Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Ēlertes padomnieks integrācijas jautājumos algā saņems 350 latus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bērziņš
B
Bet kur tad īsti ir Tavs padoms. Nedarīt neko!? Un tā nav vis nekāda alķīmija - ASV un Kanāda ir divi dažādi izcili integrācijas (ne tikai asimilācijas) piemēri. Šo to pat varētu no tiem mācīties, ņemot vērā lielās atšķirības. Pat Igaunijā krievu integrācijas jautājumos iet daudz sekmīgāk (protams, viņi tādēļ nekļūst pilnībā imūni pret Kremļa satricināšanas politiku, ja kāds pārvieto bronzas statujas, bet viens gadījums taču nav visa dzīve).
zoolander
z
vai arī studentiem, kas klabina šīs "ziņas" tiešām 350 lati ir skaitlis, kuru vērts ielikt virsrakstā...
zoolander
z
Ooo 350Ls un tauta jau cepās. Šādu infu būtu jēga publicēt tikai kontekstā ar pārējo ministriju statistiku - cik ir padomnieki un cik tad vidēji tādi saņem. Bet tas jau nav tik vienkārši kā letas, bns ziņu vai kādu preses relīzi šeit iekakāt. Atliek tiražēt "ziņas" ar nosaukumiem "izvedīs x sniega kaudzes par y latiem", "uzstādīs z ceļazīmes", "persona x nobraukusi y kilometrus". lol
lauķis
l
Pasakat nu godīgi cik tas murmuls pelnīs stundā?
Brrrrr
B
Jaunais ministres padomnieks gan neesot ne Ēlertes lolotās biedrības biedrs, ne apvienības "Vienotība" pārstāvis vai biedra kandidāts. AR APSTIPRINĀŠANU AMATĀ VIENNOZĪMĪGI PAR TĀDU KĻŪS.. CERAMS ORIENTĀCIJU MANĪT NEPIEPRASĪS UN PIEDALĪŠANOS PRIDE GĀJIENA ORGANIZĒŠANĀ.
hh
h
kas ta Ēlertei, var šķiesties ar naudu uz nebēdu
Ēlerts & Soros recruitmen
Ē
Ēlertes domubiedri netiek atstāti novārtā Berdņikovs pats minējis, ka, iespējams, Ēlerte par savu padomnieku viņu izvēlējusies, jo vairākkārt dzirdējusi uzstājamies Meierovica biedrības sanāksmēs. Jaunais ministres padomnieks gan neesot ne Ēlertes lolotās biedrības biedrs, ne apvienības "Vienotība" pārstāvis vai biedra kandidāts. Meierovica biedrības sanāksmēs viņš vairāk izteicies par pilsoniskās sabiedrības veidošanu, uzsverot, ka nevalstiskajām organizācijām ir liels sabiedrības integrācijas potenciāls. ------------------- Sorosa fonda domubiedru rekrutēšanai pievienojusies ar Kultūras Ministrija. Ne jau vienam Sorosa Fondam Latvijā jātērē naudu grantos, lai papildinātu biedru skaitu uzturot savu "demokrātu armiju". To tagad var veikt pilnīgi legāli par valsts budžeta līdzekļiem. Pirmā atlases kārta notiek Meierovica biedrībā, vai Sorosa Fonda Latvijā finansētās organizācijās Delna un Providus, bet otrā - darbs valsts pārvaldē. :((((((((((((((((((((((((((((((((
Šī
Š
integrācijas ideja ir tukšu salmu kulšana par valsts naudu! Tā nav vajadzīga vienīgā iemesla dēļ, ka to vēl neviens pasaulē nav veicis, lai arī kā vēlējās...Atkal kāpjam uz tā paša grābekļa...Naudu tērēsim, tāpat enerģiju, laiku un cilvēku dzīvi nepiepildāmiem mērķiem...Iesaku tieši pretēji: kā ierosina ASV dzīvojošais latviešu ārsts, runāt TIKAI latviski un visur Latvijā, izglītību tikai valsts valodā un VISĀS skolās, arī mākslas un mūzikas, kurās daudzreiz valsts valodu neprot ne skolēni, ne vecāki, ne SKOLOTĀJI, paskatīties uz abām kaimiņvalstīm, kur JAU visi jautājumi atrisināti sen. Tad arī padomnieki, pat vislabākie, būs lieki.
U2
U
..un ko KULTŪRAS ministrīte...''integrēs''????
Lestreids
L
Pajautājiet, kas ir Berdņikova disertācijas vadītājs. Tātad neraudiet pēc Muižnieka, viņš jau ar B.starpniecību atkal ir iefiltrējies integrētājos.
liste
l
Draugu būšana uz pusslodzi. Neviens un nekad tos 3 padomus neuzzinās. Pārējie ministrijas ierēdņi bezgala noslogoti.
Arturs M
A
Lielisks piemērs tam,ka cilvēki ir ar mieru strādāt par zemām algām,nevis,kā mums te mēģina iestāstīt dažs labs priekšnieķelis! p.s. Diena.lv ieliekot šādu Ēlertes profila bildi,KO grib ar to pateikt,vai ieriebt?
Hrenovijs Hrens
H
Nu gan ! Katrs algādzis ir savas algas cienīgs! Pēc loģikas - maza algaa slikts darbs. PS Es pieveinojos tiem, kas prasa šo vietu Nilam Muižniekam. Izcils speciālists. Turklāt ārzemnieks! Viņs labāk zina ,kas valadzīgs, lai latviešus integrētu kieivu sabiedrībā!
doma
d
kas tas par darbu ,ko var strādāt uz pusslodzīti..tātad nekāds , kas to var izmērīt...kauns par tādiem
atbalstu
a
pazīstu Andreju, kas ir tiekai pozitīvs piemērs vienam otram latvietim - runā tekoši latviski, ir Latvijas patriots un latviešu draugs un ar plašu redzesloku. Nav vērts ar viņu baidīt nezinošus cilvēkus. Ar cittautiešiem jārunā arī ne tikai latviešiem pašiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas