Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Eksperti vērtēs Mozaīkas sagatavoto likumprojektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tautietis
t
Protams, ja runa par morāles potences līmeni, tā debilitātes ministrijai vairs viens arguments - spiritus vini un sweet dreams.
Lerija
L
nu homoseksuāli cilvēki nav mazāk cilvēki kā invalīdi, ja pats tāds neesat, tad, protams, to saprast ir gandrīz neiespējami
Ministry of Truth
M
Izguli dzērumu.
orientācija uz riteņiem
o
Nav nav, ak kūa, pa ceļiem , jo tradicionālās orientācijas netikļus, prostitūtas un citas ļoti normālas institūcijas lielā skaitā atražo. Man ļoti žēl, suesser mist,bet pagaidām atslēdzos - esmu mūžīgi uz riteņiem.
tautietis
t
Nesen, dārgais - kopš Klibs Aita iekliboja, Akva sāka liet duļķainos ūdeņus un ,protams, trūte - smadzeņu impotenci demonstrēt, tā ka - ir ko rauties ar a-moralizētiem. Ceru, ka tev morāles potence neskauž.
Aqua Aqua
A
A tur par tiem invalīdiem, kad netradicionāla seksuālā orientācija? Tad mums nav pa ceļam!
Человек
Ч
Вот, пресса пишет что инвалиду надо подать заявку за два дня до того, когда он планирует использовать современные услуги ЛЖП, и это никого не колышет, а тут, вот, целые группы экспертов будет собирать ...
.
.
un arī mani visa šī jezga satrauc, jo uzskatu, ka valstī šobrīd ir nesalīdzināmi svarīgākas lietas ar ko nodarboties, arī cilvēktiesību jomā. lai labāk sakārto vidi tā, lai tā kļūtu draudzīga invalīdiem, un lai šie cilvēki varētu piekļūt VISOS sabiedriskajos objektos, kas šobrīd viņiem ir liegts, bet kas pec eiropas savienības normām ir jānodrošina. daudzi invalīdi pat no saviem dzīvokļiem ārā netiek, bet te tiesībsargs un valdība par homoseksuālistiem satraucas.
Ministry of Truth
M
Sekojot Tevis citētajai homoseksuālisma PR "loģikai", cilvēki nedrīkst iebilst pret administratīviem pārkāpumiem vai huligānismu, jo tas būtu liekulīgi - kurš gan nav bērnībā zadzis ābolus svešā ābeļdārzā, šķērsojis ielu pie sarkanās gaismas vai braucis iereibis kaut vai tikai ar velosipēdu. Tāpēc Tev ir pilnīga taisnība, ka tas ir nederīgs arguments.
Aqua Aqua
A
Arī mani šī tēma uzbudina.. tautieti , saldumiņ! Pēc Jūsu teorijas esmu slēptais peducītis-lupata , kam nepietiekot vīrišķības iznākt laukā no skapja!.
Ministry of Truth
M
Jūs jau sen praktizējat m-oralizētāja darbības publiskā telpā?
tautietis
t
Vai jums, kungs, izņemot gejus un lezbietes nekas cits šajā dzīvē neinteresē? Varat neatbildēt, jo tikko redzu tēmu par homoseksualitāti - tā muļķības ministrija klāt! Labāk jau rakstīt par hetero - tur parasti iet vaļā lietas divu dibenu augstumā, un jāšanas skolas izdoma Sodomas un Gomoras priekšā NOBĀLĒ, neskatoties uz visu dabistiskumu!
Ministry of Truth
M
Kāpēc tik pompozi un vērienīgi jāvērtē privāts zviedru lezbiešu un amerikāņu geju politprojekts? Ko no tā iegūs parastais pilsonis, cik tas maksās, kas par to maksās, ka veseli ekspertu leģioni apspriedīs šīs īpašās vajadzības? Tiešām nav nekā aktuālāka, kas skartu VISU sabiedrību?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas