Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Gaidot pašvaldību vēlēšanas, Ušakovs un Ameriks nostiprina partiju bloku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs M.
A
Diez ko tagad jau abu partiju kristīgie guru Baštiks un Ļeģajevs saka par zagli mācītāju Almeru ,kas nu tagad vairs nevar partiju kasītē iepludināt naudu,jo ir to vienkārši-pakāsuši!? Kāda ir SC un GKR morāle,ko Ušakov un Amerik?!!?
vara-nauda
v
Naudas un varas pēc Ameriks un viņam līdzīgie pārdosies pat velnam, nerunājot ko citu.Ja jau līdz šim labi sastrādājās, lai turpina strādāt.
he
h
t'ads t'adu atrod!
bim bam
b
Lakakas partija Latvija, prom ar latviesiem, krieviem nakotne, latviesi ir asimilejami netraucejiet mums seit dzivi.
bim bam
b
Lakakas partija Latvija, prom ar latviesiem, krieviem nakotne, latviesi ir asimilejami netraucejiet mums seit dzivi.
!
!
Malači.
Dr.xy
D
"Kopigais saraksts" sie degeneratiem var but tikai viens,un tas ir vietu saraksts lopu vagonos,kuri dodas austrumu virziena.
G.Šļūkam
G
Karikatūras sižets: Ušakovs peld uz salu, kur stāv Rīgas mēra krāsls, bet pie kājas viņam ķēdē bumba ar uzrakstu: Mr. 20 %.
Politologs
P
RPI komjauniešu sekretāra pēdējais mēģinājums noturēties zirgā un brīvībā. Veltīgs. No Ušakova atkritīs tie latvieši, kas par viņu balsoja, jo pārāk daudzi ir dzirdējuši par 20 %. Krievi nepiedos, ka viņu elks pārdevis vietas sarakstā Šlesera partijas atliekām. Lai gan vēlētājam maza izvēle- no starptautisku finanšu korporāciju Latvijas komisāra Vilka kompānijas arī neko labu nevar sagaidīt.
Citāts
C
"Ārkārtīgi daudzi, kuri kādreiz uzķērās uz Vienotības makšķeres, ir smagi vīlušies, redzot, ka sludināto demokrātisko vērtību vietā ir saņēmuši murgainu, korumpētu žļurgu ar izteiktām postkomunistiska autoritārisma pazīmēm. Ja NA nespēs skaidri pozicionēt sevi Latvijai tiešām svarīgu jautājumu risināšanā, nevis marģināli bļaustīties par Maskavas roku un atstāt to Vienotības lumpeņu ziņā, tie uz lielu balsu pieplūdumu var necerēt. Daudzi sāks pāriet SC nometnē. Sociālekonomisku jautājumu risināšanā Ušakovam Latvijā konkurentu nav, bet vienotībnieku trulā baurošana par "krievi nāk", it īpaši uz visiem klaji demonstrētās izkalpošanās banku oligarhijai, fona, ir tik pamatīgi noriebusies, ka svārstīgajiem var nojaukt pēdējās aizsprieduma barjeras pret SC."
  • 1
  • 2
!!!
!
Te nu uzskatāmi redzams , ka latvieši paši pārdos Rīgu Kremlim. Jācer uz to , ka par amerika partiju cilvēki nebalsos , šim cilvēkam nekas nav svēts.
@
@
Ja jāizvēlas, ASV vai Krievija, kas abi ir ļaunumi, tad labāk Krievija. Pazīstamāka un mazāk pederastē.
  • 2
  • 4
aborigēns
a
Šitie abi ar nenormālu nekustamā īpašuma nodokli grib padzīt vietējos no Mežaparka un citiem individuālo māju rajoniem, lai atbrīvotu vietu Krievijas "investoriem"
nota bene
n
Kas ir, Amerik? Tev partijas skolā atmiņu netrenēja? Vai atceries,kā Ņils cēlās un gūlās ar vēl vienu tādu pašu censoni,kā tu? Vai atceries,kā viņi pēc smieklīgākajiem kremļa paraugiem pat "tandēmu" dibināja? Nevarēja vien saprast,ko tur darīs viņu sievas,bet tas nu tā. To zēnu,ja neatceries,sauca par Šleseru. Kur viņš ir tagad? Pareizi.Stūrī,kā tāda tīņa savalkāta zeķe. Tu arī tur būsi.Ja vien Ņila Maskavas saimnieki nelems citādāk. Proties,liecies zemu.
Bet kas pasūta mūziku?
B
Bet kas Vienotībai un Reformu partijai pasūta nekustamā īpašuma nodokļa paaugstināšanu? Kas gan cits, ja ne Ušakovs un Ameriks.
  • 2
  • 1
pakausis
p
Nu tāda Vienotībai izpratne par nodokļu pazemināšanu.. ko padarīsi? :)) Bet cilvēki redz tik sēž un gaida, kad nodokļi kritīsies :)) Cik daudz par šo veidojumu - skaidrs kā diena, ka tur nekādas ideoloģijas apakšā nav. Tīri vara un viss. Bet tas savukārt pārsteigt var tikai tos, kas domā, ka vara ir līdzeklis kaut kā sasniegšanai.. Tie, kas zin, ka vara pati par sevi ir mērķis - tos jau šis gājiens nepārsteidz. Nu tik sāksies "tauta draudzības" retorika..
  • 1
  • 2
Nenormālu nekustamā īpašuma nodokli
N
Šitiem abiem par nekustamā īpašuma nodokli "virsū nebrauc". Nenormālu nekustamā īpašuma nodokli virza Vienotība un Reformu partija.
  • 2
  • 4
Šitie abi grib ar lielu nekustamā ī
Š
Šitie abi ar nenormālu nekustamā īpašuma nodokli grib padzīt vietējos no Mežaparka un citiem individuālo māju rajoniem, lai atbrīvotu vietu Krievijas "investoriem"
  • 7
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas