Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Dombrovskis: Ir izdevies atkal nostāties uz izaugsmes ceļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lai ietu,jābūt pāēdušam!
L
Kad samazināts tiks 22% PVN dārgajai maizei? Kāpēc Latvijā maizi ir jāapliek ar vairāk nekā četrreiz lielāku PVN likmi nekā Polijā?
ierindnieks
i
jau septiņpadsmit gadus savā nozarē mēģinu celt labklajību ne tikai sev, arī valstij, darbiniekiem un partnerim, maksāju nodokļus un uzklausu un redzu nejēdzības,kuras nekļust mazāk. Ar katru gadu birokrātiskie šķēršļi, EM iestāžu prakse ES rekomendējošās regulas pārvērst par reglamentējošām , pretrunīgi normatīvie un likumdošanas akti padara darbības procesu apgrūtinošāku. Kāda nauda- strādāsim darba priekam un piemaksāsim par to. Tiekoties ar ārvalstu kolēģiem, uzklausu viņu iespaidus par Latviju. Ir vairāki aspekti,par kuriem personas, kuras nokļūst saeimā, nerunā, toties šiem kolēģiem ir pārsteidzoši viendabīgs viedoklis; 1.kamēr Latvijas valsts neveiks pasakumus ieksējā tirgus sakārtošanā, stimulēšanā , aizsardzībā un attīstībā, valsts ekonomika nebūs ar ekonomikas stabilizācijas pazīmēm, 2. Kamēr nebūs nodalīta politiķi no saimniekosanas ministrijās, iestādēs un nozarēs un tur ierobežota nozaru speciālistu atlase( tagad-tikai pēc politiskās sadales principa)- Latvijas valstij nav ekonomiskās izaugsmes iespējas. 3. kamēr pieļaus t.s.politisko(administratīvo), finansu un juridisko eksperu gala vārdu pār nozaru specialistu praksi, jebkura ilglaicīga iestrāde tiks pārvērsta īslaicīgā pasakumā (projektā) ar neskaidru perspektīvu, 4. Kamēr Latvijas ierēdņi tiks noteikta kā neaizskarama kasta ar lielako birokrātisko sķeršļu praksi Eiropā- tiks aizkavēta jebkura ilglaicīgas attīstības iespēja. Dombrovska kungam- optimistiskajiem paziņijumiem apliecinājumus par augšminetajiem prieksnoteikumiem.
Lelle
L
Kaut ātrāk mūs kāds pārņemtu un šitos mudakus patriektu no siles, tad vēl paliktu cerība, ka visa tauta no šīs valsts vēl nebūs aizmukusi.
Lelle
L
Oh kā mans klons-lohs te ārdījies! Kas attiecas uz Dombrovska sludināto izaugsmes ceļu, tad viņš nudien vai nu ir sajucis prātiņā vai nav izkustinājis savu dirsiņu ārpus Rīgas mūriem. Viss iet tikai uz leju, par kādu izaugsmi viņš te murgo?!
zebra
z
Nesapratu?! Visā pasaulē samazina nodokļus un kredītprocentus, kad vēlas valsts ātru izaugsmi. Mums būtu tā izaugsme sākusies? Kurā vietā?
bite - kapeika
b
Bet kāda ir izeja, ja esam izzagti un izsaimniekoti?! Es Dombrovska darbu atbalstu! Būtu vēl labāk, ja kampēji netraucētu strādāt! Protams, ir kļūdas, bet virziens ir pareizs!
kapeika
k
Mēs jau 2 gadus ejam nodokļu, nodevu un tarifu izaugsmes ceļu. Vienlaicīgi ar algu, pensiju un pabalstu samazināšanas ceļu, kas neveicina valsts izaugsmi.
resnais kondons
r
stagnati bremze izaugsmi..
Antiņš
A
Izaugsmes ceļš kā hokejā...
Pepe
P
Premjiera aicinājums uz fašismu visiem jāiegaumē kā nozīmigu notikumu. Fašisms ir stūrakemens Jaunai Pasaules Kārtībai kur atsevišks pilsoņa brīvība un tiesības ir nenozīmīgas,un PARTIJA vai valdība ir visvarīgakais cilvēku dzīvē. Būs padomju laikmeta kontroles un brīvību ierobežošana. Kas trūksts ir kāds terroristu notikums Latvijā (a Pearl Harbor like event) kur valdība atņems mūsu ties'bas un būsim vergi. Mīļie lasītāji Jaunā Pasaule Kārība jau klauvē pie durvīm, tikai to faktu 'jaapzinās. Valdības rīcība pēdejos pārs gados apzināti lai mēs būt kā žurkas būrī un partija(s) ir svētas. Mācaties no vēstures. sis jau notiki ASV pirms 10 gadiem ar 911 kurš ir pamats Patriot Act, FEM un Homeland Security. Atveriet Acis. New World Order ir klāt
Vienotības hipertriumfs
V
Jūsu niks ungāru valoda'kaut ko nozīmē, un, diemžēl, ļoti trāpīgi!
d
d
LATVIJAS tautas neatkarību sagrāva visu sīkparteju naudas un varas kāre... Un nav te izņēmums Vienotība... ar saviem 5000 biedrīšiem uz papīra...un ir ļoti liela iespēja ,ka ar šādiem ministreļu kadriem tā atkal neaizies pa skuju taku... atkal jauni šoferu dēli un meitas,kuriem sajēga ir tikai atdod naudiņu siles partejai... Nu nav vairs svētku sajūtas ... jo arvien vairāk nejēgu pie valsts stūres !!!
loģiski
l
Šeit nav runa par aizņemto naudu. Parāds nav brālis, skaidrs.Bet kas traucē Vienotībai pieņemt dažus likumus, kas nostādītu mazos uzņēmējus vienlīdzīgās pozīcijās ar lieluzņēmumiem? Piemēram, viena iepirkuma cena pienam visā iepirkuma maršrutā , kas saskaņots ar pašvaldību. Lai neviens mazais zemnieks netiktu diskriminēts. Kāpēc neaizliegt vairuma atlaides mazumtirgotājiem, lai iepirkuma cenas būtu vienādas kā mazajiem tā lielajiem mazumtirgotājiem? Šodien ir pilnīga anarhija, kam gribu, tam tirgoju, par cik gribu par tik tirgoju, kam negribu tam netirgoju vispār. Ja valsts izsniedz vairumtirdzniecības licences, tad kāpēc neseko, lai netiktu diskriminēti mazie tirgotāji? Mazais var tirgot tādu pašu apjomu, kā lielveikals, bet atlaidi kā lielveikals nekad nesaņems. Kā parasti tiek piesaukts "BRĪVAIS TIRGUS". Bet nekāda brīvā tirgus nav, ja valsts nosaka produkta gala cenu veikalā, kā drūmākajos PSRS laikos. Atkal meli un divkosība. Atkal mazo uzņēmumu iznīcināšanas politika. GLOBALIZĀCIJA pāri līķiem. Un tā var iet pa nozarēm, piemēru pietiek.....
Pensionārs
P
Esmu priecīgs!
Cepuri nost!
C
Fliks vismaz drosmīgi pateica,ka Latvijā nepieciešams progresīvais ienākuma nodoklis,kaut arī tas viņam pašam nav izdevīgs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas