Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Dombrovskis: 11.Saeima ir vēl sašķeltāka par iepriekšējo un neveicina sabiedrības uzticību

Jaunievēlētā 11.Saeima ir vēl sašķeltāka par iepriekšējo parlamentu, un tās darbības sākums neveicina sabiedrības uzticību, žurnālistiem atzina premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība), vērtējot SKDS aptaujas datus, ka tikai 12% iedzīvotāju uzticas jaunajai Saeimai.

Viņš norādīja, ka ārkārtas vēlēšanas nav devušas cerēto rezultātu. "Šis parlaments ir vēl sašķeltāks nekā iepriekšējais. Mēs redzējām šo diezgan dīvaino sarunu risināšanas procesu, kas notika, veidojot valdību, ar stāstiem par tankiem un tārpiem," secināja valdības vadītājs.

Premjers atgādināja, ka jau pirmie balsojumi Saeimā atsāka 10.Saeimas tradīcijas. "Publiski stāstīt vienu, bet slēgtos balsojumos ir cits rezultāts. Protams, ka tas uzticību neveicina," atzina Dombrovskis.

Savukārt prezidents Andris Bērziņš bija īss komentāros par aptaujas datiem. "Situācija ātrā laikā nav maināma," teica Bērziņš un piebilda, ka viss ir Saeimas rokās.

Jau vēstīts, ka jaunākā SKDS aptauja liecina, ka nupat ievēlētajai Saeimai uzticas vien 12% iedzīvotāju un tas ir tikpat, cik bija pirms Saeimas atlaišanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas