Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Ēlerte tikusies ar eksprezidenti, bet neesot lūgusi atbalstīt tieši Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cita patiesiba
c
Vai tiesam si Kristovska kopa jau ir aizmirsusi ka E. caur savu Dienu saskela JL? Ka vina vispar vel cel galvu virs udens? Padomajiet- kadi ir sis sievietes merki.....
Lelle
L
Šodiem Kristovskis TV Zariņa raidījumā plātījās, ka no Vienotības un jaunpienācējiem izlasīs visas rozīnītes, nesaprotot, ka vairums no tām rozīnēm ir ar vecu, sasmirdušu smaku... Es balsošu tikai par jaunām sejām un izpētot smalki to CV un vēsturi.
murmalers
m
Liecie to veco tanti miera, nekustiniet, lai nesmird. Freiberga 8.gadu laika notrieca Latvijas valsti, to ieveda bankrota, iedzivotajus iegruda nabadziba, apkaunojuma, pazemojuma, vina degradejas pati un lidz ar vini degradejas visa Latviajs politkanu klike. Tur kur esam sodienas Latvija, ir liela dala no Freibergas "nopelna".
Terorists
T
Nu bet lūdzu,kurš tad tev traucē.Tikai neaizmirsti kad tu jau esi iztaisīts par ēdamu, un tavs maks par daudzkārt lietojamu caur nodokļiem šo dāmīšu un opīšu dēļ. Kas attiecas uz Šlesi un pārējiem veciem un nolietotiem politikāņiem tad varu uzsvērt vēl vienu reizi. ES ŠOS BIJUŠOS LABĀK REDZĒTU VĒSTURES MĒSLAINĒ NEŠĶIROJOT PARTIJAS,BET IZSKATĀS JO BAURUS VAIRĀK DRĀŽ -JO DRĀZĒJI KĻŪST TUVĀKI UN SIRDIJ VĒLAMĀKI.
SARMĪTE
S
Mīļā tauta mana, gan nauda, gan dzīvoklis man pienākas, atkārtoju - pienākas! Pienākas par tiem pakalpojumiem, ko esmu Jus sniegusi jau 20 gadus, nežēlojot sevi. Vēl vairāk, man Jūsu ziedojumi un Mīlestība pienākas. Es jūs visus esmu izglābusi no ienaidniekiem, esmu Patiesības Priesteriene! Un Patiesība ir jāciena!
Antons
A
haha, tā Kristāldzidrā dāma to dzīvoklīti labi saņēma par pliku velti! Mums visiem nolaupīja...
Edžus
E
Ļoti blēdīga seja viņai ir. Žēl, ka pārdeva pati sevi un savu tautu.
Kaplis
K
Atnāca uz "Vienotību" Ašeradens un teica: Nauda ir, bet nezinu, ko ar to iesākt! Kristovskis priecīgi atbildēja: mēs te Saeimas deputātu vietas tirgojam! Pagaidām pa lēto! Ašeradnes piekrita, ko gan citu. Ēlertei apetīte bija lielāka. Gan naudas, gan laikam arī prātiņa drusku vairāk, un tādu "pušelnieku" kā Kalniete arī. Ēlerte pieprasīja MP vietiņu, nu, ja Prezidente nesanāks (ja nu!). Un šie, tie "Vienotībā" iedeva - nu, uz papīra,lai taču cilvēks pasapņo.Visu kungu kalpone un paklājs visiem zābakiem sadomāja nu par kaut ko BŪT. Ha....
Memory
M
Nu kam '' dāmītes '' nepatīk - tas var doties pie buldozera vai kampēja. Tie iz jebkura 'terorista' iztaisīs ēdamu kotleti ? Paldies, es labāk paliek' pie '' dāmītēm''.
Terorists
T
Kādēļ šeit komentētājiem tāds uztraukums.Šīs dāmītes ir biežas paziņas un Ēlerte diezgan bieži bīdija cauri šīs omītes intereses,un nu atkal tikušās.Lai jau padzer tējiņu un paēd bulciņas,un gan jau finansējums šo politisko ielikteņu reklāmai atradīsies un omītes atbalsts būs garantēts. Kā ne kā Kalnietes mamzele ir omītes favorīte un mīlule un kā tad mīlulei nepalīdzēsi.
hehe
h
Ēlerte tāpat kā Šķēle būs valsts valstī. NAFIG!
Edgars
E
Kurā virtuvē tikās? Pie Ēlertes vai Vairas? Droši vien ka Vairas virtuvē.
who cares
w
"Palūkojies apkārt ko pats esi paveicis ,lai visiem būtu ,ne tikai tev pašam vien ,būtu labāk." === Palūkojos, šo to darījis esmu. Varbūt, varētu būt darījis vairāk. Kāds tam sakars ar konkrēto tēmu?
who cares
w
"Paprasi atbildību no tiem ,kas gandrīz gadu atbild par ekonomiku un finansēm." === :) gan pienāks laiks arī tam. šādas tādas muļķības šie ir sadarījuši, bet zagt nezog. Šobrīd gan atbildība par ekonomikā notiekošo arvien gulstas uz iepriekšējiem "profesionāļiem". Inerce, tā teikt...
who cares
w
:) Daži izklaidējas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas