Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ekspertu grupā valdības deklarācijas izstrādei iesaistīs arī VL-TB/LNNK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
VL ir eksperti vienā jomā- muslimu interešu bīdīšanā.
Mudīte
M
Ko nu muldi, visi normāli cilvēki atbalsta kaukāziešu brīvības cīņas. Tikai krievi bāžās virsū citiem, kad koloniālisma laikmets ir sen aiz kalniem.
  • 0
  • 1
cilveks
c
...man tāds čujs ka sen jau viss ir izlemts, ka šis tik tāds teātris priekš vēlētājiem.
zēerpē
z
zrp pat viens otru nepazīst. Pieļauju, ka tāda lieta kā partijas disciplīna, nestrādās, tāpēc ir grūti paredzēt, kā zrp biedri saeimā balsos. Zrp var vipār izšķīst.
tautā jau saka
t
Zatler,neesi cūka!
Zatleram.
Z
kremļa laistie acīs dūmi kā spoguļi kas melo ka tu ļoti glīts - cepot bļiņas uz SC kurinātas kremļa melu plīts
Tā nu tas ir...
T
Izskatās no ZRP tāds ķīselis vien sanācis.Arī cīņa ar oligarhiem ir tikai sauklis,reāli viss ir savādāk.SC visos jautājumos kas saistīti ar tiesiskumu Saeimā balsoja oligarhu interesēs,tagat ZRP grib sadarboties ar SC bet SC veidot pašvaldību vēlēšanās kopēju sarakstu ar Šlesera PLL.Kur paliek izsludinātā cīņa ar oligarhiem,nekādas konsekvences,klāt nāk vēl centieni ievilkt valdībā dīvaino veidojumu kurš beidzot sadūšojies pateikt ka okupācija bijusi bet okupantu nav.Paliek vienīgi jautājums, kur radās tie simti tūkstošu kas nerunā latviešu valodā un kā viņi te iebrauca.
konsekvencs
k
Paga, paga ! Ko saka Rubiks? Ņirgājās,ka šeit nav bijusi okupācija? Un tādam nesaka neko?
Andris
A
žēl, ka mums valstij nav prezidents - tad likumā paredzētajā kārtībā viņš nosauktu premjera amata kandidātu, kas varētu sākt veidot valdības aprises, nevis visiem būtu jāskraida un jākuļ salmi.
Jame
J
Negribas ticet, ka sis pamulkis Spbrudzs bus Latvijass Ministru prezidents un ja tas ta notiks tad tas tiesam bus apkaunojosi un tragiski un pasaule mus nesapratis.
Kash
K
...bet seit, luk J.Iesalnoieks pasaka patiesibu skali ko doma ikviens latviesu cilveks.... _________________ Kāpēc gan tāda pārliecība??? Es, varbūt, tā nedomāju.
Loģiskāks par tevi
L
Ja tu tā nedomātu, tu nekad neteiktu VARBŪT. :D
  • 7
  • 1
politikis
p
Ko nu mulkojaties ar kaut kadiem izteikomiem, ko vien nepasaka idiots Berluskoni, Sarkozi un viniem lidzigie un neviens par to netielejas, bet seit, luk J.Iesalnoieks pasaka patiesibu skali ko doma ikviens latviesu cilveks, bet no kuras latviesu politiki baidas, kaut gan pasi, lielaka dala ta ari doma. Ja Latvijas valsts skaitas demokratiska tad sadi izteikumi nav nekas tads par ko kadam butu jatskaitas vai tie janosoda, jo tie neaicina uz kada iznicinasanu vai slepkavosanu, vai vardarbibu. Kapec Zatlersa partija un Vienotibas partija neuztraucas par to, ka SC lideri nosauc Visu Latvijai par breikvistiem (Breiviks, kurs nosava Norvegija uz salas 72 jaunus norvegus, komunistisko un sociku ideju paiudejus). Kapec netik pieprasits paskaidrojums no SC Urbanovica un Uskova sada veida izskaidrojumi. Butu gan interesanti, ja Zatlers pienemtu koalicija SC,kurs ir Latvijas valstij un pret latviesu tautu naidigs speks, kaut vai tikai viena si partijnieka darbibu del, piemeram, kabanovs, kurs publiski snauca degunu Latviajs valsst karoga, Urbanovics, kurs aicinaja nemierus pec Kirgistanas piemera..... Dzivosim un tad jau redzesim kads Bus latvijas politiku plans... Labaka koalicija butu tada: Zatlera partija, Vienotiba, Visu Latvijai un pieaicinat SC ka smejies izmeginajumam, ja vini tiesam grib kut ko labu, pozitivu darit, protams, viniem ir jatzist Latvijas okupacija un ta ir janosoda.. Latvijas politiskaja realitae ir izcili labs moments parbaudit sos liekulus, melus, divkosus un si iespeja ir jaizmanto.
vot
v
Kas notiktu,ja 2 deputāti no ZRP pārietu pie Vienotības?
ddt
d
Bet varbūt pat 4... :)
  • 4
  • 0
ddt
d
Tad 3 Vienotības deputāti pārietu pie VL. :)
  • 4
  • 0
ddt
d
Tad 2 Vienotības deputāti pārietu pie VL. :)
  • 4
  • 0
naivā
n
Neticās ,ka ZRP ies ar SC,jo kad bij svētki Likteņdārzā ,taču nebija neviena krievu dziedātāju ansambļa .
M
M
Te lieliski atklāsies patiesās sejas. Kas ir kas. Zrp un V patreiz spēlējas ar uguni. V kārtējo reizi parāda savu divkosīgo dabu - kā iespējams "uzticēt trešā partnera izvēli Zrp" ??!! Lasi zemtekstā: "mums nospļauties par programmu un principiem, ka tik valdībā tikt". Atkārtojas tas pats stāsts kas bija pirms gada! Vienīgie, kas nelokās un dara ko solījuši atkal ir VL!
onslavs
o
beidziet te gudri muldēt! paskatītos kā jūs izvēltos kuru no diviem pirkstiem nocirst :) loģiski ka viņi tur mēģina runāt un lavierēt līdz nostiprināsies pārliecība vai izdevīgums par vienu vai otru... personīgi esmu par V-ZRP-VL, jo tie otri neskatoties uz balsīm vēlēšanās, tomēr ir meļi un populisti, kas balsis sazvejoja ar pensionāru atlaidēm sabiedriskā transportā un tml. lietām
  • 8
  • 2
Vārds
V
varbūt arī nelokās, bet pa kluso dur visiem ar duncīti mugurā un apspļauda publiskajā telpā.. nezinu vai partijai ar tādiem tikumiem būtu vieta koalīcijā.
  • 5
  • 8
Šalle
Š
Jauki Zatlers uzskaitīja V un VL! un ZRP un VL! kopīgās nostādnes. Kas tad ir kopīgs ZRP ar SC? Kas tur var būt kopīgs?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas