Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Delnas padomē ievēl Aivaru Endziņu

Ceturtdien par sabiedrības par atklātību Delna padomes locekļiem ievēlēti Inese Voika, Aivars Endziņš, Pauls Raudseps, Jānis Ātrens, Lotte Tisenkopfa un Ilga Bērzkalns. Padomes priekšsēdētājas amatu atkārtoti ieņems Lolita Čigāne, informā Delna.

Inese Voika, Pauls Raudseps, Lolita Čigāne un Jānis Ātrens jau vairākkārt ir bijuši Delnas padomes sastāvā, bet bijušais Satversmes Tiesas priekšsēdētājs un profesors Aivars Endziņš, SIA "Madara Cosmetics" līdzīpašniece un vadītāja Lotte Tisenkopfa, kā arī organizāciju attīstības konsultante un AS "Latvijas valsts meži" attīstības vadītāja Ilga Bērzkalns ir jauni dalībnieki Delnas komandā.

Skaidrojot savu vēlmi līdzdarboties Delnā, A.Endziņš atzīmē, ka Delna ir bijusi viena no spilgtākajām un atpazīstamākajām nevalstiskajām organizācijām, un pauž cerību, ka tā arī turpmāk aktīvi līdzdarbosies korupcijas  mazināšanas un labas valsts pārvaldības veicināšanā. Savukārt Lotte Tisenkopfa uz Delnas padomes locekļa amatu kandidējusi, jo "ir ļoti būtiski šobrīd palielināt Latvijas valsts un sabiedrības konkurētspēju pasaulē. Viens no veidiem, kā to darīt, ir aktīvi iesaistīties sabiedriskajos procesos, kā arī veicināt atklātību politiskajā un biznesa vidē, kas vienmēr ir bijusi Delnas prioritāte un darbības lauks". Savukārt Ilga Bērzkalns atzinusi, ka "stādot kokus mēs veltam savu darbu nākotnei, un Delnā es nolēmu līdzdarboties, lai veidotu Latvijas sociālo, politisko un ekonomisko vidi tīru, ražīgu un godīgu ".

Delnas padomes priekšsēdētāja L.Čigāne uzskata, ka jaunievēlētās padomes vadībā Delna pašreizējā sarežģītajā ekonomiskajā situācijā turpinās darboties pozitīvu pārmaiņu veicināšanai un atradīs jaunus veidus, kā sekmēt sabiedriskā labuma apziņas veidošanos un izplatību.    

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas