Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dombrovskis: budžeta konsolidācijas apmērs būs mazāks par plānoto

2011.gada valsts budžeta konsolidācijas apmērs būs mazāks par iepriekš plānoto, tomēr konkrēti skaitļi kļūs zināmi piektdien, kad Finanšu ministrija (FM) būs veikusi konkrētus aprēķinus. Tā trešdienas rītā intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" teica premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība).Vaicāts, par cik konsolidācijas apmērs varētu būt mazāks, premjers teica: "Tas, ka tas varētu būt mazāks nekā iepriekš plānots, par to šie IK (iekšzemes kopprudukta) dati liecina. Pašreiz neņemšos nosaukt konkrētus skaitļus, Finanšu ministrija jau veic aprēķinus."

Premjers gan vairījās izteikt prognozi, kuri varētu būt tie taupības pasākumi, no kuriem pozitīvu rezultātu gadījumā varētu atteikties: "Līdz ko mēs redzēsim precīzo fiskālās konsolidācijas apjomu, tad mēs varēsim runāt arī par konkrētiem pasākumiem."

Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) otrdien publiskotie jaunākie dati, šā gada trešajā ceturksnī salīdzinājumā ar šo laika posmu 2009. gadā Latvijas (IK) salīdzināmās cenās, bet pēc sezonāli neizlīdzinātiem datiem, pieaudzis par 2,7%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas