Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

FOTO: Sudrabas tautas kustība No sirds Latvijai paziņo par jauna politiskā spēka dibināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dalībnieks
D
Jā histēriski nu jau veco politikāņu SPONSORĒTO komentētāju viedokļi-cik maksā viena diena pie datora ar ''pareizo'' veidokļu uzrakstīšanu? VIENREIZ JĀIZBEIDZ ŠĪ ŠAURĀ LOKA SIA'' LATVIJA''darbība.
es arī tur mācījos!
e
Sudraba samācījusies Līderības kursos kā uzvesties. Droši vien arī Novicka no turienes. Tur māca uzrunāt partneri vārdā, kā to darīja Sudraba TV1: "Inga...", vai staigāt pa zāli un iedot mikrofonu jau iepriekš sarunātiem sev labvēlīgiem runātājiem u.t.t,
"jaunais" spēks
&
Sudraba nevar un nevar sakārtot savu galvu! Nu ir palīgi klāt: muldonis Burvis, pastulbais Lauskis, žuļiks Tamužs, tērētais Rozencveigs, dzeltenās preses aktiviste Jurkānilzīte, vēl bars zociķi. Trūkst tikai Dinēvičs! Un visu finansē Jūlis.
nu jā..
n
tāpat skaidrs ir tas, ka komentāros lielākā daļa jau tieši cenšas tautu ar savu "viedokli" musināt tieši pie TAGADĒJĀS varas esošieun viņu sabiedrotie, ģimenes locekļi, draugi, pietuvinātie... un tie, kas īsti līdzi nedomā, arī "pavelkās" šai šķietamajai "masu hipnozei"... Bet patiesībā Sudraba un šī partija jau ir Latvijas cerība un nākotne. Jo viņi domā par cilvēku, tautu, nevis - savu kabatu! Un tas ir primārais, ar kādiem mērķiem iet politikā! :) Jēga no tā, ka esošie politiķi māk saimniekot, ja tauta tāpat krīzē un visa nauda sabāzta savās kabatās? tas ka viņi sevi uzdod par gudriem? Nu un... kāds labums no viņiem bijis TAUTA!? :) Tautieši, vai par to neesat aizdomājušies, ka šī beidzot ir tā jaunā vēsma, kas līdz šim pietrūcis politikā? visi vienmēr vīlušies esošajos politiķos, partijās, neiet balsot, jo nav par ko, jo visi esot vienādi, tie paši vēži citās kulītēs.... bet te... cilvēks, kas ir emocionāls, bet tomēr ar sirdi un vēlmi palīdzēt, ar mīlestību kā sieviete, kā māte nāk un... Dodat tak viņai iespēju! :) Tie neitrālie tautieši, kas esat un pagaidām nav sava viedokļa. Padomājiet, kāpēc ir tik daudz negāciju par viņu interneta vidē un medijos... Jo varbūt tāpēc, ka no viņas baidās esošie pie varas esošie? :) Ja neņemtu viņu par pilnu, tik daudz komentāru nebūtu pie viņas rakstiem, cilvēki tikai paskatītos kā uz jocīgu un nereaģētu... ja jau tā cepjas, tas vien norāda, ka.. baidās, satraucās.. Viņa tak sevi jau kā akurātu, precīzu pierādīja valsts Kontrolieres amatā. Nevienas sliktas atsauksmes tak nav bijis, cik atceros no tiem laikiem... kamēr politiķus toreizējos ēda un musināja visi ziņu raidījumi... varbūt tāpēc, ka viņai nebija īsti varas, atbildības, uzticēts nekas tāds, kur viņa varētu maisīties esošajai politiskajai elitei..?
politliikju klubinjsh
p
KURSH tur domaa par tautu? Sudraba nedomaa vispaar par neko. griigi, ziedinji un paareejie kriminaalaas aprindaas paziistamie personaazhi - ne tik Tamuzhs domaa par kaarteejo afeeru Kuutris domaa par Muizhnieci
  • 2
  • 0
Kārlis
K
Visi jau BIJUŠIE atkal raujas melnās miesās , lai tikai būtu kopgaldā un varētu cilāt pilnu karoti !! Un galvenais viņiem nav partijas piederība - TO VAR MAINĪT KĀ NOVALKĀTUS CIMDUS !!
nimfomāne jurkāniete
n
laikam šo deliģējis impotentais laulenis-bandītu draudziņš, neizdevāls lielajai ekonomistei ar verienu izzagt Latvijas banku, nu varēs nošaut divus zaķus, atrast labāku drāzēju un ko no siles malas nostrēbt
čekistu jaunais vilnis
č
te nu skaidri var redzēt visus Latvijā darbojošos prokremliskos kropļus
oko
o
A varbūt tādi arī izdzīvos putina eirāzijā? 16.marts kā nekā - spēks, kas simboliski dibināts Krimas referenduma dienā....
.............. par to pašu
.
Eksaminācijas komisijas loceklis E.Grinovskis uzskatāmi parādīja savu nepiekrišanu Z.Ziediņa teorijai, izgāja no telpas, un pārējie komisijas locekļi novērtēja Z.Ziediņa zināšanas par pietiekamām un piešķīra viņam lauksaimniecības organizatora kvalifikāciju. Tad viņš neilgu laiku pabija Valmieras rajona kolhozā "Skaņaiskalns". Sākoties juku laikiem, viņš momentā saprata, kurā pusē jānostājas, un ar pilnu krūti "metās cīņā". Man liekas, ja šodien pie pilnīgi drošas un galīgi neizbēgamas varas Latvijā nonāktu tie, kuri būtu pret Latvijas neatkarību un pret privātīpašumu, viņš atkal būtu pirmajās rindās.
Vārds
V
Komentārs
  • 0
  • 0
..... par Z.Ziediņu
.
Tāpēc brīvās Latvijas laikā Z.Ziediņš par saviem negrozāmajiem uzskatiem privātīpašuma jautājumos tika ielikts par Dzīvokļu privatizācijas lielāko priekšnieku. Viņš bija pret privātīpašumu un tāpēc viņu šajā činā ielika. 22.02.1983. Lauksamniecības akadēmijā, kad Z.Ziediņš piesēdās pie eksaminācijas galda, tad goda vīrs profesors E.Grinovskis piecēlās no šī galda un izgāja no auditorijas. Laikam, lai nebūtu jādzird Z.Ziediņa neizbēgamā teorija par privātīpašuma kaitīgumu Latvijas PSR iedzīvotājiem.
Ja par Ziedoni Ziediņu, tad ......
J
Ja par Ziedoni Ziediņu, tad viņš, būdams Saldus raj. kolhoza "Jaunais komunārs" palīgnozares (darba cimdu šūšana) vadītājs bija nosūtīts uz kavalifikācijas celšanas kursiem Lauksaimniecības akadēmijā no 06.09.1982. līdz 27.02.1983. Lekciju laikā Z.Ziediņš savās atbildēs par īpašumiem vienmēr stingri un nelokāmi stāvēja par to, ka nekādi privātīpašumi nedrīkst būt. Viņš pastāvēja uz to, ka kolhozniekam personīgā lietošanā nedrīkst būt vairāk zemes kā vien puķu dobes ierīkošanai, ka visiem jādzīvo kolhoza daudzdzīvokļu mājās.
Oskars
O
Kas tas tāds vai tāda, kas Kūtrim pie kreisās rokas sēd? Ja tā ir sieviete, tad tas ir vājprātu ārprāts pēc izskata, bet, ja tas ir vīrietis, tad arī kaut kā ........!!!!!!!!!???????
Vēlētāji
V
Par šo izbijušo baru nebalsosim nekad un nemūžam!
latvietis
l
Visiem Latvijas patriotiem vajag pievienoties Latvijas Atdzimšanas partijai vai Visu Latvijai-TB/LNNK
Kurbads
K
Es par Visu Latvijai un tikai!
  • 3
  • 2
Dr.xy
D
Ar katru dienu,dienas gaisma,no dazadiem pretvalstiskiem midzeniem,izlien kremla cekistu apvienibas,ar merki atbalstit kremla sizofrena,ar mazvertibas kompleksu sirgstosa,pundura noziedzigo politiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas