kuras drukā tādos apjomos kā šobrīd drukā dolāru.. un tikai pēc tam te purpini par kaut kādiem spekulantiem
  • 1
  • 0
Nu,nu
N
Šveices franka vērtība sāka neadekvāti peieaugt, kā rezultātā to devalvēja par 10% ja nemaldos, jo tieši biržas spekulantu uzdzītās vērtibas dēl Šveice kļust nekonkurētspējīga ar saviem prouktiem. Šveices valdībā nesēž muļķi, atšķirībā no citām ES valstīm!
  • 3
  • 2
Dhago
D
Šrēders kurš strādā pie Putina ir īstais Nākotnes Eiropas Padomei.
saistošā aritmētika
s
Es tā piezemētāk, vietējāk, man daudz aktuālāk ... pārfrāzēšu : ... Latvijas finansu, ekonomikas, valsts pārvaldes un sociālā taisnīguma krīze pēdējā laikā nu ir sasniegusi pakāpi, kurā vairs nevar cerēt uz labvēlīgu iznākumu, ja vien Latvijas valsts līderiem neizdodas atrast krasus un neordinārus risinājumus ... Un piebildīšu : Par cik esošie valsts līderi iepriekšējā darbībā jau ir pierādījuši savu nespēju uz aktīvu, laicīgu un produktīvu rīcību, ir gana apliecinājuši arī savu mazspēju saredzēt un definēt darbības mērķi ... ir skaidrs, ka uz pozitīvu rezultātu pārskatāmā nākotnē cerību nav ... vismaz pašu spēkiem ne ... PS Esošo lv līderu piekoptajā stilā ... dievs nedo' mums piedzīvot jelkādus viņu "krasus un neordinārus risinājumus" ... tad droši - katastrofa nodrošināta ...
Kaspars Bergmanis
K
Labs raksts. Izlasīju vienā elpas vilcienā. Ja Latvija pāries no Lata uz Euro, tad savu pseido neatkarību zaudēs pilnībā. Faktiski tos, kuri grūž latu uz makulatūru varētu nodēvēt par Augusta Kirchenšteina mantiniekiem. Ja reiz Euro ir tik labi, tad kāpēc Anglija, Zviedrija, Dānijā un arī čehi paziņoja, ka euro ieviets netiks. Latvijas problēma, ka valsti vada aprobežoti, nekompitenti polit/ekonomisko grupējumu maronetes. Ja "augšā" ir rīkojums ieviest LV euro, tad būs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas