Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Dombrovskis pārmet Pavļutam prihvatizācijas veicināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs
a
Zema līmeņa žurnālistikas paraugdemonstrējums. Valdis teica Danim muļķis - Danis teica, pats no laukiem. Vai rakstā ir kaut kas par likuma grozījumu punktiem, niansēm? Vai žurnālists pats izlasīja par ko bija strīds? Kā lasītājs var saprast, kurā pusē nostāties, kurš ir sliktais? Es nesapratu. Tīri intuitīvi vairāk uzticos Pavļutam, bet par 100% nevar uzticēties nevienam.
Liene
L
Piekrītu, zems źurnālistikas limenis, piemērots drīzāk vakara ziņām vai atkarīgajai neatkarîgajai. Dombrovskis laikam sprukās, ja jau uzbrūk pats saviem ministriem.
  • 0
  • 0
Ilze
I
Nāk jaunie un mēģina visu veco vēlreiz ja? Nevaru saprast to Pavļutu - no vienas puses gudrs, jauns,saprātīgs džeks, no otras puses atkal viens, kas mēģina kaut ko samuhļīt.
Juris
J
Malacis Dombrovskis!
K-K
K
... Redz, BEZ ATKLATAS VALSTS ATTISTIBAS PROGRAMMAS AR LIUMA NOTEIKTIEM iMERKIEM znak ta, ka SAJA BRIDI vienam NO KOALICIJAS LIELAKAJIEM BARVEZIEM patik turet siltas vietinas politiski piederosiem ... bet otram ... parnemt so vietinu kontroli savejo 5. kolonnas rokas ar PRIHVATIZACIJU No. II ! ... Tikai Nacionalai Apvienibai pieder programma kurai pamata ir valsts interesu aizstaviba ar sakartotu valsts kontroli par tas ekonomiju - un, kas strada ar tieslietu sistemu bez CAURUMIEM !!!! ... LETINI, TACU ATMOZATIES VIENREIZ ... UN GADAJIET PAR NAKAMAM PAAUDZEM SAKARTOTA VALSTI !!!
tiesnesis
t
Nu veči, izmetat villu!
pilnīgs sviests
p
Abi divi ir pilnīgi nejēgas! To pat gatavi demonstrēt visas tautas priekšā!
ivars graudums
i
kur juus latvijaa njeemaat vaardu "prihvatizaacija" ? vai no krievu valodas? pareizi ir "privatizaacija".
poļaks
p
Ivar ! Vai nebūtu laiks iemācīties rakstīt ar garumzīmēm un mīkstinājumiem, jo citādi iznāk ka Jūs rakstību esat apguvis pirms revolūcijas. Tas nav grūti un to Jums palīdzēs apgūt jebkurš pamatskolnieks.
  • 0
  • 0
andris
a
svešajiem to nesaprast prihvatizācija ir žargons ar krievu vārda "hvatatj - ķert, raust, kampt" pieskaņu ja uztrauc Latvijā notiekošais - brauc šurp un cīnies, ja ne - sēdi savā emigrācijā un laimīgs nomirsti tur
  • 1
  • 0
guntis vilnitis
g
Dombrovskis aizsēdējies. Realitātes sajūta zudusi absolūti.
cik ta pulkstens?
c
Dobrovski - paldies par visu labo darbu liidz sim, tas no sirds. Veiksi darbaa savaa jaunajaa Eiropas amataa, jo driizaak jo labaak. Tas arii no sirds.
Bambaks
B
Nevar prasīt no profesionāla taustiņinstrumentālista, lai viņš pārzinātu ekonomiku. Un no caurkrituša fiziķa, lai viņš redzētu kopējo ainu valstī, ja viņš ir radīts saprast tikai un vienīgi lineārus procesus un Exel tabulas. Lieliski piemēri par viduvējību nokļūšanu augstos krēslos, pateicoties partiju interesēm.
Polis no Latvijas
P
Nomaini savu "pogoņālo". Tu neesi bambaks, bet Tev labāk piestāvētu vārds = dunduks. Tu pats esi caurkritis komentētājs.
  • 0
  • 0
Leta/Diena dzeltenā?
L
"Ekonomikas ministrs, noklausoties Dombrovska pārmetumus, īsti nezināja, kā sākt atspēkot premjera argumentus" - kas šie par dīvainiem apgalvojumiem? varbūt "žurnālists īsti nezināja, kā uzrakstīt rakstu?"
lieldienas
l
Tūlīt būs gads kā Pavļuts mēģina likvidēt Privatizāciju aģentūru. Un kas ir izdarīts - salikti tikai savējie pie siles. Tas arī viss. Ministru kabinets (20.10.2012.) uzdeva līdz 4.janvārim iesniegt PA izbeigšanas stratēģiju. Tūlīt jau 4.aprīlis, bet vēl nekā nav manīts
andris
a
Izrādās Pavļuts ir demegogs - "vai jūs neuzticaties Latvijas tiesu sistēmai, vai jūs neuzticaties Rīgas domei".... Lai nu Dombrovskim pietiek spēka izturēt pēdējā laikā uzsākto kursu. Jo tagad klups virsū visi pazagt un pakampt gribētāji. Bet par Pavļutu tiešām žēl - izskatījās cerīgi, bet izrādās tāds pat zagļu ieliktenis vien ir.
?
?
Par ko vispār ir šis stāsts?
nu tā
n
Šis stāsts ir par to ka divatā nekā nesanāk. Vajadzīgs trešais. Tad varēs sabrazits na traih.
  • 2
  • 0
cony
c
It kā Pavļutam,tā lielā pārvaldības kolhozu veidošana,izliekas pozitīva un tautai draudzīga,bet es vairāk ticu Dombrovskim,viņš ir dziļāk iepazinies,ko sagaida Pavļuta ieteiktā organizatoriskā virsbūve.Tas būs dīķis no kura drīz vien tiks izprihvatizētas labākās valsts kapitālsabiedrības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas