Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Dzintars: Okupācijas faktu nosaka notikums, nevis tas, kādu dokumentu parakstām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Raivi ,turies,brāl ! Tu esi Latvijas patiesais goda vairogs ! Dievs ar mums MŪSU zemē..!
cerība
c
Kamēr nav tiesas sprieduma, nevienu nevar atzīt par noziedznieku!
jautrais
j
... kāpēc neņem par okupācijas pamatu zviedru laikus... vai sākt no Rīgas dibināšanas laikiem.. arī būtu par ko "papļukstēt"
Interesanti
I
Tepat ir arī daži no tiem, kas bučoja tankus 1940.gadā kā arī bučotāju pēcteči, ko ar nodevējiem daram? Kāpēc par tiem neviens nebļauj? Vai tāpēc, ka daudzi atkal apsējuši prievītes un rauj citu meldiņu?
  • 4
  • 0
DzB
D
Redzi, tie zviedru vai Rīgas dibinātāju pēcteči te vairs nav atrodami jeb, citiem vādiem, ir jau savlaicīgi savākuši mantiņas un aiztinušies. Turpretī daudzi 1940. un 1944. gada "atbrīvotāju" pēcteči un arī daži no "atbrīvotājiem" vēl ir tepat.
  • 2
  • 4
attēlā
a
variants 1+1
Russifikācija
R
Man ir skaidrs Latvijas nacionālisms nav vēlams, itseviški Krieviem un ebrejiem. Vērts iegaumēt visus centienus pataisīt Latvijas nacionālismu un lepnumu vienlīdzīgi ar anti žhīdismu. .Valdībā tikai Visu Latvija! aizstāv Latviešu intreses. Pārejie ,ieskaitot Vienotība ir uzpirkti un viņu politiskās ambicijas svarīgaki par mūsu Latviešu intresēm. Pārejie ir anti-Latvieši
Valoda
V
Urlēn, mācies rakstīt latviešu valodā!
  • 2
  • 4
@
@
Bingo!
Dziesmiņa
D
Ja 1940.gada nebūtu, to vajadzētu izdomāt. Kas vēl cits ļautu dzintariem mūsdienu kolonizatoru uzdevumā muļķot tautu un novērst tās uzmanību no Latvijas izlaupīšanas.
Tā nu tas ir...
T
Izskatās ka daudzi latvieši no vēstures neko nav mācījušies un ir tikpat lētticīgi kā pirms 700.gadiem kad pārdeva krustnešiem zemes gabalu "vienas ādas"lielumā,uz kura tika uzcelta Rīga un vēlāk iekarota visa Latvija.Vēsture var atkārtoties tikai metodes un iekarotāji ir citi.
Zoss
Z
Es ta gaidu SC valdību,jo paaugstinās pensijas,nevis par 2Ls ,bet par 25-50 Ls,es kā pensionāre varēšu braukt pa visu Latviju par brīvu,jo Ušakovs būs fīrers ne tikai Rīgā bet arī visā Latvijā.Apkuri arī samazinās un būs vēl daudz labu brīnumu.
Jefiņs
J
Tieši latviešu partijas, to skaitā arī TB/LNNK kas pie varas ir bija 20 gadus vainīgas,ka latviešu skaits valstī samazinājies par 200 000. Latvieši var brukt uz Rietumiem strādāt, bet krieviem (nepilsoņi) jāpaliek Latvijā. Ja tā turpināsies, tad visi latvieši būs aizbraukuši, bet krievi ne. Vai pasŗeizējā ekonomiskā politika ko piekopj Vienotība un Co nav genocīds pret latviešiem un vērsta uz latvijas pārkrievosānu?
gg
g
No Krievijas pa to laiku aizbrauca daži miljoni krievu, no Lietuvas lietuviešu, no Igaunijas igauņu, no Baltkrievijas baltkrievu un no Ukrainas ukraiņu. Un iemesls tam nevis slikta latviešu valdība, bet tas posts, kuru nodarīja krievi visās šīs valstīs komunisma laikā.
  • 8
  • 4
Rullis
R
īpaši interesants ZRP priekšlikumsškiet sakarā ar vakardienas ziņām no Vācijas. Bijušie koncentrācijas nometņu apsargi, kas līdz šim nav vajāti, tagad tiks saukti pie atbildības. Līdzīgi ir Latvijā - ar deklarāciju ZRP nevar izslēgt izmeklēšanu pret cilvēkiem, kas piedalījušies noziegumos pret Latvijas valsti un tautu. Arī tad ne, ja šodien tie ir pilsoņi un balso par SC.
vairis
v
un cik viņu veretu būt? 10? 100? 1000? nu ne vairāk. vai tāpēc jāsoda visus? kā tur bija, labāk sodam 100 nevainigos, ja nu kāds vainigais ar pa vidu gadās. murgs kautkāds. sodi konkretus vainigos, ko bāzies virsu visiem? vācijā ko tagad ar šaus visus kas vecāki par 18 gadiem vai?
  • 2
  • 5
Zigis
Z
Cilevič! Es uzskatu, ka žīdu šaušanas nekad nav bijis, tomēr esmu gatavs par to runāt, ja vien pēc tam var pāriet no vēsturiskām diskusijām pie reāla darba, piemēram, pasūtīt tālāk visus tavus tautiešus, kuri no Latvijas valsts nepamatoti pieprasa 30 miljonus .
ag
a
(Bet Dzintaram gan vajadzētu ģerbties solīdāk. Parlaments nav vecpuišu tusiņš aluskrogā, sevišķi šībrīža politiskās krīzes apstākļos)
kronšteins
k
Ja zinātu, ka palīdzēs, varētu mēs Raivīša vadībā visi aizbraukt uz Kremli apčurāt mauzoleju. Tāču ja tādas pārliecības nav, atliek vien vairāk strādāt un mazāk muldēt. No muldēšanas un pļūtīšanas vien neviens līdz šim vēl nav paēdis ( atskaitot, varbūt ,"tautas kalpus").
ag
a
Ja Zatlers samurgos kaut kādu deklarāciju, ceru ka VL un V to ne tikai neparakstīs, bet pat nelasīs. Okupācija ir vēsturisks fakts. Viss, ko vajadzēja deklarēt, jau sen ir deklarēts. Ja V un VL nekad nav apšaubījusi okupāciju, tad nekādas deklarācijas tām parakstīt nevajag. Lai Zatlers savu deklarāciju nosūta parakstīšanai Puķinam, piemēram. Latvijā te nav ko apspriest.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas