Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Cerības uz jaunatni ir pārspīlētas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Freimaņa gudrībiņas
F
Latvijas politikas staigules-Sesks,Barča,Štokenbergs,Pabriks,Kalniete un vēl un vēl... Kamēr būs šis staigules nebūs miera mūsu zemē. Tie visi ir pašlabuma meklētāji lai tik paliktu pie budžeta pupa. lai Liepājas Sesks arī turpmāk varētu uzturēt savu sešstāvīgo māju- trīs stāvus zem zemes un trīs virs.
Tā viš i
T
Pašreizējās Vienotibas valdības politika ir paust prieku un apmierinājumu par katru samazinātu darba vietu, par katru slēgtu skolu un slimnīcu,par katru paaugstinātu elektrības tarifu,par katru paaugstinātu nodokli,kas jau gandrīz augstākais ES,par katru skolu neapmeklējošu bērnu,to skaits jau sasniedzis 10000,kas veido lasīnepratējus, esam jau nonākuši tiktāl ka policisti šauj viens uz otru.
Tā viš i
T
Pašreizējās Vienot````ibas valdības politika ir paust prieku un apmierinājumu par katru samazinātu darba vietu, par katru slēgtu skolu un slimnīcu! Un ko par to visu saka Aivars Lembergs? Vai arī viņš pauž prieku kopā ar attiecīgajiem ZZS ministriem? Ja tā, tad uzskatu, ka V & ZZS politikā vairs nav vietas. Kalvīša valdīšanas laikus gan cilvēki atcerās ar labu vārdu,bija darbs un arī varēja nopelnīt.Sapirka cilvēki mašīnas un dzīvokļus un kuri nebija pārāk rijīgi,vēl tagad brauc ar tām.Bet tagad atslēgas vārdi ir emigrācija,bezdarbs,nabadzība,konsolidācija un korupcija.
popis
p
Sprāgonis tu šķēle esi !!!!!!!!!!! Ko nometi varu JL pie kājām.Nobijies no atbilddības , gribēji uz svešas ādas izbraukt.' Pats tu salaidi visu valsti grīstē un pēc tam pied.irsi bikses. Tu esi korupcijas autors Latvijā. Tava vieta ir cietumā. Kaut tu ātrāk nosprāgtu , ar visu savu kiku.
Vai
V
cerības uz tiem, kas valsts karodziņus meta publiski miskastēs?
xxx
x
tu esi stulbs, kā zābaks, tāpēc tev tagad arī nekā nav
prahtweeders
p
Interesanti - kur tad pazuduši tie jaunskungi,kas vēl pirms dažiem gadiem lepni promenādēja pa Rīgu oranžās šlipsēs un ar trīsbērniņu pie krūtīm?Kā gan varonīgie celmu lauzēji un kalnu gāzēji nu aizmirsuši savu maizes tēvu?Un,nudien gribas zināt,cik drīz mēs šos censoņus ieraudzīsim dižojamies pēc jeņķu parauga šūtās jenotādas cepurītēs.
tieši tā
t
lāča sausais atlik 24.01.2011 21:40 Ziņot! Pašreizējās Vienot````ibas valdības politika ir paust prieku un apmierinājumu par katru samazinātu darba vietu, par katru slēgtu skolu un slimnīcu! Un ko par to visu saka Aivars Lembergs? Vai arī viņš pauž prieku kopā ar attiecīgajiem ZZS ministriem? Ja tā, tad uzskatu, ka V & ZZS politikā vairs nav vietas. Kalvīša valdīšanas laikus gan cilvēki atcerās ar labu vārdu,bija darbs un arī varēja nopelnīt.Sapirka cilvēki mašīnas un dzīvokļus un kuri nebija pārāk rijīgi,vēl tagad brauc ar tām.Bet tagad atslēgas vārdi ir emigrācija,bezdarbs,nabadzība,konsolidācija un korupcija..------------------------------------------------f reimanim taisnībaLABS PIERĀDĪJUMS JAUNATNES NESPĒJAI IR DOMBROVSKA MĪKSTĀS ROCIŅAS UN LUNKANAIS MUGURKAULS SVEŠU KUNGU PRIEKŠĀ
Arnis
A
Kamēr būs cilvēki kas ir likumpaklausīgi un ciļvēki kas likumus vispār neievēro,un galvenais pilnīgi nesodīti ,krīze vienmēr tiks izmantota lai iedzīvotos.Interesanti kas notiks ar Šķēlveidīgajiem ja likumus neviens neievēros?
KLM
K
krīze ir labvēlīgs priekšnoteikuma Tautas partijas nākotnei. ................................................. ..................................................... tas nenoliedzami - vispirms iedzīt tautu krīzē, iespējams, vēl pāris paaudzes uz priekšu, lai beidzot apjēgtu - šis murgs ir labvēlīgs Tautas partijas nākotnei...Asprātīgi, vien nesaprotami - vai šāda paziņojuma autors ir pie pilna prāta ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas