Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOTO: Sudrabas tautas kustība No sirds Latvijai paziņo par jauna politiskā spēka dibināšanu

Ingunas Sudrabas dibinātā tautas kustība No sirds Latvijai 5.maijā dibinās partiju, Sudraba sestdien paziņoja tautas kustības biedru pirmās tikšanās laikā.

"Lai mūsu kustība varētu izpildīt savus mērķus, mums ir nepieciešama partija, un to mēs dibināsim 5.maijā," viņa sacīja. 

Diena novēroja, ka tikšanās dalībnieku vidū ir daudz cilvēku, kuri jau agrāk darbojušies politikā. Vairāki no viņiem agrāk bijuši sociāldemokrātos – bijušais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Dainis Urbanovičs, Imants Burvis, Valdis Lauskis, Oskars Grīgs, kurš bijis arī Tēvzemei un brīvībai/LNNK biedrs. Tāpat arī Ziedonis Ziediņš, kura agrākā politiskā darbība arī ir saistīta ar Tēvzemei un brīvībai/LNNK.

No sabiedrībā zināmiem cilvēkiem Sudrabas kustības biedru pirmo tikšanos apmeklēja bijusī e-lietu ministre Ina Gudele, bijušais Valsts kases un Latvijas Pasta vadītājās Aivars Veiss, finansiste Ilze Jurkāne, bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris. Pasākumā piedalās arī Andra Šķēles pirmās valdības zivsaimniecības ministrs Ivars Amoliņš.

Tāpat tikšanos apmeklē Guntars Viziņš, kurš agrāk ir bijis LPP/LC biedrs, viņš bijis arī Reformu partijas Ētikas komisijas priekšsēdētājs.

Diena sastapa arī uzņēmēju Andreju Zeibotu, kurš ir piedalījies daudzu jaunu politisku spēku dibināšanā, un vēl nesen bija arī Einara Repšes Latvijas attīstībai partijas dibināšanas kongresā.

Tautas kustības No sirds Latvijai biedru pirmā tikšanās ir ļoti apmeklēta - plkst.10. bija paredzēts sākt reģistrāciju, bet tajā laikā zāle jau bija pārpildīta. 

Pievienota foto galerija 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas