Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

FOTO: Saeima atbalsta dzīvnieku "reliģisko kaušanu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
otto
o
nevines skali to nesaka- bet jega ir pilnigi skidra- latvieshi ir antisemiti un mulki. lai tik ed cukgalu un sarkano galu- atrak dabus taisnas zarnas vezi
Minka
M
Šis nav veģetāriešu karš pret gaļēdājiem, bet gan jautājums par cilvēka izrasiīto ciešanu pakāpi dzīvniekam. Ar apdullināšanu- dzīvnieks mirst pāris min. laikā. Bez apdullināšanas (rituālā kaušana)- līdz pat 25 minūtēm. Ir atšķirība, ne? Jeb latvieši tik tālu degradējušies, ka grib, lai dzīvnieks mocās jo ilgāk, jo labāk?
Minka
M
Paskaties un tad runā!
Maigā
M
"tāpat cilvēkam pārgriezt vēnas ir daudz maigāk par elektrisko krēslu, kur tas mokās ilgi! Kāpēc tie aizstāvji izvēlas lopiem elekrisko krēslu? ""- Jāsalīdzina tāds pašnāvības veids kā rīkles pārgriešana ar nazi - kadreiz to esot darījuši ar bārdas nazi un , piemēram psihiatrijā kādreiz lietotais elektrošoks. Elektribu (dozētu) izmanto apdullināšanai nevis nonāvēšanai.
Kaspars Gasūns
K
Nevis kaušanas speciālisti, bet tradiconālā latviski-zemnieciskā etosa nesēji. ;) Bet veģetārieši (ne "medicīniskie") ir paši apmaldījušies savā ideoloģijā, kurai nav ne sākuma ne arī īsti turpinājuma. Tikai tāda pilsētas vidusslāņa laika nosišana un kārtējais stiliņš ar sterilitātes piegaršu - es jau asinis un gaļu nē, fui. Cilvēks neizbēgāmi ir patērētājs - labākajā šī vārda nozīmē. Viņš elpo, grauž ābolus, staigā pa zāli un arī ēd gaļu. Ja rodas vēlme itin neko no tā vairs napetērēt - konsekvencei nevajadzētu aprobežoties tikai ar gaļu -, tad atliek tikai pakārties (virvē no bioloģiski tīra materiāla). Otra alternatīva ir ēst, dzert, nodarboties ar seksu, taisīt bērnus... un tostarp arī ēst gaļu. Un tur nav nekā nosodāma tāpat kā tajā, ka gaļu ēd lūši un vilki. Nosodāmas ir izvirtības un cūkošanās ar ēdienu, kā arī vērtību sajukums sabiedrībā, kad aiz pārprastas dzīvniekmīlestības viņiem taisa speciālus dievkalpojumus, saģērbj kā cilvēkus, glabā mājdzīvnieku kapos ar šikiem pieminekļiem... vazājas visur ar savu sīko šuneli un auklējas kā kā ar bērnu utt.
TanteSidra
T
shie dazhadu partiju 40 deputati iestajas pret sho likumu un pret veidu ka tas tiek pienjemts: : Valērijs Agešins SC Solvita Āboltiņa JL Ainars Baštiks LPP/LC Valērijs Buhvalovs PCTVL Vladimirs Buzajevs PCTVL Boriss Cilevičs SC Ilma Čepāne PS Oļegs Deņisovs SC Juris Dobelis TB/LNNK Ina Druviete PS Guntis Jānis Eniņš ZZS Inta Feldmane LPP/LC Sergejs Fjodorovs SC Aleksandrs Golubovs SC Māris Grīnblats TB/LNNK Pēteris Hanka ZZS Nikolajs Kabanovs SC Oskars Kastēns LPP/LC Andrejs Klementjevs SC Janīna Kursīte-Pakule PS Gunārs Laicāns PS Visvaldis Lācis Liene Liepiņa JL Ingmārs Līdaka ZZS Anatolijs Mackevičs LPP/LC Miroslavs Mitrofanovs PCTVL Vitālijs Orlovs SC Igors Pimenovs SC Jakovs Pliners PCTVL Dzintars Rasnačs TB/LNNK Ivans Ribakovs SC Inguna Rībena JL Anna Seile PS Kārlis Šadurskis PS Inese Šlesere LPP/LC Pēteris Tabūns TB/LNNK Jānis Tutins SC Jānis Urbanovičs SC Aleksejs Vidavskis SC Mihails Zemļinskis SC
TanteSidra
T
2 atturejas, 6 nebalsoja, klusejot veicinaja likuma pienjemshanu: Gundars Daudze ZZS Ausma Ziedone-Kantāne JL Silva Bendrāte JL Andris Bērziņš ZZS Sarmīte Ķikuste JL Sergejs Mirskis SC Artūrs Rubiks SC Juris Sokolovskis PCTVL
TanteSidra
T
sho aferu vienas partijas viena uznjemeja intereses Saeima atbalstija shie 45 deputati: Vitālijs Aizbalts LPP/LC Igors Aleksandrovs JL Dzintars Ābiķis TP Māris Ārbergs TP Aija Barča TP Andris Bērziņš LPP/LC Guntis Bērziņš JL Vilnis-Edvīns Bresis ZZS Uldis Briedis TP Ingrīda Circene JL Juris Dalbiņš TP Jānis Dukšinskis LPP/LC Jānis Eglītis TP Uldis-Ivars Grava JL Valdis Ģīlis TP Dzintars Jaundžeikars LPP/LC Imants Kalniņš TB/LNNK Andis Kāposts ZZS Jānis Klaužs TP Vents Armands Krauklis TP Alberts Krūmiņš JL Māris Kučinskis TP Jānis Lagzdiņš TP Madars Lasmanis JL Ainars Latkovskis JL Kārlis Leiškalns TP Vineta Muižniece TP Artis Pabriks Vaira Paegle TP Raimonds Pauls TP Karina Pētersone LPP/LC Skaidrīte Pilāte ZZS Jānis Porietis TP Pauls Putniņš ZZS Jānis Reirs JL Baiba Rivža ZZS Mārtiņš Roze ZZS Atis Slakteris TP Oskars Spurdziņš TP Dagnija Staķe ZZS Jānis Strazdiņš ZZS Aigars Štokenbergs Imants Valers TP Dzintars Zaķis JL Ērika Zommere TP
TanteSidra
T
labticigajiem idiotiem no Jekabpils kas sacerejushies uz 150 darba vietam ka nu tik kaus un griezis varu droshi pateikt ka neviens neticigais nekad un nekur pie moslemu ritualas partikas sagatavoshanas nav ticis tuvuma pielaists, preteja gadijuma tadai partikai nebutu vertibas. tas ir darbs ievestiem musulmanjiem kas to veiks ar imama svetibu.
bezdarbnieks
b
Juri un Tu tāpat kā pārēji (tagad dikti modē) dosi darbu bez algas???
TanteSidra
T
visiem vientiešiem 17.09.2009 19:29 _Liela daļa no Jums nesaprot, ka galvenais nav šoreiz nav kaušana, bet atsevišķu deputātu "pofig un nafig" pret tautu. Var mūsu valstiņā aiziet pie zaķiem vai kraukļiem bebrs, un likums tiek pieņemts steidzamā kārtā, kuru pat nevar lūgt Prezidentam neizsludināt._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tava balss diemzhel te paliek nesadzirdeta, - te galvenokart tuse dazhadu kaushanas stilu specialisti.
Karnietei un t.l.
K
nav svarigs sabiedribas atbalsts,kad vinji pienjem likumus,kuri iznicina Latvijas iedzivotajus???
Tie,kuri
T
bija pret, lai vispar need ne galju ne desas. Shaubos ,ka vinji doma par dzivniekiem,kad ed galju!!! Liekuli!!!!!!!!!!!
Otra Aita
O
Jā, mani ar elektrošoku reiz 5 minūtes mēģināja nogalināt... labāk kluss naža švīksts
Aita
A
Es arī labāk nazi, nevis elektrošoku pakaļā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Kas nobalsoja par, kas pret, kas atturējās. Saeimas deputātu balsojuma rezultāti



SKATIES VĒL

Noskaties Diena.tv VIDEO par piketu 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas