Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

FOTO: LIZDA biedri prasa streika sarīkošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Skolotaaji,- no Jums dzird tikai un vieniigi gaushanos par savu algu. Vai Juus nezinaat, kas notiek Latvija, Juusu audzinaamo beernu gjimenees? Skolotaaji, kam buutu jaaudzina patriotisms, ir vismerkantiilaakaa sabiedriibas dalja.
Pax Tibi
P
Pilnīgi pareizi.
Ieteikums
I
Iesaku savlaicīgi pieteikties visiem potenciālajiem streikotājiem LIZDA, lai nebūtu tukšmuldēšanas par to, ka streikos un protestēs, bet, kad tiek noorganizēts pasākums, tad visi gribētāji pazuduši.
Pax Tibi
P
Pareizi- par nabaga grašiem NESTRĀDĀT. Streikot tik ilgi, kamēr ministrijās, saeimā un Prezidenta kacelejas darbinieku algas nepielīdzina skolotāju algām. TĀ IR V I E N Ī G Ā iespēja, kā apturēt bezkaunīgo valdību. Nestrādāt un viss. VIENOTI- visiem skolotājiem - visā Latvijā. Un šo konkrēto prasību uzturēt. Lai Koķe un tai līdzīgie pierāda savu gudro izpratni un Latvijas mīlestību praktiski un vienoti ar savu tautu ! Tikai V I E N O T Ī B Ā varēs iedragāt kleptokrātu neierobežoto varu.
polis
p
nez kāds ir līdzīgas apvienības saīsinājums Polijā, Portugālē, Puertoriko...
tautai
t
Un mums tagad ir tik daudz laika lai streikotu un izteiktu savu attieksmi un sauktu vainigos pie atbildibas. Tauta sakam!
pretigi
p
Arzemes sausminas par Latvijas skolotaju algam! Vispareizak butu vispar oar tadu naudu nestradat! Lai klapee ciet visas skolas, tad redzes kas notiks!
zvirbulēns
z
Jāstreiko! Mēs gribam, ko tas vispār nozīmē, ja gribas streiktot, tad jāstreiko!
REPLIKA
R
naudu tiesam var "pasmelt". Ir pagajus gandriz gads, kops finansu trieciena Latvijas valstij, Saeima un MK ir paspejusi samazinat aldgas jau vizsmaz 2x (par 40%) un vel par 20% vairakam iedzivotaju grupam, ir PASPEJUSI VEIKT GROZIJUMUS NODOKLOS, KAS ATTIECAS UZ SENU UN OGU LASITAJIEM! bet joprojam nav sanemusies ieviest nodokli dividendem, kapitala pieagumam, ne ari progresivo ienakuma nodokli. nu vai joprojam nav kaut kas skaidrs?!!
e
e
Paši LIZDA vadība parakstīja dokumentu par pedagogu algu samazināšanu, ko nu vairs, nav jau ko attaisnoties.Tagad rīko izrādes uz ielām, tajā pašā laikā no biedru naudām saņem lielu atalgojumu.
......
.
vai tad no streeika pieaug bērnu skaits?????????????NU nav vajadzīgi tik daudzi skolotāji. Lāpstas tiem streikotājiem dāvināsim.
Jautājums
J
Mūsu latvieši, kā parasti, vārdos gatavi uz visu, bet, kad jādara, tad neviena nav. Interesanti, cik tad tie streikotāji reāli būtu, ja tiktu pieteikts streiks?
Vuarzazi
V
Neaizmirst ielugt specvienibu "alfa" !
Sorry, nenotureejos :)
S
LIZDA saak kaut ko dariit tikai tad, kad izglitiibas sisteemai klat ir ?izda.
Aģents
A
Apbrīnojama saskaņa IZM un viņu arodbiedrībai. Nevienu neinteresē izglītības sistēmas sakārtošana. Nekādu priekšlikumu par mācību darba uzlabošanu. Tikai, lai nauda pašiem nāktu. Skolotājs, kurš paņēmis klasē bērnu invalīdu ratiņos pie mums jau ir gada varonis! Ko dara citi bērni invalīdi? Tas tikai piemēram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas