Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

FOTO: Ekspremjers Dombrovskis piesaka savu kandidatūru EK prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emma
E
Taadas kalpa dveeseles visiem patiik un kur veel otru taadu Brisele atradiis? Kaa Skjeele teica-jo lielaaks kretiins,jo labaak.
personīgais uzskats
p
Mans personīgais uzskats - vienīgais, kas šo kungu patiesi interesē, ir karjera Eiropā. Visiem, kas uzskata viņu par lietišķu, aukstasinīgu, iebilstu - nē, man viņš šķiet vienaldzīgs. Vienīgais, kas viņu patiesi satrauc - karjera. Mans personīgais viedoklis, kas radies pēdējo gadu laikā, vērtējot Latvijā notiekošo.
berta
b
VINS VEL NAV NOBRIEDIS.,bet pec 5 gadiem varbut
Atis
A
Žēl, ka Eiropa neiepazīstas ar dalībvalsts iedzīvotāju domām par tās 'pārstāvi'. Viņi uzzinātu daudz interesantu lietu. Patlaban tiek pieņemts, ka balsojums par kandidātu arī ir sabiedrības atbalsts, tomēr vai tas tiešām tā ir? Vai varbūt tas norāda tikai uz vēlētāju vieglprātību?
Nossssssst
N
Tiesāt šo subjektu vajag.
dombis
d
ar stīvu lūpu forši Briselē būs sūkāt
Kaunies,izvirtuli!
K
Lai ar tev stīva lūpa,vari broļiem Pūtinam un Žiranovskim atsūkt. Tas tepat,un nav jātērē nauda brisselei.
  • 0
  • 2
xx
x
cerams ka to fizmatu absolventu uzmetiis peec pilnas programmas - dots deveejam atdodoties.
tev arī tavas cerības atdosies...
t
Komentārs
  • 0
  • 0
Smaida
S
Man lasot visus sos komentarus,uzmetas "zosada"...par ko mes,latviesi esam parvertusies?Tai pasa laika,ikviens medijs aicina visus aizbraucejus atgriezties...kur,saja "sunu rejeju teritorija,kur uzvar stiprakais rejejs???" Es aizbraucu no Latvijas,kad seit valdija birokratisms un alkatiba no darba deveju puses.Driz pec tam Latvijas Tauta ieveleja vislabako Premjerministru,kops ta ieguva brivibu...bet.mums ,ka jau latviesiem,nekad nav labi,kmer dabujam atkal attpakal tos "brinumdaritajus",tad bus atkal par ko sudzeties....
to Smaida
t
Patiesi,masu mediji bezmaz aizrijušies klāsta viedokļus par tautas atgriešanos,un min un gudro KAS JĀDARA,lai atgrieztos. Bet,piedāvā mazāko algu Eiropā,un lielākās pakalpojumu cenas,un BRĪNĀS,ka neatgriežas. Tā pie vistas atliekām arī lapsa brīnās,kāpēc vistai tik bēdīgs liktenis.
  • 2
  • 0
Tur jau tā lieta.
T
Te daudzi ar Tambovas vilka rīkli un lapsas Alises viltīgo gaudu balsi gaužas,vaimanā un BAURO,ka Dombrovskis nobendējis latviešu tautu,to trimdā aizdzīdams. Āreče,paši nebrauc nekur,un nav ar nūju aizdzenami! Lai gan tautai un valstij būtu daudz labāk,ja šo mūdžu šeit nebūtu,bet gan plašajās Rōģinas tālēs.
  • 0
  • 2
patriots
p
ceru,ka netiks....
Raspūtina patriots...
R
Komentārs
  • 0
  • 0
Smaida
S
Mes visi turam "ikski" par Tevi ,Valdi!!!Es domaju,ka Eiropas Savienibai Tu esi vairak vajadzigs,ka musu Latvijai,diemzel....(piedodiet,ja kadu aizskaru) Mes,tas nozime,manu gimeni un manus draugus,
cilveks444
c
Dombrovskis vēlas saņemt savu algu – EK prezidenta amatu, jo Pasaules Bankas, SVF un Briseles kungu uzdevumus Dombrovskis izpildīja „godam”. Konsolidācija ir veikta, valsts sociālā politika ir mainīta, lētais darbaspēks (emigranti) ir nodots citu valstu rīcībā, pensijas sistēma ir pārrevidēta (pensionēšanās vecums ir paaugstināts, indeksācija ir niecīga), izdevumi medicīnas jomā ir apgriezti (slimnīcās gultas vietas ir samazinātas, kompensējamo medikamentu loks ir sašaurināts), izglītības sistēma ir reformēta (skolas ir slēgtas, izglītības kvalitāte ir zemā līmenī), lauki ir iznīdēti (tukši pagasti un nabadzīgi cilvēki), algas ir niecīgas (minimālā alga neiedomājami maza), tā teikt viss ir padarīts, lai iznīcinātu nacionālo ekonomiku un Latvijas iedzīvotājus padarītu par viegli iespaidojamu mazaktīvu pūli, kas domā tikai par savas eksistences nodrošināšanu un politiski ir ļoti viegli vadāms. Pie tam, ir ieviests eiro. Ir izdarīts viss, lai Latvija kā neatkarīga un nacionāla valsts, drīz vien beigtu pastāvēt, lai šeit būtu tikai un vienīgi tāds Eiropas reģions Latvija, kurā saimniekotu svešzemju feodālie kapitālisti. Laipni lūgti eirozonā un Eiropas nomales reģionā Latvijā! Laipni lūgti Dombrovska valstībā – tukšā un izpostītā zemes pleķītī ar nosaukumu, vēl pagaidām - Latvija!
Jā,muļķa cilvēks!
J
Redzam. Un tā ir goda lieta,kad ar savu muļķību LEPOJAS.
  • 0
  • 0
cilveks444
c
Latvijā valda viduvējību kults, jo citādi nevar izskaidrot, ka izteikta viduvējība Dombrovskis, kurš gribēdams izkalpoties Briseles priekšā, iegrūda tautu bezcerībā un nabadzībā, noturējās tik ilgi amatā! Šķiet latviešu tauta ir izteikti lētticīga, jo ir pietiekami daudz cilvēku, kuri patiesi tic, ka Dombrovskis ir valsti izvedis no krīzes. Tic neskatoties uz acīmredzamām atšķirībām Domborvska sludinātajā un reālajā dzīvē! Bet varbūt latviešu tauta redz tās briesmas, ko Dombrovskis ir pastrādājis, bet sirgst ar mazohismu? Šis viduvējība un gļēvulis Dombrovskis, kurš nespēja pat cienīgi demisionēt, tagad tiek bīdīts uz EK prezidenta krēslu!? Ja nu gadījumā saimnieki šo „uzmetīs”, tad paliek vēl atkāpšanās ceļš – krēsls EP. Turklāt stabils atkāpšanās ceļš, jo latviešu tauta ir vai nu lētticīga, vai sirgst ar mazohismu! Skumji, bet fakts, jo citādi tāds viduvējība Dombrovskis nevarētu ņirgāties par cilvēkiem! Viduvējības, lētticība, mazohisms, Dombrovskis, latviešu tauta!?
Jā,muļķa cilvēks!
J
Redzam. Un tā ir goda lieta,kad ar savu muļķību LEPOJAS.
  • 0
  • 0
cilveks444
c
Muļķu zemē viss, kā pie muļķiem - muļķis muļķa galā, muļķis priekšā muļķis pakaļā, muļķis augšā muļķis lejā! Pavisam neliela muļķu saujiņa Vienotība, ar galveno valsts muļķi Dombrovski priekšgalā, uzrāpusies uz muļķa tautas pleciem, ņirgājas par to! Un muļķa tauta ir tik liela muļķe, ka klausās visas tās megamuļķības, ar kurām to baro uzkundzējusies muļķu saujiņa! Pie vēlēšanu urnām muļķa tauta sastrādās kārtējās muļķības un nobalsojot par nelielo saujiņu muļķu no Vienotības, kura tautu muļķo jau kuro gadu, un nākamajā rītā pamodīsies tajā pašā tik ļoti mīļajā muļķu zemē! Jo, lai cik slikti būtu, lai cik grūti būtu, galvenais ir palikt satbiliem muļķiem, jo tas taču ir tik ierasts un pārmaiņas ir bīstamas - var izbeigties muļķība, bet gudriem dzīvot taču ir tik grūti! Galvenais valsts muļķis Dombrovskis dosies muļķoties uz Briseli, mazā muļķu saujiņa Vienotība (mājās palikušie, kurus muļķa tauta neievēlēs EP) turpinās muļķot muļķa tautu, jo kas nekait būt augstākstāvošiem muļķiem, kurus labprātīgi, kaut pašiem nav ko ēst, baro zemākstāvošie muļķi! Bet, ja uzrodas kāds gudrāks, tad muļķu zemē to ātri vien, pēc augstākstāvošo muļķu rīkojuma, padara pat muļķāku par muļķi! Un tāpēc muļķu zemē viss ir mierīgi, kā pie muļķiem tas pienākas - muļķis muļķa galā, muļķis priekšā muļķis pakaļā, muļķis augšā muļķis lejā! Galvenais muļķis Briselē!
Jā,muļķa cilvēks!
J
Redzam. Un tā ir goda lieta,kad ar savu muļķību LEPOJAS.
  • 1
  • 0
yeah
y
Tas jau sen bija zināms, ka Konsolidovskim Briselē krēsls ir sasildīts. Varēs turpināt tajā purkšķināt tapat kā mēsls godmanis.
Vārds
V
yehs konsolidējas ar atejas brilli,jo tajā sasildīts mēsls
  • 0
  • 0
Vait tad
V
būtu jau 1. aprīlis?!!?
nē, - 2-ais aprillis
n
Komentārs
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas