Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Dimiters nodibinājis biedrību Tautas varas fronte un cer pulcēt 100 000 biedru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Nepatīkami, bet jāpasaka. Cilvēkam, kuram nevar uzticēties, nekādu fronti uzticēt nevar. Varbūt "frontinieks" pazaudējis atmiņu, es ne.
Raimonds
R
Labāk būtu dibinājis apbižoto PSRS nomenklatūras bērnu nacionālo biedrību?
A.P.
A
Domāju, ka nav vairs tie laiki, kad latvietis lepojās ar savu darba tikumu. Ir izgudrots tūkstošiem absolūti lieku profesiju no zaldāta līdz prezidentam. Un visi mēs gribam, lai Eiropa mūs uztur.
Joahims Zīgerists
J
Dimiter ist ein guter Junge!
alles fliest
a
Demiters ist laengst schon kein junge mehr,aber ein alter ziegenbock.
  • 4
  • 0
jauki
j
Līgai būs darbiņš, beidzot, urrā!!! Varēs ideolģizēt, manipulēt, kalpot un atjaunot tautas pacietības trauku.
LATVIJAS KRIEVS
L
Latvijas Satversmes 2.pants nenosaka, ka suverēnā vara valstī pieder tikai Latviješu tautai. Bez LATVIJAS KRIEVU TAUTAS jums neuzvarēt.
Jànis
J
Domà latviski un uz priekšu...
  • 3
  • 0
arī visus revanšistus "uzvarēs
a
un visas okupācijas sekas likvidēsim paši, bez krievu tautas palīdzības. Bet arī Putins jūs aicina repatriēties, un paldies viņam par to!
  • 8
  • 4
Cerība ir muļķa mierinājums,Kaspera
C
Latvija,tavi kasperi un tavas līgas,
bella
b
Un,kad aktivizēsies tauta?Ja tu uzskati,ka mūsu valstī viss ir kārtībā,tad neklabini lieki!
es
e
Promaskavisti atkal aktivizējas. Nu vismaz tauta redzēs, kas ir pret to.
bella
b
Kaspar,es tūlīt stātos šajā frontē un man vienalga,kurš to vada-tu,Pēteris vai Miķelis.Bet es gribu zināt,ko tālāk?Vai tu tiešām esi tik naivs,ka domā,ka mūsu valstī vēl kaut ko var mainīt ar ugunskuriem un dziesmām???:)))
Kalnietis
K
Bez pištoleta nu ņi kak
  • 3
  • 1
lidija
l
Beidziet viņu reklamēt! Vai katras tantes vai onkuļa nodibināto gurķaudzētāju biedrību jūs ādi rekalmējat? Nē! Bet te viens dīvains īpatnis piesavinājies tautas vārdu un nu tik mediji katru viņa vārdu skandina.
peka
p
ej uz sorosa fondu, tie tevi uzklausīt un varbūt vēl naudu piešķirs.
  • 3
  • 9
par labu mums
p
un tad kad redzēs ka Latvijā kustība aktīvi gāž savus sūcējus tad arī pārējās tautas sāks aktīvi pretoties starptautiskajai noziedzīgajai mafijai.
Heino
H
Jā,kā zināms dzīvē viss kas mainās,cilvēki arī mainās,ir jānotic Dimitera kungam un jāpievienojas viņa veidotajam pulciņam,jo tā jau arī ilgāk nav ko gaidīt,ir jāgāž Dombrovska kangariskais kliķes astoņkājis,lai veicas Dimiteram.
Huino
H
Ja dzīvē viss mainās, tad jau arī Dombrovska kangariskais kliķes astoņkājis var mainīties uz labu, ko? Ja gāzīsim, tad liegsim viņām tādu iespēju, par to padomāji?
  • 10
  • 9
s
s
TVF tāpēc arī ir fronte, lai tā mobilizētu visus nevardarbīgas kaujas spējīgos. Tiešām vajag jaunu ideju, kura Galveno Uzsvaru liktu uz vienkāršu iedzīvotāju (nabagu, vai vidēja cilvēka dzīves līmeņa) izdzīvošanu Latvijā, savā dzimtā zemē! Šiet Galvenajam Uzsvaram būtu jābūt uz Latvijas iedzīvotājiem, kuriem darba nav vai arī algas maksimāli līdz 700 latiem! Tai vajadzētu būt Galvenai Idejai, Mērķim šai Organizācijai! Kuras mērķis būtu Beidzot uzlabot Latviešu Tautas attīstību, izmainot šo debīlo Nabadzības ikdienu! Protams cienot arī krievu tautas cilvēkus, kuri domā līdzīgi Latvijas Neatkarības, Spējīgas, Stabilas valsts attīstībā!!! Un par to Galveno ideju, lai kļūtu nevis atkal jaunas saemas borotavas radīšanu, kuri dzīvo kā niere taukos un spļauj griestos švilpodami, jo alga pāri tūkst. ir, un Pensija arī jau garantēta 800 laši! Bet beidzot Latviešu tautas glābiņu, lai apstādinātu šo Postu! Tagad jāvēro, jāklausās šīs Dimitera Nevalstiskas organizāvijas motivāciju, spēju likt, ieklausīties valstiskām Lēmēj personām, par to kas viss vairāk ir vajadzīgs latvijas iedzīvotājiem/Latviešiem! Lai mēs pilnīgi un galīgi neaizietu postā! Un lai tuvākajos 2 gados vēl tresā daļa no palikušajiem Nepamestu Latviju! Uz ko cilvēki briest un gatavojas!
labveelis
l
Varbuut sim, pirms metas sabiedriibu glaabt, vispirms vajadzeetu ar savu personisko budzetu tikt galaa? Kaa PSRS - pats pliks, bet citiem daavaa miilestiibu.
  • 7
  • 5
par kustību
p
Vienīgā kustība, kas reāli varētu izputināt Latvijas banku netīro tīklu un tad sekotu Baltezers

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas