Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Dombrovskis: Šleseram nevajadzētu slēpties aiz deputāta imunitātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Interesanti, kura no rungām sitīs stiprāk ... varas runga -Ļaunā laika komanda (Dombrovskis, Strīķe, Mūrniece), ... vai naudas runga - oligarhu un stipendiātu komanda (Šķēle, Šlesers, Lembergs). Nabadziņi nezin, ka PASAULES LABDARI (naudas aizdevēji) paši visus stratēģiskos objektus Latvijā jau sen savā starpā sadalījuši. Priekš viņiem Š,Š,L tādi nabadziņi vien ir .... - bez naudas drukājamās mašīnas !
Milda no Kārzdabas
M
Izskatās, ka korupcija valda arī Ministru kabinetā (pietiek. lv) taisnība, ja visas avīzes klusē, bet ministru prezidents kautrīgi nočukst twiterītī, kamēr viņa partijas biedre un Saeimas galvenā runas sieva prasti izgāžas, demonstrējot savu ego, piecērtot kājiņu un aizstāvot visu to Saeimas blēžu atbalstīšanas balsojumu. Kopumā kauns Vienotībai, neatkarīgi no viņu pozitīvā saeimas balsojuma.
Milda no Kārzdabas
M
Kur ir Vienotības skaļie tribūni, kāpēc tie neaicina uz protestiem tagad tautu pie Saeimas???
Zane
Z
Taisnība. Sievas brunčos lāčukam ir siltāk un interesantāk.
anna
a
manās acīs neiespļāva. izrādās, ka tomēr visiem kopā ir veselais saprāts
fff
f
Saeimas balsojums faktiski bija neuzticības balsojums Strīķei. Tā ka Dombrovski tu te varētu mazāk pļāpāt bet sniegt vairāk skaidrojumus par sevi: Dombrovskis – man gandrīz izdevās apzagt pensionārus un ar Repši ievedām valsti parādos. Izdevās graut veselības aprūpes sistēmu, jo to vadīja oponents no TP. Savējiem padomniekiem krīzes laikā ceļu algas un nemaz nemanīju kā manas valdības ministrs un „zelta puisēns” Gavars izkārto savai firmai izdevīgus MK noteikumus. Vēršos pret KNAB šefu Vilnīti paziņojot viņa reformas kā „prettiesiskas”. Centos ieriebt TP par skolēnu autobusiem. Izgāzās mana nelietība savējo Augustovsku bīdot airBaltic padomē. Mēs bez kauna ar valsts naudu cementējam koalīcijas stabilitāti piešķirot līdzekļus Lemberga biodegvielas uzņēmumiem. Neaizmirstam arī savējos sponsorus. Mēs apgriežam un atstāsim tikai vienpadsmit neatliekamās palīdzības slimnīcas, taču vienlaikus atrodam 4.5miljoni latu, lai piešķirtu Ventspils olimpiskajam centram. Mums pofig par tautu, kura pēc biezajiem sniegiem sēž tumsā bez elektrības. Esmu novedis pensiju sistēmu līdz kraham. Izgāzās manis radītais skandāls attiecība uz Aināru Šleseru par Air Baltic līgumu. Valdīšanas laikā neveiksmīgi centos novērsts krīzi, sekas IKP pieaugums tikai 0.2% (2010 1.cet. – 2011.1.cet.), samazinājās dzimstība par 18,9% un iedzīvotāju skaits par 18700 (2010-2011gads).
DD1
D
Saeima iespļāva acīs sabiedrībai. Kauns arī mums, jo mēs viņus tādus, ignorējošus sabiedrības intereses, esam savēlējuši.
vēlētājs
v
Ja nemaldos, prezidentam tik īsu laiku pirms pārvēlēšanas nav tiesības atlaist saeimu. Viss tika izdomāts pamatīgi. Tomēr,tauta prezidenta kungs,gaida jūsu paziņojumu.
lācenītes brunči
l
Šlesers slēpjas ?? Kura no gove māvuse būtu. Bet taču ne jau nu tā, kura pati savas sievas-lāčumātes brunčos slēpjas, kad runa iet par personīgajām cūcībām un neveiksmīgajiem biznesiem ... :)))
hhh
h
Lāčukam gan noteikti nevajadzētu slēpties aiz jenotības rižeņko bā biešu brunčiem
HA HA HA
H
Bet pats aiz sievas bruņčiem.
kad reibst
k
iedzer brālīt, varbūt dabūsi galu
ome
o
Dombrovskim taisnība.Ja neesi ne pie kā vainīgs,lai pārbauda.Bet laikam jau ir ko atrast,ja slēpjas.Vajadzētu publicēt pēc uzvārdiem Saeimas balsojumu par šo lietu.Un ko nozīmē ,,atturas,,?
XYZ
X
Dombrovskim nevajadzētu slēpties aiz sava amata interešu konfliktā....
vienkāršais
v
Sagatavosim iesniegumu Ģenprokuroram par Dombrovska krītu hipenē, paskatīsimies kādas dziesmas zēns dziedās pēc tam... Kaut gan SA(A)B beisbola cepures spiediens uz smadzenēm vieš optimismu un cerību... , ka maksājumus atliks...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas