Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

FM prasa skaidrākus kritērijus līdzekļu piešķiršanai LTV un LR; Kolāts vēlas mazināt tās lomu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ērglis
Ē
piebilde pie beigām - tie nekur un nekad nebūs spējīgi maksāt.
Ērglis
Ē
"Arī LU profesore Inta Brikše pieļāva, ka abonentmaksu jautājumā «vilciens jau ir aizgājis». FM kritizētais fiksētais finansējuma apjoms, kas varētu padarīt mediju budžetus neatkarīgākus no politiskiem lēmumiem, vairāk netika apspriests." Nekas nekur nav aizgājis, cienījamā profesores kundze. Vienkārši mēs negribam par šo tēmu runāt. Mēs zinam, ka Latvijā tas ir vienīgais ceļš. Diemžēl tas arī nozīmē to, ka beigsies haļavas laiki LR un LTV dažiem tēliem. Tas arī nozīmē to, ka sākumā LTV visticamāk nāksies pusi atlaist un ar esošajiem resursiem cīnīties par skatītāju, lai pārliecinātu viņu maksāt abonentmaksu. Protams zilonis trauku veikalā ir neērtā skatītāju grupa, kas praktiski visvairāk drillē televīziju un tai skaitā ir vislielākie LTV1/LTV7 kanālu skatītāji un tie ir pensionāri un/vai citi maznodrošinātie.
IncParaac
I
R-1 - Krāpšanas piemērs: Radio 1 intervijā taujā premjeram(!) Eināram Repšem - "Kāpēc solījāt?"(algas) Einārs Repše:"Kā var nesolīt ..pienākas, nopelnījuši.." Gadu gadiem "Rīta vingrotāji" Mārcis Bendiks, Liniņš uc ņirgas - pirmos trijus, Eināra Repšes vārdus, padara par teikumu un kā lietisko pierādījumu lieto "īstās sejas" atmaskošanā - "Re! Pirms vēlēšanām melo!" "Kā var nesolīt?"(Pirms vēlēšanām!) Solīto izpildīt neļauj treknuļi - sargā Sončiku - ar putām uz lūpām - kā Jakānu tagad un KNABa vadībā apstiprina ne Jutu Strīķi, bet gan par okupācijas faktu "nedzirdejušo" Loskutovu - kurš nav viss - "lielākais kretīns", bet divas kārtas cienījamāku ļaužu ... Arī 19. oktobrī, Radio1 - Streipjaunkugs kladzina šo pretrepšes :"Kā var .." mantru un Radioēka sagatavota Šloseprihvatizācijai? Jā! Jo - "Valsts Kase Vaļā Stāv" ! Kases Sargātājam - KNAB - pietur rokas - liek tvarstīt KNABā - savus "Rīta vingrotājus" - Bodes ibn Liniņ! Latvju vēlētājs = Lab-ti-cīgs? Jā! Jo nespēj noticēt, ka Dievticīgais (?) Aidis Tomsons , ka Liniņš (teju Režisors), Mārcis Bendiks (Šķēles padomnieks/politpavārs) - nezina bausli - "Tev nebūs nepatiesu liecību dot!" Tak viņi - vēl arī par Kangariem piestrādā - "rovītē cepet's lai ož". Kā Raiņa - "Prātīgā rīcībā"! "Naf par ko balsot!" = 66 reizes R-1 zombē Aidis Tomsons, 55 (bez TV)Srepjaunskungs. Kāpēc Radio 1 - nav mobiļā teleoperātora numurs klausītāju ērtībai/lētumam? Lattelecom korumpē? Gadiem, tukšojat uz radio zvanošo radioklausītāju maciņus - "Jūsu iemaxātais kredīts ..pii - pii.. pii." un kāds zaudē pēdējo latu - radio vinn - 10 antīmus - pārējs LatteleComm! Tāda arī ir - Radio 1 - zombēšanas bilance - pirms staigāšanas ar cepuri: "Zie-ie-do-jiet! Ra-dio ..."
IncParaac
I
rere, 20.01.2009 10:20 " radio 1 ir gaudu un negativisma kampaniu sarazhojuma verveleetaaja/katraa raidiijumaa,iznjemot "KAA LABAAK DZIIVOT" PRASIET ,LAI JUMS .. LIEK GALDAA MILJONU PAR TAUTAS MULJKJOSHANU " Cik minutes Radio1 deva vārdu Eināram Repšem laikā starp Premjera un Finanšu minstra amatu? Cik stundas Ždanok/Gļiner/Pi`lman/Birkav/Borovkiem? Radio 1 - apmelojat Eināru Repši aizmuguriski par 30 sudraba grašiem! StreipJaunskungu - Radio1 nomaina Latvijas RadioPapucisNr2 - Aidis Tomsons mācot, kuru nāciju kritizēt brīv - pie kuras atslēgt radioēteru!Visa Latvija lieciniece cik latu atraujat gaidošajam zvanītājam, lai radio nopelnītu Bonusu santīmus no Lattelekom!Aidis Tomsons savu labklājību kā iegūst? Zombējot:"Nav par ko balsot!Kra!Krā!" un "rovītē cepeti ož".
the_little_witch
t
sen bija laiks ieviest abonentmaksas, kā arī lielākas iespējas klausītājiem tieši kritizēt sabiedrisko mediju saturu. katrā ziņā - atdalīt no politiskas finansiālas ietekmes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas