Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Dombrovskis gatavs piedalīties ārkārtas vēlēšanās un turpināt premjera pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ierindnieks
i
Kad cilvēku pārņem ilūzija ( maldi) , procesi un viņa loma procesos cilvekam nav objektīvi apzināma. Tātad, diemžēl. Dombrovska kungs neapzinās , ko dara. Tas viņu neatbrīvo un neatbrīvos no atbildības. Tas nozīmē, ka viņš vairs neapzināsies, ko darīs, jo ilūzija (maldi) ir pilnībā pārņēmuši viņu. Tomēr jāšaubās, vai darīšana ir tikai ar pārņemtu indivīdu un ap viņu esošu pārņemtu domubiedru grupu.
Terorists
T
BIKSĪT,tava dziesma ir nodziedāta,jo nu līderis un VILCĒJDREZĪNA būšot cits VOLDIŅS.TĀ LĒMA TAVA PARTIJA, UN JA PARTIJA SAKA TAD TĀ TAM BŪS BŪT UN NAV KO PŪDERĒT SMADZENI NEAPZINĪGAM VĒLĒTĀJAM.
Vienotības triumfs
V
Lūk tādi Būs Vienotības jenotu vēlēšanu rezultāti! Valdības un politiķu apliecinājumiem, ka ekonomiskā krīze ir beigusies, Latvijas iedzīvotāji netic, liecina jaunākais "DnB Nord barometra" pētījums. Rīgā, Kurzemē un Zemgalē politiķu teiktajam uzticas ap 10% iedzīvotāju, Vidzemē – 7%, bet Pierīgā tikai 3% respondentu. Savukārt Latgalē politiķu izteikumiem šai jomā neuzticas neviens iedzīvotājs.
Ods
O
Vai tad pats Dombrovska kungs nebūs sapratis, ka padzenot Saeimu ir padzīta arī tās ieceltā Valdība? Būs vien viņam jānomaina plate un uz kādu laiku par fiskālo konsolidāciju jāpaklusē....
Re
R
Man Dombrovsks patik, vismaz viņs strada, nevis taisa politiskas intridziņas, ka piemēram oligarhu un SC partijas. Man Dombrovsks patīk!
Redz kā strādā Domrovskis, letiņu v
R
Advokāts un rakstnieks Andris Grūtups nedomā, ka jelkur pasaulē ir kāds parlaments, ko tauta mīl. Tāda parlamenta nav un nekad nebūs. Sakne ir citur, intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» pauž Grūtups. Viņš norāda: «Latvijā ir tūkstošiem cilvēku bez darba, viņiem nav naudas, ar ko uzturēt ģimeni, un ne valdība, ne parlaments nav apzinājušies šīs situācijas radītās briesmas, vien nepārtraukti cēluši nodokļus un metuši cilvēkus uz ielas, atbrīvojot viņus no darba.» «Valsts neko nedara, lai viņiem radītu darba vietas. Šī ekonomiskā situācija prasa citu pieeju, un skaidrs, ka valstij jākoncentrē līdzekļi, lai radītu ražotnes un darba vietas. Ir jāatmet visi liberālie maldi, kas mums bija deviņdesmitajos gados, jo neviena ekonomikas teorija pati par sevi nevar garantēt labklājību ikvienam, un cilvēki paši saka priekšā, ka jāvirzās pa manis minēto ceļu. Bet nekas netiek darīts. Ne premjers, ne prezidents nav teicis nevienu vārdu tautai: nebrauciet prom, mēs mēģināsim darba vietas radīt te! Igaunijas prezidents, starp citu, jau sen ir aicinājis igauņus atgriezties dzimtenē, bet mūsējais tikai klusē,» pauž Grūtups. Viņš atgādina, ka pirms diviem gadiem personiski apmaksājis kampaņu, kurā aicināja latviešus nebraukt prom, jo saprata, ka notiek «kaut kas ļoti nopietns». «Krievu šovinisti klusībā jau gavilē: kad visi latvieši aizbrauks, mēs pārņemsim varu. Šobrīd šis process ir vēl nopietnāks: valstī vairs nav pat divu miljonu iedzīvotāju, un kritums turpinās,» uzskata advokāts. Grūtups saka: «Būtībā notiek Latvijas valsts erozija. Un šajā brīdī ne valdība, ne Zatlers, kuram vairāk patīk nodarboties ar bezatbildīgām politiskām spēlēm, to neapzinās un līdz ar to neko arī nedara. Tieši otrādi – valdības pārstāvji pret to izturas nicinoši un vienaldzīgi, sak, ko es tur varu darīt? Vajadzētu taču beidzot saprast, ka valsts ir nacionāls produkts: ja nebūs nācijas, nebūs arī valsts. Turklāt plašākā kontekstā erozija notiek diezgan strauji, tas nav gadsimtos mērāms process, un, ja neviens neko nedarīs, tad valsts izbeigsies diezgan ātri.»
  • 5
  • 3
Dr.xy
D
23.julija Saeima ir japadzen,lai Latvija pie varas NEKAD vairs nebutu Latvijas Valsts un latviesu tautas izlaupitaji un ienaidnieki SC,PCTVL,PLL un ZZS. Neatdosim MUSU LATVIJU tas ienaidniekiem,saglabasim to brivu un neatkarigu musu berniem un mazberniem !
_irpienam Dr.xy
_
Atkal bazūnē? labāk pastāsti kā tas dumrovskis MK tu savu bīznēsu taisa, murmuļuk! Strādātājs no dumrovska tāds pats kā no tevis te rakstnieķelis- poļitruks.
  • 5
  • 3
Jukums
J
Tad viņam steidzami jāsak strādāt un jābeidz muļļāties, bet tadas pazīmes nenovēroju. Reformu nav, nodokļu sistema joprojām absolūti greiza, progresīvās nodokļu sistemas ieviešana joprojām tiek sabotēta, cilvēki bēg lai mēģinātu glabties no ekonomiskās nožņaugšanas, darba vietu joprojam nav, cenas ceļas, pats dombrovskis murgo par algu iesaldēšanu un raksta kaunpilna satura grāmatas, Bukane un citi ielikteņi joprojām amatos. varetu jau vel turpināt, bet pietiek jau arī ar uzskatīto.
UZMANĪBU!
U
Varbūt jānāk vēl vienai - garīgai - atmodai? bez sļeseriem, lembergiem, skēlēm, jaunupiem, aboltiņām un ēlertēm.... Vai tad godīgo cilvēku Latvijā maz? Taču ne Vienotība, ne oligarhu partijas nav spējīgas vadīt valsti! Ir jāatsakās gan no oligarhisma, gan no sorosizma! JĀSĀK DOMĀT PAŠIEM AR SAVU GALVU! V.Zatler dibini jaunu partiju!
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas