Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Delna: Sen gaidījām komisijas ieteikumu atbrīvot Vilnīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Un, kurš tad būs tas labais vadītājs - Strīķe, nu, nezinu, gan, kaut kāda maza gnīda.
Andrītis
A
Daudz gudrāk būtu, ja kantoris, kuru finansē Soross, šobrīd paklusētu...
...
.
...kārtējais stulbais vienotības bābietis ...
dzeris
d
Kārtējais stulbais koimentētājs, kuram nav ko pateikt pēc būtības, tāpēc komentē dzimumu. Esi dzirdējis terminu "seksisms?
  • 1
  • 0
Saeima lemj pāri tieslietu ministri
S
Bet kriminālā saeima paturēs vilnīti amatā. sanāk ļoti izzdevīgi
KLM>Gints ginters
K
bet savs viedoklis par notiekošo valstī man ir! ............................................................................................... reta, apsveicama parādība - savs viedoklis ! Atzīšos Jums - man nav sava viedokļa - atskaņoju Sorosa un masonu atsūtītos tekstus, protams, par to saņemot attiecīgu samaksu. Un rezultātā - man nav sava viedokļa par notiekošo valstī - atšķirībā no Jums. Bet pats galvenais - Jūsu viedoklis ir neapstrīdams. Kas attiecas uz slēpšanos - vai Jūs, lūdzu, nepievienotu savam uzvārdam arī personas kodu - lai būtu ticamāk, jo tik pat labi varējat uzrakstīt - Jānis Bērziņš, nu gluži tāpat kā es...
;)
;
Delna: Sen gaidījām komisijas ieteikumu atbrīvot KAMPARU
GINTAM
G
A,varbūt tieši vajadzētu "organizāciju" kas patiesi spētu " izskalot" mūsu "sabiedības smadzenes",un negatīvo domāšanu beidzot pārvērstu pozitīvajā.Visticamāk, tad varētu atrast komentāros arī patiesi vētīgus ierosinājumus,vai nopietni, konstruktīvu kritiku.
Gints ginters
G
Laikam tādu arī vajadzētu. tieši par to es arī runāju. Žēl, ka sabiedrībai smadzenes ir jāskalo. Žēl, ka sabiedrība pati nevar nonākt pie kādiem secinājumiem un spriedumiem. KLM, tas ir tavs īstais vārds. Vai arī Tu spēj diskutēt tikai kā turgus tantiņa, slēpjoties. Kam es iespējams kvēli ticēju vai ticu tā nav Tava darīšanu, baiļu pārņemtais KLM, bet savs viedoklis par notiekošo valstī man ir!
  • 1
  • 1
Gints Ginters
G
Delna ir tikpat sveša un nesaprotama organizācija, kā jebkura cita, kas mēģina skalot Latvijas sabiedrības smadzenes tādā veidā pazemojot to, jo uzskata, ka sabiedrība jau nu nekādi neko pati nesapratīs... Jums taču ir informācija. Kā saka Inese Voika "...jo pēc pieejamās informācijas bija skaidrs, ka šāds lēmums bija jāpieņem jau sen..." Interesanti pēc kādas informācijas un kas jums viņu piegādā. Es personīgi neticu nevienam Jūsu vārdam un nemaz neticu Jūsu kvēlai nesavtīgai vēlmei palīdzēt Latvijai. Nost ar smadzeņu skalotājiem!!!!!!!!!!! Latvijā būtu lietderīgi nodibināt Pret smadzeņu skalotāju sabiedrisko organizāciju.
KLM
K
Es personīgi neticu nevienam Jūsu vārdam un nemaz neticu Jūsu kvēlai nesavtīgai vēlmei palīdzēt Latvijai. ..................................................................................................................................................... Cik patiesi vārdi, apskaužami ! Iespējams, Jūs kvēli reiz ticējāt biedram Lembergam, LKP CK loceklim, protams, arī viņa '' kvēlai nesavtīgai vēlmei palīdzēt Latvijai'' - pēc iespējas ātrāk sasniegt zaigojošās komunisma virsotnes! Tikpat iespējams, šodien apmeklējot Okupācijas muzeju lai protestētu - tas viss ir ļauno sorosiešu izgudrojums, nekāda okupācija nav bijusi, un nav bijuši pašmāju kangari - aktīvi okupantu pakalpiņi....
  • 2
  • 1
dzeris
d
Ja tev kas nesaprotams - tavas problēmas, vairāk lasīt vajag. 20 gadus dzīvot it kā demokratiskā valstī, un nesaprast, kāda loma NVO sabiedrības dzīvē - tur jābūt īpaši talantīgam. PSRS laikos iekriti komā, un nupat pamodies?
  • 2
  • 1
rrr
r
Voikai grūta dzīve. Maizītei garoziņa bieza. Ar sirdsapziņu jācīnas, protams, ja tāda ir. Hāda higiēna vai elementāra sakoptība. (šeit nedomāju čigāniski koši sarkanas lūpas)
Hips
H
A nevar kāds samest naudiņu, lai Voika beidzot varētu emigrēt no žis zemes prom?
dzeris
d
Mani, atkal, iepriecinātu, ja jums līdzīgie mucā augušie no Latvijas aizvāktos, un nesmirdinātu te gaisu ar savu Lembergu un zvirbulēnu. No kuras šķirbas izrāpojāt, ja nezināt, ka NVO valsts algu nemaksā?
  • 1
  • 1
puta
p
Tur jau stāv rinda, lai šādu darbiņu dabūtu. Liekēžu netrūkst
  • 3
  • 0
zvirbulēns
z
A kāpēc viņa nemazgā zobus, re, bildē nu gal';igi nopīpēti! Briesmīgi, un tāda vēl lec te visiem priekšā ar to kas viņu iepricina! Mani iepricinātu, ja sieviete Voika mazgātu zobus! :)
Gints Ginters
G
Kāpēc Jūs, Inese Voika, domājat, ka pelnat, kādu īpašu uzticību no tautas puses? Vai domājat, ka bez Jūsu "viedā" viedokļa tauta nesapratīs, kas ir labi un, kas nav labi?
dzeris
d
Un kādas problēmas - ja kāds negrib, var viņas viedokli nelasīt? Vispār, Voika pārstāv sabiedrisku organizāciju, kurai pienākums izteikties par šādām lietām, priekš tam jau NVO pastāv.
  • 2
  • 5
šķēre
š
Jā, nu steidzmi prasās stilists, nu kaut vai Ingūnai uzvaicā....
dzeris
d
Skatos, PLL un ZZS jaunieši atkal sākuši komentēt, neviens cits tādu gara nabadzību nodemonstrēt nespētu.
zvirbulēns
z
Kas mums tāda Voika? Kāda gan mums daļa, ko šī gaidīja! Smiekls! :)
KLM
K
Zvirbulēn, protams - kas mums tāda Voika? Ja ir bijušais LKP CK loceklis Lembergs - Latvijas neatkarības saucējs un saulītē vedējs pat okupācijas gados - latviešu nacionālo partizānu (mežabrāļu) pārstāvis LKP Centrālajā Komitejā !
  • 2
  • 2
dzeris
d
Nu pastāsti, kas tie ir tie svešzemnieki? Esi no tiem, kas tic Lemberga murgiem par sorosu? Lembergs pats tam netic, visa tā muldēšana domāta lētticīgajiem , viņš pats par tādiem gardi smejas.
  • 3
  • 2
dzeri
d
Kalpo kam gribi, tik ne svešzemniekam, kangari ilgi nerullēs!
  • 3
  • 3
dzeris
d
Nu, to tu varētu arī neteikt, katram skaidrs, ka tev ir ko nozīmē tikai tavs kungs un pavēlnieks no Puzes.
  • 3
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas