Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

EP ģenerālsekretārs: Svarīgi ļaut Latvijas minoritātēm saglabāt savu identitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diana
D
Please stop talking about topics you are not informed about!! Latvians are minority in Latvia!!
Nu ja
N
Vēl viens ES kungs drēbi nezina. Tjrbjērns varētu vairāk uztraukties par vulkāna Fjorkūgsmountjotullaksoijotulla seismogrāfisko stāvokli.
precizeejums
p
"Eiropas padomei" ar ES nekaada sakara nav. Eiropas Padome un Eiropas Savieniibas padome ir divas dazaadas iestaades. Zurnaalists buutu vareejis pajautaat sim liekumiigajam "minoritaasu aizstaavim", kaa pasa valstii, Daanijaa, veicas ar krievu valodasd statusu un vai Daanija nebuutu gatava uznjemt dazus simttuukstosus krievvalodiigo apspiesto nabadzinju, automaatiski pieskjirot pilsoniibu. EP gudriitim uzreiz mutiite pieveertos.
  • 0
  • 0
Tedis
T
Svarīgi ir latviešiem saglabāt savu identitāti milzīgā krievu un EP spiediena apstākļos.
Cilvēks
C
Lai tas vecais mērkaķis nemāca mūs dzīvot!
marš būdā,vaukšķi!
m
Varbūt ļausim arī slepkavām,zagļiem un citām kriminālām būtnēm saglabāt savu identitāti?!!!! Mūsu - LV nav amorāla un degradējusies valsts,kāda ir jūsējā. Morāle un vērtības lielākajai daļai LV sabiedrības ir sakārtotas pareizajā secībā.
identtāte
i
Muļķības, vai Latvijā ir liegta minoritātēm viņu identitāte, bet Latvijā JĀBŪT VIENAI VALODAI, šajā jautājumā, no malas NEVIENS LAI NEMĀCA, PIETIEKOŠI ESAM MĀCĪTI.
K-K
K
... Pantalejev, TU TO LABI ZINI SAEIMAS OKUPACIJAS DEKLARACIJU TAPAT KA ZENEVAS KONVENCIJAS SATURU, BET NOKLUSEJI AR VILTIBU, TAPAT KA PAR PILSONIBAS DEBATEM !!!! ... Bezabrene nav citu minoritasu ka tikai libju !!!!!!!!! ... PAREJIE IR OKUPANTI VINU BERNI, VAI KOLONISTI UN VINU BERNI ... TAPAT NEOKOLONISTI AR SVESAS NAUDAS KULEM, KAS IZPERK LR !!!! ... Tatad ATKLATI PARADIJIES AUHTOHTONAI LATVIESU TAUTAI, KAS TU VEL ESI ... UN VEL SODIEN NELOJALS PILSONIS UN VINU TIESIBU NODEVEJS !!!!
zemo
z
EP ģenerālsekretārs: Svarīgi ļaut Latvijas minoritātēm saglabāt savu identitāti" ====== VAi cienījamaiam komisāram ir izpratne, kas ir nacminoritāte. Ja tās nav tad labāk paklusēt. Latvijā joprojām nav definēts, kas ir nacminoritāte. Eiropas definējums priekš Latvijas nav pieņemams un un klajā pretstātā starptautiskajā tiesībā. LAtvijas, kā valsts tika dibināta 1918.g. un ATJAUNOTA 1991.g. Tas attiecas arī uz nacminoritātem. Tas nozīmē, ka par nacminoritātem var pretendēt tikai ta cilvēku grupa, kas dzīvoja tajā laika un vinu pēcnāceji jau pec Latvijas valstiskās atjaunošanas. Visi pārējie, kas iebrauca aiz tankiem vai ekonomisku problēmu dzīti, ir tikai imigranti, ar imigrantu tiesībām un pienākumiem. Objektīvi vini nevar būt šīs nacminoritāšu grupas juridiski locekļi. Vini nevar pieprasīt kaut kādas privilēgijas. Visi tie, kas cenšas viņus apvienot un definet, kā nacminoritāti, klasiskajā izpratnē, ir naidīgi pret Latvijas valsti un tās pamattautu - latviešiem.
Indulis K.
I
Ja VL priekšlikums par izglītību tikai un vienīgi latviešu valodā būtu pieņemts, tad šā Eiropas darboņa priekšlikumam par nepilsoņu bērnu pilsonību būtu zināma jēga. Bet tā kā VL priekšlikums par izglītību no vietējo krievu puses tika uztverts kā drausmīgs uzbrukums un drauds, tad par nekādu AUTOMĀTISKU pilsonību pat bērniem nevar būt ne runas.
par šo eiroliekuli
p
liekulis! .... tāds pati prostitūta kā 'doktors' Severīns, - bijušais EDSO Parlamentārās asamblejas priekšsēdētājs, kuram Krievija it kā 'neko' nemaksāja par viņa izteikumiem. Dievs dod gudrību mūsu runasvīriem satiekoties ar šādiem liekuļiem!
ha-ha
h
Onka laikam pajokoja! Kas tad Latvijā ir minoritāte??? krievi?? Latvijā latvieši ir minoritāte, un, ja sevi neaizsargāsim,tad drīz vien būsim to nāciju skaitā,kuriem savas valsts nav. Šajā valstī ir ieperinājusies tāda nācija,kura pie katras izdevības grib tikt pie varas un sagrābt valsti savās rokās. Tad vēl brīnās,kāpēc latviešiem pret viņiem naids. Salīdzinājumā - tu uzņem viesi,bet šis tev uzkundzējas un dzen no mājām ārā, pretīgi!!
nu
n
So cilveku pat nav verts nemt galva, jo vins liekas parstav krievijas intereses!!! Mes pasi zinasim, kas musu valsti ir svarigak. Ziniet, mans dels stradaja Anglija, vienu dienu boss vinam saka, es pienemu darba latvieti, jo zinu jus esiet stradigi. Dels nopriecajas, bet te tavu brinumu, latvietis izradas vispar neruna latviski,pat nesaprot ne varda, bet mans dels neruna krieviski un nesaprot. Boss bija soka, ka ta var but it ka abi latviesi, bet viens otru nesaprot. Sarunajas angliski. Ta luk, un vini vel runa par identitates saglabasanu, krievi apspiez mus pamatnaciju. Labak, lai sis kungs iepazistas ar Latvijas vesturi un tad virina muti.
akūts jautājums
a
vai tad nesaglabā? kapos sasprauduši papīra puķes un salikuši šnabja glāzītes. Kad beidzot pareizticīgiem liegs veikt apbedījumus citu konfesiju kapos? Ja autors domāja par šādiem gadījumiem,tad apsveicama ideja -lai glabā savu kapu glabāšanas un uzturēšanas kultūru pareizticīgo kapu teritorijās.
anks
a
Minoritātes Latvijā ir okupanti, to pēcteči, ekonomiskie migranti, kā arī neliels daudzums etnisko minoritāšu, kas dzīvoja Latvijā līdz okupācijai, bet tie jau ir veiksmīgi pielāgojušies dzivei Latvijā. Vienīgo problēmu rada okupanti un to pēcteči, kas ar Krievijas atbalstu destabilizē politisko situāciju Latvijā. Domāju, ka esam bijuši pārāk demokrātiski attiecībā uz viņiem, ļaujot tādiem tipiem kā Lindermans-Ušakovs organizēt referendumu par otru valsts valodu un tērējot tam visu nodokļu maksātāju naudu !
Atceries to!
A
Mums saglabā identitāti katra tautība, tikai krievi grib otrreiz okupēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas