Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Dūklavs ar konkurenci Brigmanim cer sapurināt Zemnieku savienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zemnieks
Z
Lielakais vaininieks ir Edgars Treibergs! vina interes ir dabut savu draugu Jani Duklavu galvenaja posteni. Janis Duklavs = Zemkopibas Ministrs Edgars Treibergs = LOSP valdes prieksedetajs(Lauksaimniecibu organizacijas Sadarbibas Padome) Vel nesena pagatne, perna gada oktobri iznacis sis raksts: financenet.tvnet.lv/..n_izkrapsanas_shemas par krapniecibas shemama Lauksaimnieciba kur Zemkopibas Ministrija panema no nakama gada(2017) gada budzeta lidzeklus, lai it ka sniegtu palidzibu grutibas nonakusajiem Latvijas Zemniekiem - 6 miljonus EUR !! Un no lauksaimniecibas organizacijam visvairak sanema tiesi LOSP un kas ir tas vaditajs ?! Edgars Treibergs! Tapec jau Treibergam ir izdevigi, ka Duklavs bus partijas lidersi un vares turpinat kontrolet ZM bet vel ar lielaku ietekmi partija. Vini kontrole visu Latvijas Lauksaimniecibu - domaju, ka tas ir diezgan ienesigs bizness nemot vera to ka deputats Latvija nav amats bet uznemejdarbiba ar shemam.
wtf
w
komunistu patversme, it kā smieklīgi, bet cik ļauna vēl šie mēsli kopā ar sc nodarīs Latvijai
Velta
V
Tas tikai pierada to, ik Latvija ir zeme ta saucamo politku kultura, morale, etika. Vai tad si radiba Duklavs ir tik debils, ka pats nesaprot, ka pasam nav elementara paskritikasa un ari tas nav vina tuviniekiem, ka vins ir dabas kluda Latvijas politika jau pec butibas, alkatigs un ir iedomajies ka varetu iesesties Rigas pili pec sis klauna Vejona izmesasn no tas. Duklavs tiesam ir reti sulbs, ja pats nesaprot to, ka Lauksaimniecibas ministra amata vins nav nokluvis pec profesionalajam kvalifikacijam, bet gan tikai tapec, ka pieder sai ZZS salaznu zaglu bandai?
Lucite
L
Ja, ja sim idiotam, kretinam Duklavam, kurs nespeja sakartot Latvijas valsts lauksiamniecibu civilizetam prasibam, standartiem, kurs nespej apkarot Afriaks cuku meri nu ir tauta uzticejusies, smieklis nak, vai tev Duklava izsutamajam kretinam pasam smiekis nenak? Vai sis kretins Duklavs vispar zina to, ka Latvija razo pienu no sausa piena (valsti kura ir dabiska piena parprodukciju, Latvija ir tik degradejusie ska nu jau razo piena izstradajumsu, niu kur vel vairak degradeties) un pardot Latvijas veikalos? Kapec sis cukpurnis Duklavs celo pa arabu zemem, bet neorganize Latviajs lauksaimniecibas produkcijas realziaciju Norvegija, Zviedrija, Somija, Danijas, valsti skuras ir pirkstspeja un tradicijas est lidzigu lauksaimniecibas izstradajumu produkciju? Lai Duklavs un Vejonis atskaitas, cik no Latvijas bus eksportets galas, piena produkti, zivuju produkti uz Arbau zemem, uz Apvienaotajiem Arabu emiratiem, kur si ekretinis ir biezi "goda " viesi?
Tante Apolinārija
T
Par vēlu purināt, kad 20 gadus esi bijis mierā ar visu notiekošo, bet tagad, kad smiltis birst no maisiņiem tēlo mūsdienu varoni. Labāk atdod vietu jaunākiem, lai būtu kaut vai citādāk.
who cares
w
Dinozauru cīņas?
Ķēvesjānis
Ķ
Vecie komūnisti taisās Bērtuļa naktij viens otru sapurinot tajā vietā kur mugura zaudē savu cildeno nosaukumu.
>:-)
&
vecie rūdītie komunisti viens otru purinot , var tikai kādu smilšu spaini piepurināt :D
sorry
s
Sveiki! Lūdzu aizpildīt aptauju anketu par nodokļiem Latvijā, kas prasīs 2-5 minūtes. https://goo.gl/forms/iFUWyH1Z2FgbFYUH2 Paldies jau iepriekš
sorrijam
s
Uzspraud uz nagliņas...
  • 4
  • 0
Duklāvs nāvei parādā.
D
Vecā komunistu auka mēģinās ar TO konkurēt. No Rozes likteņa neko nemācās.
Oskars
O
Vecajiem klauniem pavasara gaiss ir iespēris pa galvu. Kā Aivars teiks tā būs.
ha ha
h
šodien tak vēl nav piprmais aprīlis! par kādu konkurenci šis vecais komuņaga murgo?
Ventspils muļļ
V
brigmans tomēr švakrāks , izņemot kapu apgānīšanu , nekāa cita ievērības cienīga , pliks sekretārs , vairāk nekas, apaļvaidzis bez alus smeķēšanas , ir pabijis ministra sēdeklī un ir gatavs startēt premjera amatā , kā tas partijas fīreram pieklājas , augusts no šī amata vairījies , vietā laizdams smagajos noziegumos apsūdzēto būtni , bet tas ar nepiedalās , vieglāk uzbļaut pirmdienās uz ielikteni , lai danco un pūš viņa stabulē, lembe cer ka resnītis pacels reitingu , šis gan izteicās kaadu sīkpartijeli pievākt un taisīt zupstrātu, sudraba?
nesapratu
n
Konkurence??? Starp ananāsu audzēšanas subsidijas saņemošiem saimniekpapiem? Kurzemes hercoga uzraudzībā?!?!?! Paldies par rīta joku, avīzīt. Sen nebiju tā smējies.
Dāvis
D
Kāda tur konkurence! Abi labi, bāz tik maisā. Tiešām - veco komunistu savienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas