Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

FOTO: Reģistrējas vienotības skrējienam «Sirdspuksti Baltijai»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skrejiens
s
super! negribu nemaz lasīt šos žultainos komīšus - iešu labāk piereģistrēties savam km.
kudins
k
un kā Tu pavadīji šo vasaru! sēžot internetā un kunkstot, ka visi izklaidējās? Man patīk Valdis!
spunde
s
visnotaļ pievienojos. jebko, ko organizē Stendzis ignorēju principā un tieši tā- pat atrasties ar viņu uz viena ceļa jau riebjās. Brīnos tikaI par Apini, ko tas tajā pokozuxā dara? Būs interesanti paskatīties ,kas tiem "PATRIOTIEM" pievienosies.
diskobumba
d
Mīkstie:) 1km tikai, ha!
čaušesku
č
Nevis boikotēt pasākumu, bet pārvērst to par manifestāciju pret valdošo zagļu kliķi, ar plakātiem, kas pieprasa zagļu arestēšanu un tiesāšanu. Maršruts Puze - mākoņi - villa marta - buldozera jaunbūve, pa ceļam apciemojot cūkmenu u.c.
Tontone
T
Varbūt tas ir mans komplekss, bet, skatoties to "vingrošanu" uz pieminekļa fona, man pašai no sevis bija kaut kā mazliet neērti. Novērsusies no TV ekrāna, teicu: Kas var būt banālāks par šo...
Terorists
T
Tikai Valdiņ skaties kad nepakrīti uz dārgākiem un pašiem labākiem ceļiem eiropā,Asfalts tomēr ir gluds un pirmā remonta smakas vēl nav izplēnējušas. Un ja kāds ļaundaris ir izsitis kādu bedrīti Sirdspukstošajā Baltijas ceļā tad DP nu ir jāmeklē šis ļaundaris un jārosina proces par sobatāžu un kaitniecību.
J-J
J
Pirms 20 gadiem bija ticība, ka paši saimniekosim savā zemē. Visu šo laiku tauta tika muļķota, krāpta, laupīta. Līdz šim vēl NEVIENA partija nav strādājusi tautas interesēs. Valsts tika izsaimniekota atsevišķu personu interesēm. Iznāk, ka Latvijā ir nevis partijas. bet kriminālie grupējumi. Ja es piedalīšos skrējienā, tad būšu līdzdalībnieks valsts noziegumos. Tāds ir mans personiskais viedoklis par šo pseido-patriotisko pasākumu.
Lienīte
L
A Stendzinieks labā formā :)
t 40
t
ko vēl lilita izdomās valdiņam. varbūt lai iešuj sporta biksītēs kabatiņu aploksnītei.gan jau kāds no zoodārza čomiem kautko iemetīs$$$$$$$$.viņš tik ļoti cenšas. tikai nesaprot uzkuru pusi skriet.GATAVAIS āKSTS ROKAS PIE ZEMES,SADOTIES ROKāS, SIRDSPUKSTI.KLAUNS UN āKSTS šO VāRDU VISSLIKTāJā NOZīMē. KAUNS latvijai!!!!!!!
Zilite
Z
... kaa sauc ... taa atskan .... :))
7
7
Logo īpaši estētiskas jūtas neizraisa. Patriotiskas arī ne, atšķirībā no gadadienas kā tādas...
bankrotejusi valsts
b
Valsts turpmaka pastavesana apdraudeta, bet sie te skries un "vienosies" - ka jau ista mulku valsti! Vai Stendzenieks tur ari darbojas brivpratigi, jeb ka vienmer no mistiskiem avotiem sanems pravu cunguru?
aaaaaaaaaaaaa
a
saewqeulkl/;grsdjkygkt,.vbfghgfcfjyhufrkvj hg7b.uyuyhkit735tysjf348tr738
Malēnietis
M
Vai aplokne par šā pasākuma organizēsanu un reklāmu maksās pats no aplokšņu naudas vai kārtējoreiz pļurinās manu nodokļu naudu? Vai patiešām atradīsies līdzskrējēji kas to atbalstīs ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas