Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dimiters nodibinājis biedrību Tautas varas fronte un cer pulcēt 100 000 biedru

Biedrība Tautas varas fronte (TVF) vakar, 11.februārī, sākusi darbību kā oficiāla nevalstiska organizācija ar mērķi veicināt īstas demokrātijas jeb tautas varas atjaunošanu Latvijā, aģentūru LETA informēja tās dibinātājs dziesminieks Kaspars Dimiters.

TVF atvērusi mājaslapu www.tautasvarasfronte.lv, kurā aicina organizācijā pieteikties jaunus dalībniekus, jo "pavisam drīz visi, kas sevi apzināsies gatavus cīņai par tautas varas atjaunošanu Latvijā, varēs kļūt par TVF kustības oficiāliem biedriem".

"Latvijas Satversmes 2.pants nosaka, ka suverēnā vara valstī pieder Latvijas tautai. "Tautas varas fronte" ir biedrība, kas grib atjaunot sabiedrības interesi un izpratni par tautas varu, ko pēc ieraduma un inerces esam raduši apzīmēt ar vārdu "demokrātija", par tā saturu sen vairs dziļāk neaizdomājoties," uzsver Dimiters.

Viņš akcentē, ka neliela biedru skaita partiju un to mecenātu organizētā manipulācija ar sabiedrības apziņu priekšvēlēšanu masku ballēs stimulējusi absurdas un tautas varai bīstamas situācijas izveidošanos - tautas vara no tautas varmācīgi pārvietota šauras varas elites tautai aizliegtā zonā.

"Sistēmai šādā režīmā funkcionējot, tauta pilnībā [zaudējusi] iespēju ietekmēt procesus savā valstī. Pēdējā laikā to ietekmēšana tiek atklāti un brutāli apgrūtināta vairāk un vairāk, pilnībā nerēķinoties ar tautas vairākuma daļā valdošo noskaņojumu, precīzāk, ignorējot tautas gribu," norāda topošais politiķis.

"Lēmums Latvijas nacionālo valūtu latu nomainīt ar kosmpolītisko eiro jeb Briseles rubli ir pēdējais indes piliens tautas pacietības traukā, un biedrība Tautas varas fronte izsludina totālu tautas mobilizāciju tautai atņemtās varas atgūšanai, tās vērtības un nozīmes atjaunošanai," norāda Dimiters.

Kā ziņots, Dimiters cer pulcēt vismaz 100 000 cilvēku, lai izveidotu TVF, kas "atgūtu tautas varu Latvijā".

Dimiters iecerējis veidot TVF, lai pierādītu, ka "vara nepieder nedz izredzētu uzņēmēju, nedz politiķu, nedz kādai nacionālistu vai internacionālistu kastai, bet visai Latvijas tautai".

Pēc dziesminieka domām, līdz ar 1990.gada 4.maija deklarāciju par neatkarības atjaunošanu tautas cerētā Latvijas valsts atjaunota netika. "Tika radīts ekonomiski, politiski un ideoloģiski manipulatīvs režīms, kura uzdevums bija kalpot aukstajā karā uzvarējušajām rietumvalstīm. Ko dara uzvarētāji? Tie okupē teritorijas, savāc trofejas, aizved gūstekņus. Tāds plāns tika īstenots visā postpadomju telpā, arī Latvijā," uzsaukumā sabiedrībai vēsta Dimiters.

Taujāts, vai viņam jau ir izdevies sapulcēt vismaz minimālo partijas dibinātāju skaitu, Dimiters aģentūrai LETA iepriekš atbildēja: "Ne 200, ne 300 cilvēki partiju nedibinās. TVF tāpēc arī ir fronte, lai tā mobilizētu visus nevardarbīgas kaujas spējīgos. Ja TVF dibināšana nepulcinās vismaz 100 000 Latvijas iedzīvotāju, dibināšanas sapulce vienkārši nenotiks."

Top komentāri

brīnumi
b
es tik visu laiku domaju , kā vins varēja būt mācītājs?
Kā gribas par Daugavas vanagu, matj
K
Dimiter, brīnumi nenotiek, pat ja solīšanā sit pušu pašu Aināru Š. Nevardabīgas kaujas spējīgie - pat domādams neizdomāsi, bet vadītājs feldfēbelis spēj izdomāt ne tikai to!
peter
p
lai atdod vispirms baznicai nozagto
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas