Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

FOTO: Partneri paraksta Kučinska topošās valdības deklarāciju un koalīcijas sadarbības līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hrv 0301
h
Kamēr Latvijā atļausim darboties tādiem prettautiskiem veidojumiem >kā ''saskaņa'',''nsl'',''reģ.apv'',mēs būsim zem Maskavas tupeles ! Cerēsim ka Latvijas Drošības dienesti arī būs atpūtušies un varēs strādāt ar jauniem spēkiem !
Čabulītis
Č
Papīrs paliek papīrs-tur neko nevar darīt.
Latvietis
L
Izskatās, ka ar budžetu ir tik švaki, ka normāliem galdiem naudas nepietiek. Izskatās pēc veciem, noskrāpētiem padomijas šedevriem. Nedaudz kauns.
koko
k
...visnožēlojamāk izskatās Rasnačs, viņš tā arī nav atguvies no pēriena ar rabarberiem! Arī tagad par bezdarbību tieslietās žagarus pelnījis!
paradokss
p
Vispār jau Saeimas deputātam bez pieklājīgas uzvedības IR nepieciešama arī atbilstoša izglītība finanšu,jurispodences,ekonomikas,vadības ,politikas,menedžmenta u.c.jomās,lai lemtu par valstī svarīgām lietām. KOMPETENCE - lūk atslēgas vārds,kam būtu jāraksturo deputāta atbilstība ieņemajamam amatam. Taču domāju,ka vairākums vēlētāju tik tālu nemaz nav aizdomājušies un ir kaut ko pārpratuši ievēlot visas šīs personu Saeimā.
miks
m
Viss tas tik lēni iet! Kājminamā domāšana!
Spidala
S
Sis valdibas deklaracija, ja sie idiotiskie politki, deputati, partijnieki ir vispar spejigi domat par Latvijas pilsonu vajadzibam, ieklaut likumus Par viendzimumu paru gimenes registresanu, likumuu Par eitanaziju, likumu Par Latvijas- Krievijas robezas izbuvesanu visas robezas garuma kasa ir 276 km. ar 3.5 m. augstu metala rezga setu kura ir japriko ar noverosanas kameram, likumu Par bernu apmacibu, izglitosanu Latvijas valsts, pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos 100% Latvijas valsts valoda- latviesu valoda, jo Latvija valsst valoda ir latvieus valoda un neviena ES valsti nav verojama sada kropliba, pretkonstitucionala situacija kad valsti ir noteikta valsts valoda ka tas ir Latvija, bet bernus, kadu dalu, izglito okupantu valoda- krievu valoda un pie tam uz Latvijas valsts budzeta rekina.
Dr.xy
D
Ligums ,kurs parakstits ar Latvijas Valsts Premjera kandidatu Premjera postenim ,ir kartejais debilisma paraugs . Jebkuru ligumu var parakstit tikai persona,kura ir likumigi pilnvarota . Zalganais tautpartijnieks, Ventspils NATO ienaidnieku stipendidats ,kuru Pleskavas desantnieka delins nelikumigi meginaja iebidit par NATO Valsts Latvijas Premjeru,nav Valsts Premjers.
Dr.xy
D
To : ivars graudums . ( 10 : 39 ) Doktora tituls ir pelnits vai nopirkts,bet salidzinajuma ar Jums,tas nav nozagts niks .
  • 0
  • 2
ivars graudums
i
Ko nu tu zini, un kas tev deva to doktoru? Vai pats piesavinaajies?
  • 3
  • 3
kaimiņjanka
k
Āboltiņa vairs neņirdz uūūūūūūū.....ūūūūūū. Laikam sāk apjēgt realitāti.
Koments
K
Kā saka Odesā: Не, вы только посмотрите на этих реформаторов за наш счет! Устроили халоймес с гембелем... У вас шо, уже появились в стране свои деньги, чтобы так себя вести? И, если этот парад достижений народного хозяйства ртом будет продолжаться, а вы будете морочить мне то место, где спина плавно переходит в тазобедренную композицию, то деньги на реформы вы увидите в гробу, когда будете там лежать у белых тапках! Улыбайтесь… завтра будет еще хуже! :)
nadenut putina na vili i kastriruju
n
kogda russkim babam ņečem budet kormitj detei,oņi sami nadenut putina na vili i kastrirujut !
  • 1
  • 0
nadenut putina na vili i kastriruju
n
kogda russkim babam ņečem budet kormitj detei,oņi sami nadenut putina na vili i kastrirujut !
  • 1
  • 0
xuze bude tiļke...
x
xuze bude tiļke u psixa putina v bankrotnoi russiaņiji !!!
  • 1
  • 0
xuze bude tiļke...
x
xuze bude tiļke u psixa putina v bankrotnoi russiaņiji !!!
  • 1
  • 0
nja
n
PSKP CK politbirojs pilnā sastāvā :(
kents
k
komunisti vienmeer popularizeeja - partija un valdiiba, ar labu riitu biedri! šodien juus gaida jaunaa valdiiba., ar ko arii apsveicu
Egils Levits šodien Latvijas Avīzē:
E
Spriežot par Laimdotas Straujumas valdības demisiju, grūti saskatīt kādu politisku iemeslu. Tā drīzāk ir hrestomātisks piemērs shēmošanai, kas noiet šķībi un nodara ļaunumu pašam shēmotājam. Tas ir politiskās kultūras jautājums.
  • 5
  • 0
neaizmirstat
n
paldies ābolenei, kas to visu ievārīja
  • 9
  • 3
Smagas nojautas
S
kas mūs sagaida
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas